- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Bugün test mi yaptırdın inşallah olumlu sonuç alırsın yaBaktım çıkmamış hala, eşim 9 dogurucak iş yerinde dakka başı soruyor
Hayirlisi kuzum nasip kısmet işleri vardır bi vakit zamani beklicez
Listede ismin var canım 6 Kasım herkesi ekliyorumBugün test mi yaptırdın inşallah olumlu sonuç alırsın yaBenide ekler misiniz yumurtam çatladığı için 1 kasım gebelik testi yapcam ama adet günüm 6 kasım
neyse yarın adet olursam 10 kasım yumurtlama günü 24 kasımda adet günüm bütün özel günlerde doluyum maşallah :)Onlar hep psikolojik oluyor kendinde ne kadar çok belirti ararsan o kadar çok belirti oluyor malesef benimde öyle bu ay aşırı karın kasık ağrısı yaşadım göğüs hassasiyeti var başka bişi yok malesef
Onlar abartıyor bence benim yumurtam çatlak şimdilik ağrım oluyo sürekli ara da bi çıkaracak gibi tuhaf bi şey oluyo ama çıkarmıyorum tabi psikolojik değilseBilemedim canım ya bakıyorum millete yumurtlama günü sonrası koku hassasiyeti mide bulantısı tiksinme metal tat bilmem ne 50 tane belirtileri oluyor bende tamamen adet belirtileri :)
Hayırlısı olsunneyse yarın adet olursam 10 kasım yumurtlama günü 24 kasımda adet günüm bütün özel günlerde doluyum maşallah :)
Ay inşallah ya çok sevinirim inşallah pozitif tir ağrın falan var mı ya benim ağrım oluyo arada çatladı benimki ama bakalım tutacak mı benim kiListede ismin var canım 6 Kasım herkesi ekliyorumHayirlisi bakalim yaptirdik pek bişey beklemesemde bi ihtimal
bende öyle düşünüyorum çoğu kişi 6-7. haftalarda başlıyor tam belirtileri diyorlar hayırlısı bakalım yarın kopacak dananın kuyruğu :)Onlar abartıyor bence benim yumurtam çatlak şimdilik ağrım oluyo sürekli ara da bi çıkaracak gibi tuhaf bi şey oluyo ama çıkarmıyorum tabi psikolojik değilse
mutlaka yazarım yarın sabah değil de 29 ekim sabahı yaparım çünkü benim gecikmem olmaz pek yarın öğleden sonra %100 olurumHayırlısı olsunyaz buraya test yaparsan
bir de belirti olarak değil de vajinam da ağrı var böyle bir belirtisi var mııııı üşüttüm mü?Ay inşallah ya çok sevinirim inşallah pozitif tir ağrın falan var mı ya benim ağrım oluyo arada çatladı benimki ama bakalım tutacak mı benim ki
Bende aynı şekilde 30u adet günüm ama 29 u öğleden sonra gelir lekelenmemmutlaka yazarım yarın sabah değil de 29 ekim sabahı yaparım çünkü benim gecikmem olmaz pek yarın öğleden sonra %100 olurum
Aynen umarım pozitif çıkarbende öyle düşünüyorum çoğu kişi 6-7. haftalarda başlıyor tam belirtileri diyorlar hayırlısı bakalım yarın kopacak dananın kuyruğu :)
gelmez inşallah da bebek gelir :)Bende aynı şekilde 30u adet günüm ama 29 u öğleden sonra gelir lekelenmem
Amin inşallah . Sorsan içinde his var mı diye yok derim malesefgelmez inşallah da bebek gelir :)
o da çok enteresan oluyor arada ağrı giriyor heh tamam adet olmak üzereyim birazdan sökülürüm diyorum 10 dakika sonra sanki hiç bir şey yok gibi oluyor vücudum anlamıyorum yani adet gelecek sanırsam...Aynen umarım pozitif çıkarağrın oluyo mu çok merak ediyorum tutup tutmadığını çatladı yumurtam ultrasonda gördük 1 kasımda test yap dedi ama bakalım
belli bir zaman geçince öyle oluyor maalesef hevesimiz kırılıyor galiba anlıyorum seni maalesef...Amin inşallah . Sorsan içinde his var mı diye yok derim malesef
Eskiden adete 2 gün varken kan vermeye giderdim şimdi ise gidemiyorum öyle oluyor sanırımbelli bir zaman geçince öyle oluyor maalesef hevesimiz kırılıyor galiba anlıyorum seni maalesef...
Benim kaşık ağrısı ve bel ağrısı aynı anda giriyo çoğunlukla bazen de sadece kaşık ağrısı 2 gündür ağrı hissediyorum ama nasip adet sancısı değil benimki daha çok 6 kasımda adet günüm ilk çatladığı gün çok fena ağrıdı ama şimdiki ağrılarım o kadar değilo da çok enteresan oluyor arada ağrı giriyor heh tamam adet olmak üzereyim birazdan sökülürüm diyorum 10 dakika sonra sanki hiç bir şey yok gibi oluyor vücudum anlamıyorum yani adet gelecek sanırsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?