Olabilir canimm. Hayırlısı olsunnn.haber verirsinSabah verdim ama yarın saat 11 gibi sisteme düşer dediler baya geç benim bildiğim öğleye doğru sisteme düşüyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canimm. Hayırlısı olsunnn.haber verirsinSabah verdim ama yarın saat 11 gibi sisteme düşer dediler baya geç benim bildiğim öğleye doğru sisteme düşüyodu
Letu kullandım bu ayKızlar bugün gittim kadin doğuma diofol verdi yumrutaliklarima bakti polikistik over yok dedi adetin 3cu günü gel hormonlarına bakalım dedi bide Bi ilaç vericem onu kullanacaksın catlatma iğnesi yapicaz sonra dedi bende klomen yada famera mi dedim yok dedi onlardan daha etkili olduğu kanıtlanmış Bi ilaç dedi ismini söyledi ama şuan hatirlamiyrm aranızda varmi kullanan klomen famera harici onlarla eşdeğer
Ekledim canım
Nekadara almıştın devlet karşılamıyor dedi odur ozaman 120 TL fiyatıLetu kullandım bu ay
Var canım hayırlı olsun kan verKızlar yorumunuz nedir acaba. BAT tarihim 4 Kasım klasik kaset test yaptım. Heyecan yapmak istemiyorum ama sizde ikinci çizgiyi görüyor musunuz? Bu arada testi öğleden sonra yaptım
Eki Görüntüle 2943507
Cevap için teşekkürler Genelde ertesi güne çatlıyordu, bu sefer böyle olduDaha çatlamamış bol havuç yeyin..evde yürüyüş yapın bisiklet sürün
Karşılıyor ama kanser tanısı olarak girmesi lazim sisteme onun dışındaki hastalıklarda karşılamıyor evet bende o fiyata almıştım..Çok etkili bi ilaç klomen kist yapmıştı..Benim yumurtaliklarima iğne vurmadan kendisi çatlamıştıNekadara almıştın devlet karşılamıyor dedi odur ozaman 120 TL fiyatı
Erkekte sikinti varsa yüksekmis tutma ihtimali ama dediğim gibi 5 aşılamadan 1i pozitif oluyormuş genellikle devlet 3 aşılama istiyor sanırım tüp bebek için cok bilgim yoktaBizimde ileri hizi 18, sayisi 105 milyon, morfoloji 2..sizin tutmadıysa bizim hiç tutmaz direk tüp bebek aşamasına geçmek en mantıklisi ama sanırim devlet artık aşılama olmadan tüp bebek aşamasına gecırmiyormus öyle bi yasa mı ne gelmiş
Benim 19 mm di cumartesi günü. Çarşamba çatlatma iğnesi yaptır dedi ve nur topu gibi 3.5 mm lik kist oluşmuşÇatlatma iğnesi yapılsa bile kiste dönüşme ihtimali var mı ki
.Çatlatma iğnesi yapılsa bile kiste dönüşme ihtimali var mı ki
Özelde yaptırıcaz biz onlarda sistem nasıl işliyor bilmiyorum..Zaten aşılamaya kadar bende stresten tüm dengeyi bozarım oda tutmazErkekte sikinti varsa yüksekmis tutma ihtimali ama dediğim gibi 5 aşılamadan 1i pozitif oluyormuş genellikle devlet 3 aşılama istiyor sanırım tüp bebek için cok bilgim yokta
Bende özelde yaptırdım o yüzden bilgim yok nasıl oluyor. Stres yapma derim düşünmemeye çalış.Özelde yaptırıcaz biz onlarda sistem nasıl işliyor bilmiyorum..Zaten aşılamaya kadar bende stresten tüm dengeyi bozarım oda tutmaz
Onu ben de merak ediyordum, bazen çatlatma iğnesi de çatlatmıyor galiba çok enteresan değil mi? Adı üstünde çatlatma iğnesi Boşuna mı yapılıyor bu iğne.Benim 19 mm di cumartesi günü. Çarşamba çatlatma iğnesi yaptır dedi ve nur topu gibi 3.5 mm lik kist oluşmuş
Doktor kontrolü korktuğun gibi oldu mu canimNekadara almıştın devlet karşılamıyor dedi odur ozaman 120 TL fiyatı
Ben onu düşunmuyorumda benim etrafımdaki insanların bana garezi var gelen geçen bi laf sokuyor biseyler diyor afra tafra atar gider..2 gündür 1 saatlik uykularla dolanıyorum..Keşke eşimi alıp kimsenin bilmediği yerlerde yaşasam kimse bulamasaBende özelde yaptırdım o yüzden bilgim yok nasıl oluyor. Stres yapma derim düşünmemeye çalış.
Ya ağzı olan konuşuyor gerçekten takmayacaksiniz insanları bende öyleydim şimdi 2 seneyi geçince takmıyorum sorana da düşünmüyorum diyorum veya Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diyorumBen onu düşunmuyorumda benim etrafımdaki insanların bana garezi var gelen geçen bi laf sokuyor biseyler diyor afra tafra atar gider..2 gündür 1 saatlik uykularla dolanıyorum..Keşke eşimi alıp kimsenin bilmediği yerlerde yaşasam kimse bulamasa
Bumu bile yeni gördüm kuzum eskisi gibi girmiyorum siteye bende yeni haber yok biraz buralardan da uzak kalmak istedim aşılama için çarşamba günü dr randevum var bakalım neler dicek sen neler yapıyosun