- 3 Kasım 2007
- 1.525
- 12
- 54
Herkese merhaba, ben de kasım annesiyim...:)
Allah kısmet ederse 15 kasımda bebişim gelecek...
Şu anda 5 hafta 3 günlük hamileyim..
İnşallah hepimiz kolay ve sorunsuz bir hamilelik ve doğum geçiririz....
Kızlar bugün az da olsa koyu kahve-siyah lekelenmem oldu...
Ne şimdi bu yaaaa!
Yine kimyasal kalmasın bebişim
canm naber iyi haberlerini bekliyoruz canm.umarım köötü bir durum yokturr
merhaba gülbeşeker öncelikle tebrik ederim umarım herşey istediğin gibi olur.ben daha yani anne adaylarındanım ve oldukça tecrübesizim bu konuda tecrübelerini biz taze anne adayları ile paylaşırsan çok mutlu oluruz.inşallah herşey gönlümüzce olur.
ebukam bende 18 kasım annesi olacağım inşallah aramızda 3 gün var sanırım .bende tam 5 haftalıkım.hiç doktora gittinmi canm.kızlar 24 mart pazartesiye randevu aldım drumdan.umarım herşey yolunda gider.kalp atışlarını gören arkadaşlar hangi hafta kalp atışları gözüküyor.ay bu 3. hamileliğim ama unutuyo insan.bu arada bir oğlum var benim 6 yaşında abi olacak allah kısmet ederse.doğum günümde aldırmayı planlıyorum ama geç olabilir.drum 15 gün önceden alıyor ama kısmet tabii.12 kasım bu arada doğum günüm
canım benim de 6 hafta yeni doldu. bende de bi şey yok çok şükür. sadece uyku isteği var. ne güzel işte ne zorun var kusmayla falan. inşallah böyle devam eder. ama nette araştırdığım kadarıyla 6. haftadan sonra başlayabiliyormuş bulantılar. neyse aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.mrb arkadaşlar bugün benim bebeğim 6hafta +2 günlük ama bende ne kusma nede mide bulantısı var yaklaşık bugünlerde olan var mı bu belirtilerin olmaması normal mi çok merak ediyorum