Bende akıntı var beyaz diyorum adet oldum kesin ama olmadım olalım da rahatlayalım barim ya kısmet canım artık hayırlısı hakkımızdaBende de çok az leke geldi halen olmadım yoksa bari gelse artık
İnşallah canım bı dahaki adetimde deneyim. İnşallah olmayız ama artık bı dahaki adeti yeter gayri yaaAdetliyken iç canım ben öyle yaptım . Çünkü sonra yumurtlama olabilir. Senin kistim küçük adetle atılır bence
Rabbim kurtarsın hasarsız bi şekilde bu kistten çok illet bişe gerçekten sancı cekmekten bıktım artık2 ay içtim ama o zaman çikolata kisti yoktu basit kistlerim vardı , ilaçlar bittikten sonraki ay çikolata kistimden haberdar oldum
Geç döllenme geç yumurtlama olunca olur adete yakın yaniKizlar geç döllenme tam olarak ne oluyor ya ben hiç bir şey anlamadım geç döllenme hikayeleri herkesin çok farklı tam nedir durum
Peki geç döllenmeden hamile kalan adete yakın ya hani adet olmuyorsun ama geç olduğu için ne zaman belli olur yani kaç gün gecince hamilelik belli olur canimGeç döllenme geç yumurtlama olunca olur adete yakın yani
Sonuç ne durumdasın canımMerhabalar kızlar
Bugün doktora gittim, ilaçsız yumurta ne durumda büyüyor mu diye
12. Gün 21.8 mm büyüklüğünde bi yumurtam varmıs
Rahim kalınlığıda çok güzel dedi
Aslında ilaç vs bişey kullanmadan geçirmek istiyodum bu ayı ama yumurtanın boyutunu duyunca bende çatlatma iğnesi vurulmak istedim =)
On bucuk gibi iğnemi vuruldum
Eşime söylemedim ama, stres oluyor çünkü
Bizim planımıza göre bugün ilişki günü ve pazar günü
Değişiklik yapmıcam bugünlerde eşim hiç strese girmesin diye =) yarın aksam on bucuk gibi ilişki öneriliyor iğne kaynaklı ama
Ben pazar sabahta ilişki olsa olur gibi düşünüyorum
O yüzden aynı düzen devam
Hayırlısı olur insallahhh bu aybirde bugünden itibaren avakoda yemeye baslıcam belki bendede işe yarar bi ümit =)
Bende öyle malesef benim regl dışında da dayanılmaz ağrım oluyorRabbim kurtarsın hasarsız bi şekilde bu kistten çok illet bişe gerçekten sancı cekmekten bıktım artık
Benim testim böyle 11gunum catlatma iğnesinin varımdır acabaÇatlatma iğnemin 11.günü
Çok silik bir çizgi var, doğru düzgün belirtim yok çünkü çok fena gribim. Dün baş ağrısından, hapşırmaktan, burun akıntısından mahvoldum
Eki Görüntüle 2957580
Peki geç döllenmeden hamile kalan adete yakın ya hani adet olmuyorsun ama geç olduğu için ne zaman belli olur yani kaç gün gecince hamilelik belli olur canim
Bu sizin ne kadar geç yumurtlamanizla alakalı tamamen.28 günlük bir döngüde 14.gun yumurtlama beklenir 14 den sonra yumurtlamalar geç dollenmeyi oluşturur.siz orn.16 da da yumurtlamis olabilirsiniz 20 de 25 de mesela.ne kadar geç yumurtlama gorduyseniz adetinin o kadar gecikir bunun bir standarti pek yok yani bunyenizle hormonlarinizla ilgili.
Analdim canıms teşekkürlerBu sizin ne kadar geç yumurtlamanizla alakalı tamamen.28 günlük bir döngüde 14.gun yumurtlama beklenir 14 den sonra yumurtlamalar geç dollenmeyi oluşturur.siz orn.16 da da yumurtlamis olabilirsiniz 20 de 25 de mesela.ne kadar geç yumurtlama gorduyseniz adetinin o kadar gecikir bunun bir standarti pek yok yani bunyenizle hormonlarinizla ilgili.
Şahsen ben de pişman olmadım desem yalan olur pek bilgim yoktu bu kist ile ilgili hayırlısı artık Rabbim en doğrusunu bilirBen hiç ameliyat olmadım . Olmamda.gazi ünv. Kadın dogum Ana bilim dalı başkanı prof. Gittim ben kistim için kesinlikle ameliyatı onermedi . İlaç tedavisi dedi. Uzun sürede ilaçla tedavi edecez dedi. Ameliyatta en iyi doktorda yapsa yumurtalıkların zarar verebilir ihtimal dahilinde demişti.
Ben normalde 26gunde bir oluyordum Kist çıktıktan sonra 23 24 25 günde olduğumda olmuştur ama hiç gecikme yaşamamıştım bu aya kadarBende akıntı var beyaz diyorum adet oldum kesin ama olmadım olalım da rahatlayalım barim ya kısmet canım artık hayırlısı hakkımızdasen kaç günde bir adet oluyorsun zennep
Bu ay şöyle bir şey oldu normalde ben 12. Yada 13 gün yumurtamin catladigini hissederdim bu ay bir hafta sonra sanki yumurtladim acaba ondan mı geçikiyorBen normalde 26gunde bir oluyordum Kist çıktıktan sonra 23 24 25 günde olduğumda olmuştur ama hiç gecikme yaşamamıştım bu aya kadar
Anlıyorum canım benimde ilk bu ay böle oldu ama bu ay geneli böyle sankimBen normalde 26gunde bir oluyordum Kist çıktıktan sonra 23 24 25 günde olduğumda olmuştur ama hiç gecikme yaşamamıştım bu aya kadar
Ben hayıt tohumu içmeye başladımAnlıyorum canım benimde ilk bu ay böle oldu ama bu ay geneli böyle sankim
Ben bı adet olursam bakacağım bende işte ama senin kanamaya döndümü lekenBen hayıt tohumu içmeye başladım
Vala canım ben normalde anlamam işte bu ay sadece ilk ovu testimi kullandım oda gecikiyorum uğursuz geldi galiba yaBu ay şöyle bir şey oldu normalde ben 12. Yada 13 gün yumurtamin catladigini hissederdim bu ay bir hafta sonra sanki yumurtladim acaba ondan mı geçikiyor
Yok kesildi ama gelecek gibi geliyor.zannetmiyorum bende yoktur kesin ama adetim gecikince olabilir mi acaba diyorum.gec yumurtladiysam zaten tutmama olasılığı çok yüksek o sıra ilişki olmadı hiçBen bı adet olursam bakacağım bende işte ama senin kanamaya döndümü leken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?