- 28 Şubat 2021
- 911
- 693
Reçeteye baktmda ortada yazmıyor ya reçete numarası yazıyor bitek ismini dedi ama unuttum yaBen kullanmadım ama burda kullananlardan duydum letu diye bir ilaç daha vardı, omu acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reçeteye baktmda ortada yazmıyor ya reçete numarası yazıyor bitek ismini dedi ama unuttum yaBen kullanmadım ama burda kullananlardan duydum letu diye bir ilaç daha vardı, omu acaba.
İnşallah canım nasipHayirlisi olsun hakkinda heyecanla sonucunu bekliyorum
8-10-12-14-16-18-20 yapalım o zaman8. Günü de unutmayın en erken yumurtlama 8. Gün
İğne vermiş olabilir mi ? Gonal f gibi vs.Reçeteye baktmda ortada yazmıyor ya reçete numarası yazıyor bitek ismini dedi ama unuttum ya
Aynen canm gerçekten istedigimize ulaşmaya çabalarken sahip olduklarımiza sukretmeyi unutuyoruz bakıyorm da bazen etrafıma çocuğu olanlarında ya ev sıkıntısı var ya es sıkıntısı benimde çok şükür herseyim tastamam bi cocuk eksik Buda bizlerim imtihanı herkesin farklı sabredicez umudumuzu kaybetmicezSabah regl olunca çok üzüldüm
Yine içimi ümitsizlik kapladı
Hiç bir sorun yoksa neden olmuyor, sorun yoksa ben neye çare bulucam ne düzelsin diye çabalıcam diip biraz ağlamış olabilirim
Sonra eşimle konustuk, herkesin imtihanı ayrı
Bizimde imtihanımız bu
Buna üzülürken elimizdekinin kıymetini değerini göremiyoruz dedi
Çok şükür huzurumuz sağlığımız yerinde, evliliğimizde ailelerimizle ilişkilerimizde, genel olarak hayatımızda bi sıkıntımız yok
Senin yaptığın şükürsüzlük olmuyor mu sencede dedi
Biz çocuğumuz olursa çok mutlu oluruz ama Allah nasip etmez olmazsa yine mutlu olabiliriz biz bunun için evlenmedik ki dedi
Aslında burda hepimiz bi evlat için uğrasıyorsak zannediyorum ki huzurlu evliliklerimiz var ve bi evlatla tamamlama çabasındayız
Ama olmasada yinede eksik değiliz
Bunu idrak etmem gerekiyor benimde
Bu gazla kalktım kendime çay yaptım
İlaçlarımada küsmüştüm, onlarıda içtim
Yeni ay yeni umut diip niyetlendim
İnsallah bu ay nasip olur bizede güzel haberler vermek
Yok ilaç vericem dedi ondan sonra catlatma iğnesi dedi bende ondan sordum klomen faln mi dedim yok onlardan daha etkili olduğu kanıtlanmış Bi ilaç dediİğne vermiş olabilir mi ? Gonal f gibi vs.
Ne demek canım elimden geldiğince. Evet haber ver bize mutlaka, ben de yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bu ay diğer şartlar sağlanırsaÇok iyi açıklamışsın canım teşekkür ederim
Çarşamba yine yazarım belli olsun da bi
Ya bu bence burdaki pek çok kişinin duygularına tercüman olmuşSabah regl olunca çok üzüldüm
Yine içimi ümitsizlik kapladı
Hiç bir sorun yoksa neden olmuyor, sorun yoksa ben neye çare bulucam ne düzelsin diye çabalıcam diip biraz ağlamış olabilirim
Sonra eşimle konustuk, herkesin imtihanı ayrı
Bizimde imtihanımız bu
Buna üzülürken elimizdekinin kıymetini değerini göremiyoruz dedi
Çok şükür huzurumuz sağlığımız yerinde, evliliğimizde ailelerimizle ilişkilerimizde, genel olarak hayatımızda bi sıkıntımız yok
Senin yaptığın şükürsüzlük olmuyor mu sencede dedi
Biz çocuğumuz olursa çok mutlu oluruz ama Allah nasip etmez olmazsa yine mutlu olabiliriz biz bunun için evlenmedik ki dedi
Aslında burda hepimiz bi evlat için uğrasıyorsak zannediyorum ki huzurlu evliliklerimiz var ve bi evlatla tamamlama çabasındayız
Ama olmasada yinede eksik değiliz
Bunu idrak etmem gerekiyor benimde
Bu gazla kalktım kendime çay yaptım
İlaçlarımada küsmüştüm, onlarıda içtim
Yeni ay yeni umut diip niyetlendim
İnsallah bu ay nasip olur bizede güzel haberler vermek
O zaman letu olabilir.ilaci eczaneden alinca belli olur artıkYok ilaç vericem dedi ondan sonra catlatma iğnesi dedi bende ondan sordum klomen faln mi dedim yok onlardan daha etkili olduğu kanıtlanmış Bi ilaç dedi
Evet kuzu, çok şükürAynen canm gerçekten istedigimize ulaşmaya çabalarken sahip olduklarımiza sukretmeyi unutuyoruz bakıyorm da bazen etrafıma çocuğu olanlarında ya ev sıkıntısı var ya es sıkıntısı benimde çok şükür herseyim tastamam bi cocuk eksik Buda bizlerim imtihanı herkesin farklı sabredicez umudumuzu kaybetmicez
Polikistik over varsa 21. Günü de es geçme8-10-12-14-16-18-20 yapalım o zaman
Bende eşimle konusunca rahatladım birazNe demek canım elimden geldiğince. Evet haber ver bize mutlaka, ben de yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bu ay diğer şartlar sağlanırsa
Ya bu bence burdaki pek çok kişinin duygularına tercüman olmuş
Ben de özellikle kürtajdan sonraki 6 aydır her ay bu duyguyu yaşıyorum. Sonra eşime bakıyorum, onunla evlenirken bir çocuğumuz olsun diye evlenmedik ki Birbirimizi çok sevdiğimiz ve hayatı beraber göğüslemek istediğimiz için evlendiğimiz aklıma geliyor sarılıyorum ona ve yeniden umut etmeye başlıyorum.
Eşim de bana şöyle söylemişti bir kaç gün önce ‘ biz çocuğumuz olsun diye evlenmedik ki okursa güzel olmazsa da nasip ama ben olacağına inanıyorum ‘ demişti. Böyle birine sahip olduğum İçin şükrettim.
Çevremizde daha yol arkadaşını dahi bulamamış pek çok insan var ve bence onlar da evli olmaya özeniyorlar. Biz elimizdekinin kıymetini bilmeli ve bu çocuksuz zamanlarımızın tadını çıkarmalıyız. Bir ara kendimi eve kapatmıştım aklımda bunla cezalandırıyordum kendimi ama son dönemde nerde etkinlik orda biz olduk. İnsana çok iyi geliyor, size tavsiyem bu olur.
Umut hiç bitmez o var olduğu sürece bir gün biz de annelik duygusunu tadacağız Allah’ın izniyle
27 Eylül'de çıkarttım canım 18 inde regl oldum bat 17 kasımBugün kaçıncı ğünün
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım Allah sağ salol kucağına almayı nasip etsin
Canım biz sürece yeni girdik ilk ayımız. 3 ay süre verdi doğal yoldan gebelik için ama aşılama olma ihtimali yuzde 80 85 gibi duruyor. Benim eşimin morfolojiside düşük. Aşılamada şansımızın ne kadar yüksek olduğunu henüz bilmiyoruz. Bu ayda gebelik olmazsa 1 aralikta aşılamadan önce bana hsg filmi çekilecek şuana kadar yumurtalıklarımda bi sıkıntı görülmedi gayet sağlıklı büyuyup gelişti çatladı..Bu ay için nasıl süreç izlenilecek bilmiyorum haber bekliyorum doktorumdan..Merhaba bir şey sorucaktım geçen yıl ocakta eşim varikosel ameliyatı oldu (çift taraflı) morfolojisi iyi fakat ileri hızı %15 ve sperm sayısı 6 milyon doktorunuz aşılama ile şansın ne kadar yükseldiğini söyledi acaba ?
Evet benım 21mm yumurtam usg de gözüktüğü gün ovu testinde pik cıkmamıstı mesela14.5 küçük değil mi canım? 18-20 mm aralığında vurmuyorlar mı iğneyi? O yüzden beklemiş olmasın.çarşambaya kadar 17-18 mm’ye ulaşır diye düşünüyorum.
Ovülasyon testleri ile hamile hamile kalan çok kişi var, ben de talip ediyorum bahsettiğiniz sayfaları ama bazen usgde yumurta gözüktüğü halde ovülasyon testinde gözükmediği oluyormuş burda denk gelmiştim.
Bence cok mantıklı olmus benm 21 mm yumurtama catlatma ignesi vurdugunda tutmamıstıİğneden sonra da bildiğim kadarıyla yumurta büyümeye devam ediyor canım çatlamaya kadar o yüzden atıyorum 1-2 mm bile büyüse 22-23 mmye gelecek yumurta ve kalitesi daha düşük olacak diye düşünüyor muhtemelen. Bir de şöyle düşün 21 mm için iğne yapsa diğerleri daha gelişmemiş olacak. Ama belki 21 mm olan kendiliğinden çatlar, diğerleri de iğne ile çatlar ihtimal artar.
İhtimaller üzerine bir yol çizmiş olabilir.
Bizimde ileri hizi 18, sayisi 105 milyon, morfoloji 2..sizin tutmadıysa bizim hiç tutmaz direk tüp bebek aşamasına geçmek en mantıklisi ama sanırim devlet artık aşılama olmadan tüp bebek aşamasına gecırmiyormus öyle bi yasa mı ne gelmişErkekte sıkıntı olduğu zaman aşılama sansi daha yüksek oluyor birde yıkama işlemi yapıldığı için içinden kaliteli olanlar seçiliyor eğer maddi imkanınız varsa deneyin doktorunuz ne diyor bu duruma ?
Ben aşılama olurken ileri hiz 22
Sayısı ise 180 milyondu . Ama tutmadı