Hayırlı olsun canım yumurtlama ve çatlama hangi gündüEki Görüntüle 2942890 Kızlar günaydınn, adetime 5 gün var bugün ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekildeiki üç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam adetim geçene kadar kan testi yapmayı düşünmüyorum
Dune gore daha koyu canim akşam da bi kere daha yap benceGünaydın kızlar yumurtlama var mı sizce sanki tam kopkoyu değil gibi ama bilemedim
Teşekkür ederim canımm. Tam tarihini bilmiyorum ovulasyon kullanmadım ben hiç ama takvime göre geçen hafta perşembe ya da cumaydıHayırlı olsun canım yumurtlama ve çatlama hangi gündü
Teşekkür ederim canım ilk kez kullanıyorum testi anlayamıyorum bi türlüDune gore daha koyu canim akşam da bi kere daha yap bence
Var bence cnmGünaydın kızlar yumurtlama var mı sizce sanki tam kopkoyu değil gibi ama bilemedim
Çok teşekkür ederim bugün değerlendirelim ben o zamanVar bence cnm
Evet 1kasimda olurum diyodum bugün oldumm canim.umutlat 27kadima artıkGeldi mi beklenen canim
Benim de bugün yumurtlamadan sonra 10.gün. sabah test yaptım negatif. Daha önce de böyle olmuştu aslında 12.gün pozitif olmuştu. Hala umudumuz var yaniEvet 1kasimda olurum diyodum bugün oldumm canim.umutlat 27kadima artık
Koyu çıktığı zaman yumurtlama oldu demek die biliyorum benTeşekkür ederim canım ilk kez kullanıyorum testi anlayamıyorum bi türlü
İns canım heekes istediğine kavuşur .Benim de bugün yumurtlamadan sonra 10.gün. sabah test yaptım negatif. Daha önce de böyle olmuştu aslında 12.gün pozitif olmuştu. Hala umudumuz var yanibize de dua et
Olsun canim hepimiz kasımdayızEvet 1kasimda olurum diyodum bugün oldumm canim.umutlat 27kadima artık
Tabi canım çatlamada önemli şansın var yani yarında değerlendirsen olurKızlar yumurtlama günü mü önemli çatlama mı? Lh testim kopkoyu ama nöbetteyimYarını değerlendirsek kaçırır mıyız acaba En son ilişki 29 ekimde olmuştu
Hayirli olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2942890 Kızlar günaydınn, adetime 5 gün var bugün ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekildeiki üç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam adetim geçene kadar kan testi yapmayı düşünmüyorum
Eki Görüntüle 2942890 Kızlar günaydınn, adetime 5 gün var bugün ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım ve sonuç bu şekildeiki üç gün sonra tekrar idrar testi yapıcam adetim geçene kadar kan testi yapmayı düşünmüyorum
Oh maşallah ne güzel uğurlu geldimmm çok güxel pozitif canım hayırlı olsunn
Yaaaa valla aynı anda uğraşıyoduk sanırım aynı amdada hamile kaldıkOh maşallah ne güzel uğurlu geldimmm çok güxel pozitif canım hayırlı olsunn❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?