Kasım anneleri merhaba bende kasım annesiyim

ben de akrebim bebişim de inşallah. yaaaa kızlar hepimiz çok başındayız. inşallah fire vermeden sıkıntısız devam ederiz hep beraber. benim minnoşum 8_15 kasım arası doğacak inşallah. 5 hafta bu gün doldu. çarşamba doktora gidecem inşallah. görür müyüm acaba çok heyecanlıyım

selam arkadaşlar.bende 7 ay bouunca hamile kalıncaya kadar folik asit aldım.duyduğuma göre hamilelik belirtilerini azalttığını söylüyolar.şimdide folik asidi bıraktı doktor şimdi genel vitamın ilacı kullanıyorum 4 gündür.ama arada kasılmalarım oluyo.olduğum yerden sıçrıyorum sanki.

slm kızlar bende 5+6 haftalık hamileyim.aşırı derecede mide yanması var,birde çok fazla uyuyorum.halsizlik var,umarım sizde aynı şikayetleri çekmezsiniz.ayrıca doktorum folik asit ve kan hapı verdi.hepinizi tebrik ediyorum...

evet benim dekesinleşti kasım annesi olucam inşallah.annesi gibi akrep olucak minik kuşum.allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin

Tebrik ederim maytapcım.
Hepimiz akrep annesi olucaz galiba...

Son düzenleme:
aramıza hoş geldin elmalı turtaaaaaaa
bu arada elmalı turtayı da çok severim
bende 4 + 5 günlük hamişim
bi şikayetin var mı fıstık
bu zor yolda allah yardımcımız olsun kızlar

Canım benim çok teşekkür ederim... Şimdilik bir şikayetim yok tatlıcım. sadece ağzım çok kuruyor. Hem de öyle bir kuruluk ki gece uykudan uyandırıyor... Onun dışında adet belirtisi bile yaşamadan hamile kalmışım, maşallah daha da bişi yok
Bu arada mesajlarını takip ediyordum Cimbomlu, senin de hamile olmana inan çok sevindim...a.s.

aman ya ben bayağı bi tanınıyormuşum
oysa ki kendi çapımda bebiş istiyordum sadece
yaşasın kk

valla allahıma şükür benim pek bi şikayetim yok
önümüzde hafta dr a gidicem bugün 4+6 günlüküm
bu sayfada çok şey paylaşağımıza inanıyorum

ilerideki aylarda daha faydalı olucaz inşallah.allah sorunsuz hamilelik yaşatsın hepimize
.ben 22 martta doktora gidicem günler geçmek bilmiyor.sizin nasıl geçiyo arkadaşlar hamilelik?paylaşalım lütfen.benim şuan sorunum yok allaha şükürler olsun

cey-cey aynı gün hamile kalmışız.bende bugün itibarı ile 5artı 6günlük hamileyim.en son adet tarihm 4 şubattı.senin kaçtı

cey-cey aynı gün hamile kalmışız.bende bugün itibarı ile 5artı 6günlük hamileyim.en son adet tarihm 4 şubattı.senin kaçtı

3 şubat canım.inşallah fazla sıkıntı yaşamayız,benim biraz ağır sanıyorum.bulantı falan var.

Selam arkadaşlar ben de inşallah kasım annesi olacağım. 6+2 günlük hamileyim, muhtemel doğum tarihim 7 Kasım. Şimdilik çok fazla bir şikayetim yok, halsizlik, uyuma isteği, hafif bulantılar o kadar. İnşallah sonuna kadar böyle gider. 2 hafta önce doktora gittik, bebeğimizi gördük, geçen hafta kan tahlillerim,idrar tahlillerim, testler falan yapıldı. Allaha şükür şeker,guatr,anemi vs... birşey yokmuş. Şimdilik herşey normal yani. 24 Martta kalp atışlarını duymaya gideceğiz doktora, inşallah sağlıklı sıhhatli onu da duyarım.

Kızlar bugün az da olsa koyu kahve-siyah lekelenmem oldu...
Ne şimdi bu yaaaa!
Yine kimyasal kalmasın bebişim

Selam kızlar, bende 7 haftalık hamileyim ve inşallah 3 kasımda bebişimi kucağıma alacağım. Beyaz melekciğim aynen benimde hafif bulantılarım, yorgunluk halsizlik gibi şikayetlerim var ama bunlar normal olması gereken şeylermiş galiba. Bende 22 martta inşallah bebişimin kalp atışlarını göreceğim. Aynen bende 2 hafta önce doktora gittim. Allah hepimize sağsalim bebişler dünyaya getirmek nasip etsin

bende allahın izniyle 12 kasım annesi olucam çook güzel bi duygu yaa alak olmayan herkese tez zamanda versin inşallah. 5+6 haftalığım yrn doktora gitcem bebişimi görmeyee

kasınmın güzel anneleri nasılsınız bugün bebişlerle aranız nasıl gidiyor benim biraz zor geçecek gibi duruyor valla sizler ne hissediyorsunuz inşallah benimki gibi geçmez

kasınmın güzel anneleri nasılsınız bugün bebişlerle aranız nasıl gidiyor benim biraz zor geçecek gibi duruyor valla sizler ne hissediyorsunuz inşallah benimki gibi geçmez

Hayrola Süar,
Kötü bir şey yoktur İnşallah?

arkadaşlar hamileliği ağır geçen herkesin biran önce geçmesini diliyorum.benimde sabahları hafif bulantım oluyo yemeği yediğim zaman geçiyo.bu arada benim adım ARZU.cumartesi gününü iple çekiyorum kalp atışlarını bir duysam okadar rahatlıycam ki anlatamam ya.

Aynen güzelim bende cumartesiyi iple çekiyorum. Benimde bulantım oluyo bazen bişeyler yiyince geçiyo. Ben de hatice

aynen ende sabah az oluyo kahvaltıdan sonra geçiyo ama yinede arada oluyo.umarım bundan sonra böyle devam eder.sen cumartesi günü kalp atışlarınımı dinleyeceksin.kaç haftalık seninki?benim 6 artı 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…