- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Öyle doğru bi söz de 1.5 yıl olunca insan üzülüyor ister istemez kafaya takıyoBende bu ay soz vermistim kendime duzensiz oldugu icin ayin 15inde yapcam diyodum ama dayanamayip yaptim uzuldum biraz ama yapicak bisey yok Rabbim geciktiriyosa guzellestiriyordur H.z Omer 'in bi sözü var ruhumu ferahlatan " kendini fazla yorma hersey Allah'in takdiri ile olur Allah'in istemedigi sey sana isabet etmeyecek , emri ise seni ıskalamayacaktır ❤
Tabi ki oyle ben daha yolun basindayim ben bile uzuluyorum adete yakin ufak capli bi depresyona giriyorum ama sonra yine kendime geliyorumÖyle doğru bi söz de 1.5 yıl olunca insan üzülüyor ister istemez kafaya takıyo
Sanki yok canım yaGölge gibi bisey mi var bana mi oyle geliyo ya cildiricam sasi oldum bakmaktan
Evet canim zaten sabah ilk idrarla tekrar yaptim negatifSanki yok canım ya
Öyle de bakalım ne zaman nasip ederTabi ki oyle ben daha yolun basindayim ben bile uzuluyorum adete yakin ufak capli bi depresyona giriyorum ama sonra yine kendime geliyorum
Insallah hayirlisiyla hepimize nasip etsin Rabbim tez vakitteÖyle de bakalım ne zaman nasip eder
Sanmam canım midem sürekli ağzıma geliyo benim daha çok yeni olmasına rağmen tam bulantı da diyemem ama ilerleyen zamanlarda kesin bulantı oluyodurbir şey sormak istiyorum gebelikte bulantı olmadan kusma olur mu?
Zaten ikinci gebeliklerde hep ilk belirtileri arıyosun ama o öyle olmuyo canım. Diyorlardı da inanmıyordum gerçekten her gebelik aynı kişide bile farklı belirtiler veriyor. Hiç arama belki de anlamadan hamile kalacaksınGeçen ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım.
Göğüs hassasiyeti, kasıklarda agrı, gaz sancısı, sık idrara çıkma, iştah artması yemedgm seylere karşı bi düşkünlük,uyku hali, halsizlik, kendini hamile hissetme vs.
Adet olunca anladm ki ilk gebelgmde yasadgm belirtileri kendı kendıme psıkolojk olarak yasatmsmbu ay kafa tertemiz 3 gun değerlendrebldm. Şehır dsndaym. Hiç umidim yok ya o yuzden belırtının b si bile yok psıkojık olarak da yok
Ben de de yumurtlamadan 3-4 gün sonra öğürme oldu. Ama merak etme herkes de bulantı olmuyo. İlk üç ay sadece sabahları zorlamıştı, bulantı gibi de değildi ama aç kalamıyordum. Onun haricinde ne bulantı ne koku hassasiyeti ne de tiksinme oldu ki kız bebek de bulantı olur derler. Tam aksine erkeğe hamile arkadaşlarımın hepsinin zor geçti. Olacak diye birşey yok yaniSanmam canım midem sürekli ağzıma geliyo benim daha çok yeni olmasına rağmen tam bulantı da diyemem ama ilerleyen zamanlarda kesin bulantı oluyodur
Belimin ortası bir de kasık ağrım çok ilk defa. Bat yarın Bi heves ettim ama bulantı olmaması bana da garip geldiSanmam canım midem sürekli ağzıma geliyo benim daha çok yeni olmasına rağmen tam bulantı da diyemem ama ilerleyen zamanlarda kesin bulantı oluyodur
Evet bende de öğürme oluyor rahatlamak için kusmaya çalışıyorumBen de de yumurtlamadan 3-4 gün sonra öğürme oldu. Ama merak etme herkes de bulantı olmuyo. İlk üç ay sadece sabahları zorlamıştı, bulantı gibi de değildi ama aç kalamıyordum. Onun haricinde ne bulantı ne koku hassasiyeti ne de tiksinme oldu ki kız bebek de bulantı olur derler. Tam aksine erkeğe hamile arkadaşlarımın hepsinin zor geçti. Olacak diye birşey yok yani
Öğürme ben de oldu üç gün kadar ama dediğim gibi yumurtlamadan 3-4 gün sonra flndı. Ama sende de olabilir test yaptın mı??Evet bende de öğürme oluyor rahatlamak için kusmaya çalışıyorum
Benm bat yarın dişçiye de randevum var korkuyorumÖğürme ben de oldu üç gün kadar ama dediğim gibi yumurtlamadan 3-4 gün sonra flndı. Ama sende de olabilir test yaptın mı??
Test yapmadımBenm bat yarın dişçiye de randevum var korkuyorum
Zaten ikinci gebeliklerde hep ilk belirtileri arıyosun ama o öyle olmuyo canım. Diyorlardı da inanmıyordum gerçekten her gebelik aynı kişide bile farklı belirtiler veriyor. Hiç arama belki de anlamadan hamile kalacaksın
Yap o zaman testin varsa çıkar canımTest yapmadım
Değerlendirdiğimiz için benim de her ay yukurtlamadan sonra ağrım oluyor fakatkızlar yumurtlamadan 1 hafta geçti ama sanki regli olucam gbi kasıklarım ağrıyor bata da 1 haftadan fazla var sizde de öyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?