Kasım anneleri merhaba bende kasım annesiyim

kasım ayının güzel anneleri... hepinizi tebrik ediyorum.. ilk defa anne olacakların heyecanını çok iyi anlıyorum... benim cüneytimin müjdesini aldığım gün sevinçten günlerce ağladım ve şimdi bile sizlere yazarken gzyaşlarımı tutamıyorum... hala oğluşlarım gebelik testi sonuçlarımı ve bilekliklerini saklarım.. onlar için günlük tutmuştum.. bugün dr a gittim .. bugün ilk defa kımıldadı ... şu oldu bu oldu diye hepsini yazmıştım... ve onlarla yazdığım notlarla sohbet etmiştim... şimdi 3. kez annelik heyecanı taşıyorum inşallah bu kız olur ama en önemlisi sağlıklı eli ayağı ruhu bedeni aklii melekeleri düzgün vede hayırlı olurda... kız anneliği heyecanını da tadarım şu fani dünyada... allah nasip ederse kasım 12 gibi anne olacağım tekrar...ona annemin adını vereceğim muazzez... hepimizin evlatları sağlıklı ve hayırlı olur inşallah...bütün anneciklerin ellerinden öpüyorum...

merhaba gülbeşeker öncelikle tebrik ederim umarım herşey istediğin gibi olur.ben daha yani anne adaylarındanım ve oldukça tecrübesizim bu konuda tecrübelerini biz taze anne adayları ile paylaşırsan çok mutlu oluruz.inşallah herşey gönlümüzce olur.

Herkese merhaba, ben de kasım annesiyim...:)
Allah kısmet ederse 15 kasımda bebişim gelecek...
Şu anda 5 hafta 3 günlük hamileyim..
İnşallah hepimiz kolay ve sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçiririz....

Herkese merhaba, ben de kasım annesiyim...:)
Allah kısmet ederse 15 kasımda bebişim gelecek...
Şu anda 5 hafta 3 günlük hamileyim..
İnşallah hepimiz kolay ve sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçiririz....

ebukam bende 18 kasım annesi olacağım inşallah aramızda 3 gün var sanırım .bende tam 5 haftalıkım.hiç doktora gittinmi canm.kızlar 24 mart pazartesiye randevu aldım drumdan.umarım herşey yolunda gider.kalp atışlarını gören arkadaşlar hangi hafta kalp atışları gözüküyor.ay bu 3. hamileliğim ama unutuyo insan.bu arada bir oğlum var benim 6 yaşında abi olacak allah kısmet ederse.doğum günümde aldırmayı planlıyorum ama geç olabilir.drum 15 gün önceden alıyor ama kısmet tabii.12 kasım bu arada doğum günüm

mrb arkadaşlar bende kası annesiyim bugün tam 6 haftalık doktora gidip kesesini gördük ama kalp atışları için 26 martta tekrar gitceğiz çok heycanlıyım ben herkese allah hayırlı doğumlar nasip etsin

merhaba gülbeşeker öncelikle tebrik ederim umarım herşey istediğin gibi olur.ben daha yani anne adaylarındanım ve oldukça tecrübesizim bu konuda tecrübelerini biz taze anne adayları ile paylaşırsan çok mutlu oluruz.inşallah herşey gönlümüzce olur.

canım benim çok teşekkür ederim... öncelikle bütün anne adaylarını tebrik ediyorum. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli eli ayağı ve bütün azaları düzgün akliii melekeleri yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin. çocuk sahibi olmak dünyada yaşanabilecek en güzel vede tarifi tam anlamıyla yapılamayan tek duygu gibi gelir hep bana... ben geç ve güç çocuk sahibi oldum... 16 yılım bitmek üzere ve benim evlatlarım 12 ve 10 yaşlarındalar... eşim varikosel ameliyatı olduktan 4 ay sonra ilk yavruma hamile kaldım. ikinci oğluşumda hemen hemen tedavi gördük. ama bu bebek tedavi gerektirmeden Yüce Rabbimin bu yaşımda bana en güzel ve en beklemediğim zamanda verdiği şahane bir hediye...anne olmayı düşünen herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın inşallah... anne adayı olan sevgili hanımlara tavsiye edebileceğim en önemli şey bu anların tadını doya doya yaşayın şunu hiç bir zaman unutmayalım ki şu anda bizim yerimizde olmak isteyen milyonlarca hanım var.. bu bizler için bir velinimet... kıymetini bilelim.. bizleri ilk zamanlar mide bulantıları ve halsizlik yüzünden zor günler bekliyor ama inanın o bebeğin kalp atışını ve gün be gün büyüyüşünü ultrasonda gördükçe sevinçten ağlamak nasıl oluyormuş göreceksinizonu ne kadar çok seviyormuşunuz meğer anlayacaksınız ... ultrason ekranından ona dokunmak isteyecek ve onu özleyip doktorun sizi tekrar muayeneye çağıracağı günü sabırsızlıkla bekleyip asker yolu bekler gibi gün sayacaksınız. o minicik şey sizi hayatın öyle bir yerinden tutacak ve sizi de öyle bir tutturacak ki o bir güneş sizde onun etrafında dönen tek hayat kaynağı güneş olan dünya gibi olacaksınız.... henüz şekli bile tam belli olmayan o yumurcak hayatınıza anlam katacak... herşey onunla hayat bulacak bütün planlar ona göre olacak.. ve doğduğunda şimdiye kadar nerelerdeydin meğer sen olmayınca ben yokmuşum....şimdiye kadar nasıl yaşamışım sensiz diyeceksiniz..ve sizinde anneler gününüz var artık sizinde anneler gününde elinizden öpecek size çiçek verecek o minicik eli sürekli hayal edin .....anneler günün kutlu olsun annecim... iyiki varsın ve iyiki sen benim annemsin ...

ebukam bende 18 kasım annesi olacağım inşallah aramızda 3 gün var sanırım .bende tam 5 haftalıkım.hiç doktora gittinmi canm.kızlar 24 mart pazartesiye randevu aldım drumdan.umarım herşey yolunda gider.kalp atışlarını gören arkadaşlar hangi hafta kalp atışları gözüküyor.ay bu 3. hamileliğim ama unutuyo insan.bu arada bir oğlum var benim 6 yaşında abi olacak allah kısmet ederse.doğum günümde aldırmayı planlıyorum ama geç olabilir.drum 15 gün önceden alıyor ama kısmet tabii.12 kasım bu arada doğum günüm

hayırlı olsun .... 6. haftadan itibaren kalp atışları görülmeye başlar... ben dün gittim benim bebeişim 6 hafta 2 günlük biz gördük ve 3. kez anne olmama rağmen sevinçten ağladım darısı tüm annelerin başına....

gülbeşekercim çok güzel yazmışsın ellerine sağlık çok duygulandım. benim ilk hamileliğim bu. yarın 6 hafta dolacak inşallah. dün ilk kez kesesini gördük. inşallah 29 martta kalp atışlarını duyacağız. beklemek çok zor.zamanın bu kadar çabuk geçmesini istememiştim hiç. ama çok şükür beklediğimiz şey çift çizgi var mı yok mu yerine bebeğimizin biraz daha büyüdüğünü görmek. Allah kimseye daha fazla aratmadan bu güzel duyguları yaşatır inşallah.

gülbeşekercim o kadar güzel anlatmışsın ki inan çok duygulandım ve ağladım.zaten herşeye ağlıyorum bu aralar.çok teşekkürler .herşey gönlünüzce olsun kızlar

Kızlar kusura bakmayın ne zamandır yazamıyorum.Hepimize Allah hayırlı sağlıklı bebekler dünyaya getirmek nasip etsin.Benim bebişim 6 haftalık.Normal doğum tarihi 15 kasım fakat benim ilk bebeğim sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak.Heralde 8-9 kasım gibi doğar hayırlısı ile.

mrb arkadaşlar bugün benim bebeğim 6hafta +2 günlük ama bende ne kusma nede mide bulantısı var yaklaşık bugünlerde olan var mı bu belirtilerin olmaması normal mi çok merak ediyorum

mrb arkadaşlar bugün benim bebeğim 6hafta +2 günlük ama bende ne kusma nede mide bulantısı var yaklaşık bugünlerde olan var mı bu belirtilerin olmaması normal mi çok merak ediyorum
canım benim de 6 hafta yeni doldu. bende de bi şey yok çok şükür. sadece uyku isteği var. ne güzel işte ne zorun var kusmayla falan. inşallah böyle devam eder. ama nette araştırdığım kadarıyla 6. haftadan sonra başlayabiliyormuş bulantılar. neyse aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.

:emir_bebek:slm arkadaşlar bende 8 aydır bebek istiyodum şükürller olsun ki allah ıma bu ay hamile kalmayı nasipetti şu an bebeğim 5 hafta5günlük bende perşembe gidicem kesesini görmek için çok mutluyum.....perşembe nasıl gelecek bilmiyorum....bu ikinci çocuğum alacak allah hepimize hayırlı doğumlar evlatlar nasip etsin AMİİNN..........:emir_bebek:

brooke cevap için teşekkürler,dediğin doğru herkes aynı şeyi söylüyor ama çevremizdeki eski hamileler o kadar anlatıyorlarki bende acaba bende bi acayiplik mi var diye düşünmeden edemedim.

benimde 8 kasıma denk geliyor.ama ikizim var erken de olabilir tabi.

merhaba arkadaşlar bugün doktra gittm kapl atışlarını gördüm meleğimin.ama ne mide bulantısı nede baş dönmesi sadece halsizim okadar.çok rahat geçiyor.sizin bulantılar nezaman başladı? allah her isteyene versin bebek...

Arkadaşlar herkese merhabalar...Ben yeni katıldım aranıza ...Öncelikle allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almasını nasip etsin ...Sanırım bende kasım annesi olucam :) Doktor 4-5 haftalık dedi..2 hafta sonra belli olur dedi kalp atışları onu bekliyoruz ...

X