Kasım 2024 3.Aşılama

Onlara en söylemek daha doğru. Çünkü stres yasiyoruz zaten onlarin da duygularını kaldirmak zorunda kaliyoruZ. Ben de mecbur söyledim tatildeyz diye. Hic istemedi test bile yapma 14.gun kan veririz dedi.

canım sen benim testlerime baktınmı sanki 13. güne göre koyuluğu az degilmi banamı öyle geliyor 11. gün cok cok silikti deger 11 cıkmıştı sanki yeterince artmamış gibi
Canım daha degerin çok yüksek olmadigi için öyle çıkmıştır. Kendini bunun için strese sokma.

Onlara en söylemek daha doğru. Çünkü stres yasiyoruz zaten onlarin da duygularını kaldirmak zorunda kaliyoruZ. Ben de mecbur söyledim tatildeyz diye. Hic istemedi test bile yapma 14.gun kan veririz dedi.
Benim erken hergun test yaptırır diye söylemedim o yüzden bir kaç gün bekleyeyim dedim .

Benim erken hergun test yaptırır diye söylemedim o yüzden bir kaç gün bekleyeyim dedim .
Bence bekle canim. Yarin da cikmayacak zaten çok erken strese girme boşuna
bencede erken yapmayın kızlar ben yaptım bak strese girdim resmen arttımı indimi diye kendimi yıyorum 12. günü bekleyin yada direk 14. gün kan verin testlerde insanı strese sokuyor

bencede erken yapmayın kızlar ben yaptım bak strese girdim resmen arttımı indimi diye kendimi yıyorum 12. günü bekleyin yada direk 14. gün kan verin testlerde insanı strese sokuyor
Doğru valla ben dün yaptim negatif gördüm ağladım negatife alıştırdım stresi attim artık beklerim hiç aceleye gerek yok

Belki yerleşme kanamasidir ben iki gebelikte de yaşadım. Miktarı ve rengi önemli çok mu ve kırmızı mı?
Yok çok cok az kahve rengili bir leke. Kasık ağrım da var şu an zaten bayadir vardi 4 gündür ağrı yasiyorum keskin agrilar Agrili olur mu ki yerlesme kanamasiysa

Yok çok cok az kahve rengili bir leke. Kasık ağrım da var şu an zaten bayadir vardi 4 gündür ağrı yasiyorum keskin agrilar Agrili olur mu ki yerlesme kanamasiysa
Yani ben yaşadım ama şuan agri var mıydı hatırlamıyorum sadece çok küçük pembemsi olmuştu hatta bir kaç güne adet olurum demiştim olmayınca adete 5 gün kala test yapmıştım pozitif kanda da 336 cikmisti .

Bir de bazılarında kahverengi oluyor çok az olup kesilir yoğun olmaz canım senin kesildiğine göre yerlesmedir yine gelmezse öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…