- 11 Eylül 2021
- 1.430
- 978
Hayirlisiyla mutlu bir sonuç olsun inşallahbende de heyecan korku bir arada
senden yarın sabah test bekliyoruz inşallah pozitifi görürsünHayirlisiyla mutlu bir sonuç olsun inşallah
Amin inşallah canim ama yarın değil de 12. Gün yapayım diyorum yarın 10. Gün oluyor ya 10 günden sonra olsun diyorumsenden yarın sabah test bekliyoruz inşallah pozitifi görürsün
iyi bakalım hayırlısı olsun hakkımızdaAmin inşallah canim ama yarın değil de 12. Gün yapayım diyorum yarın 10. Gün oluyor ya 10 günden sonra olsun diyorum
Amin canım inşallah kolaylıkla sağlıkla mutlulukla gelsin bebişlerimiziyi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Onlara en söylemek daha doğru. Çünkü stres yasiyoruz zaten onlarin da duygularını kaldirmak zorunda kaliyoruZ. Ben de mecbur söyledim tatildeyz diye. Hic istemedi test bile yapma 14.gun kan veririz dedi.Tatildeysen bosver tatilin tadini çıkar benceBenim eşimde hergun test yapsana var mi yok mu adetine kaç gün kaldı diye soruyor. kıyamam o da bekliyor da dün test yaptığımı söylemedim erken diye ama bence tutmadı falan diyip gecistiriyorum
Canım daha degerin çok yüksek olmadigi için öyle çıkmıştır. Kendini bunun için strese sokma.canım sen benim testlerime baktınmı sanki 13. güne göre koyuluğu az degilmi banamı öyle geliyor 11. gün cok cok silikti deger 11 cıkmıştı sanki yeterince artmamış gibi
Benim erken hergun test yaptırır diye söylemedim o yüzden bir kaç gün bekleyeyim dedim .Onlara en söylemek daha doğru. Çünkü stres yasiyoruz zaten onlarin da duygularını kaldirmak zorunda kaliyoruZ. Ben de mecbur söyledim tatildeyz diye. Hic istemedi test bile yapma 14.gun kan veririz dedi.
Bence bekle canim. Yarin da cikmayacak zaten çok erken strese girme boşunaAmin inşallah canim ama yarın değil de 12. Gün yapayım diyorum yarın 10. Gün oluyor ya 10 günden sonra olsun diyorum
Benim erken hergun test yaptırır diye söylemedim o yüzden bir kaç gün bekleyeyim dedim .
bencede erken yapmayın kızlar ben yaptım bak strese girdim resmen arttımı indimi diye kendimi yıyorum 12. günü bekleyin yada direk 14. gün kan verin testlerde insanı strese sokuyorBence bekle canim. Yarin da cikmayacak zaten çok erken strese girme boşuna
Aynen canım bekleyecem o yüzden hakkımızda hayirlisiyla mutlu olacağımız şekilde olsun herseyBence bekle canim. Yarin da cikmayacak zaten çok erken strese girme boşuna
Doğru valla ben dün yaptim negatif gördüm ağladım negatife alıştırdım stresi attim artık beklerim hiç aceleye gerek yokbencede erken yapmayın kızlar ben yaptım bak strese girdim resmen arttımı indimi diye kendimi yıyorum 12. günü bekleyin yada direk 14. gün kan verin testlerde insanı strese sokuyor
Belki yerleşme kanamasidir ben iki gebelikte de yaşadım. Miktarı ve rengi önemli çok mu ve kırmızı mı?Kizzlar benim hafif bir lekelenmem olmuş yaa.Daha 11.gün. Bu kadar erken adet başlar mi?
Yok çok cok az kahve rengili bir leke. Kasık ağrım da var şu an zaten bayadir vardi 4 gündür ağrı yasiyorum keskin agrilarBelki yerleşme kanamasidir ben iki gebelikte de yaşadım. Miktarı ve rengi önemli çok mu ve kırmızı mı?
Ay sanki var gibi amaBak canım üstteki dün akşam saat 6gibi yaptım alttaki de bu sabah 6gibi bana fark yok gibi geldi
Yani ben yaşadım ama şuan agri var mıydı hatırlamıyorum sadece çok küçük pembemsi olmuştu hatta bir kaç güne adet olurum demiştim olmayınca adete 5 gün kala test yapmıştım pozitif kanda da 336 cikmisti .Yok çok cok az kahve rengili bir leke. Kasık ağrım da var şu an zaten bayadir vardi 4 gündür ağrı yasiyorum keskin agrilarAgrili olur mu ki yerlesme kanamasiysa
Bence yerleşme olabilir . Başka belirtin var mi akinti göğüs Hassasiyeti karın da şişlik gerginlik vs . İnşallah yerleşme kanamasidir canım umutlu olŞuan akintim normale dönmüs
Bir de bazılarında kahverengi oluyor çok az olup kesilir yoğun olmaz canım senin kesildiğine göre yerlesmedir yine gelmezse öyle düşünYok çok cok az kahve rengili bir leke. Kasık ağrım da var şu an zaten bayadir vardi 4 gündür ağrı yasiyorum keskin agrilarAgrili olur mu ki yerlesme kanamasiysa