Kasım 2024 3.Aşılama

Bilemiyorum çok düşündüğüm kesin :)) ama benim kasiklarimda yumru gibi birsey var ve ağrı yapıyor bu da catlamadi büyüdüğü için olabilir diyorum . Dun daha çok agrim vardi kanama da olmuştu işlemde bugün kanama az ama karnım gergin ve kasiklarda yumru ve ağrı hala var :KK43:( insallah tutmuştur ve bebeklerimiz bize gelir bu kez . Bu arada ilk asilamam o yüzden çok bilmiyordum aşılamayi
Ya ben de aşılama yaptırdım bugün 7. Günü bugün idrar testi yaptım ikinci silik çizgi çıktı sizce olmuşmudur

Ya ben de aşılama yaptırdım bugün 7. Günü bugün idrar testi yaptım ikinci silik çizgi çıktı sizce olmuşmudur
İğne etkisi olabilir daha önceden iğne etkisi geçip geçmediğini kontrol ettiniz mi testlerle ? negatiften sonra pozitife dönmüşse vardır ama takip etmediyseniz 11 yada 12. Gün tekrar test yapın olup olmadığı daha net anlaşılır 🤗 inşallah hamilesinizdir 🤲

İğne etkisi olabilir daha önceden iğne etkisi geçip geçmediğini kontrol ettiniz mi testlerle ? negatiften sonra pozitife dönmüşse vardır ama takip etmediyseniz 11 yada 12. Gün tekrar test yapın olup olmadığı daha net anlaşılır 🤗 inşallah hamilesinizdir 🤲
Ya inşallah isteyen herkese rabbim nasip etsin

Kizzlar benim hafif bir lekelenmem olmuş yaa. 😣 Daha 11.gün. Bu kadar erken adet başlar mi?
Maalesef başlayabiliyor😕 ben regli oldum bugün az az geliyor. Aşılamanın 9.günündeyim. günlerdik kasık ağrısından geberdim sabaha kadar kramp çektim. Zaten biraz rahatladım belliydi adet sancısı😕

Maalesef başlayabiliyor😕 ben regli oldum bugün az az geliyor. Aşılamanın 9.günündeyim. günlerdik kasık ağrısından geberdim sabaha kadar kramp çektim. Zaten biraz rahatladım belliydi adet sancısı😕
Ama senin yerleşme kanaması da olabilir inşallah da öyledir. Benim reglm hiç şaşmadığı için sağolsun her ay benimle🤦‍♀️

Çok üzüldüm canım ben de sen yarın test yapacaktın diye yarın msj atacaktım sana 😔 çok üzüldüm canım. Sanırım şuan grupta umutlu kimse kalmadı . Nerdeyse hepimiz mod olarak cokuslerdeyiz 😓

Ama senin yerleşme kanaması da olabilir inşallah da öyledir. Benim reglm hiç şaşmadığı için sağolsun her ay benimle🤦‍♀️

Kuzum senin yumurtan daha önce çatlamış olabilir mi 9 gün çok erken ya 🙄

Kuzum senin yumurtan daha önce çatlamış olabilir mi 9 gün çok erken ya 🙄
İnan çok anlamıyorum 3.aşılamam olmasına rağmen🤦‍♀️ zaten ben aşılama yaptırmadan son kontrole gittiğimde yumurtanın 1i çatlamış demişti dr. Yani bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ki. Benim 2.aşılamada da 1 hafta sonrası regl oldum demiştim ya şaşırmıştın🙂

İnan çok anlamıyorum 3.aşılamam olmasına rağmen🤦‍♀️ zaten ben aşılama yaptırmadan son kontrole gittiğimde yumurtanın 1i çatlamış demişti dr. Yani bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ki. Benim 2.aşılamada da 1 hafta sonrası regl oldum demiştim ya şaşırmıştın🙂
Evet hatirliyor canim ama yumurta catladiktan 10 14 Gün sonra olunuyor ya o yüzden sordum acaba erken mi çatladı diye

X