İnsalllh canimmmmAralık ayında da sana da boncuklar verir maşallahlar söyleriz inşallah
bol bol dua ediyorum sizlere rabbim kalbinize ferahlık verecek bebiş haberi ile yeni yıla girişinizi nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsalllh canimmmmAralık ayında da sana da boncuklar verir maşallahlar söyleriz inşallah
bol bol dua ediyorum sizlere rabbim kalbinize ferahlık verecek bebiş haberi ile yeni yıla girişinizi nasip etsin inşallah
İnşallah cnm ömür boyu bizleymis ama çok can sıkıcı bişe bı çözümü çaresi olmalı çok ağrım oluyo benim regl dönemindeSorma kabusum oldu inşallah tamami ile temizlenir kistler den vücudumuz
Olanda çok aslında çikolata kisti zorlastiriyomus yoksa olmicak diye bişe yok. Benim buyumuyo çok şükür ilk öğrendiğimde 3 buçuk cm di snra 4 cm dediler 2 buçuk cm e düşmüş öylede kaldıCanım ilk gityigim 3cmdi kistim altı ay uğraştık oluşmadı gebelik.konrtole gittiğimde 7cm olmuştu. Zaten ilk gittigimdede doktor bı dene belki olur demişti.
Soğan suyunu bı kere denedim ama adetten 2 gün sonra başlamıştım 14 gün içtim adetliyken içsem sorun olmaz demi çünkü benim adet araligim kısa 24 günde bı oluyorum o yüzden adetim bittikten 2 3 gün sonra yumurtlama oluyoBanada ilk vermedi zaten çocuk istiyorum deyince dene bakslim ona göre devam edelim dedi ama malesef olmadı aksine büyümüştü. Adetliyken kekik çayı soğan suyu falan iç canım adet dökülmesini sağlıyormuş böylece atılır belki kistin.
Adetliyken iç canım ben öyle yaptım . Çünkü sonra yumurtlama olabilir. Senin kistim küçük adetle atılır benceSoğan suyunu bı kere denedim ama adetten 2 gün sonra başlamıştım 14 gün içtim adetliyken içsem sorun olmaz demi çünkü benim adet araligim kısa 24 günde bı oluyorum o yüzden adetim bittikten 2 3 gün sonra yumurtlama oluyo
Hayır hiç oluşmadı malesefBenim bı oğlum var 5 yaşında ama o zmn çikolata kisti yoktu over kistler oluyodu. Sizin oluştu mu gebelik?
2 ay içtim ama o zaman çikolata kisti yoktu basit kistlerim vardı , ilaçlar bittikten sonraki ay çikolata kistimden haberdar oldumSeninki baya büyükmüş cnm. Valla hiçbise önermedi bende onu anlamadım geçen ay rahim filmi çekildim şubata kadar bekleyelim olmassa aşılama yapalım dedi ama ben yaptırmayı düşünmüyorum. Bu ay kendim burdan duyduğum kadarıyla inofolic combi aldım başladım içmeye iyi geliyomus denedin mi hiç
Evet canım 20 Kasım ama ilk defa ovu testi kullandigim için tarihi net biliyorum bilmediğim aylarda da şaşma olmadı yani gecikme olmadı yani takvime göre 30 Kasım bat insAllah senin dediğin gibidir sıkıntı yaşamayım bariYumurtlama 20 Kasımda olduysa 4 ya da 5 ARALIKTA olucak adetin henuz gecikme yok
Sıkınti olacagini sanmiyorum çatlama günunden itibaren 14.ncu gunu sayicaksin henuz adetine 2 3 gun var bide bu ay havadan kaynakli sayfanin nerdeyse yarisindan fazlasi gecikme yaşadi normal yani ama dedigim gibi yumurtlama gunune gore adetin 30 kasim değil 4 yada 5 aralık olacakEvet canım 20 Kasım ama ilk defa ovu testi kullandigim için tarihi net biliyorum bilmediğim aylarda da şaşma olmadı yani gecikme olmadı yani takvime göre 30 Kasım bat insAllah senin dediğin gibidir sıkıntı yaşamayım bari
Test yaptın mı evde varmıydı birseyMerhabalar bende geldim şu an lekem geliyor ama daha adet olmadım bugün yarın olurum
Ay bana da yardımcı olun yarın regl günüm test yaptım ama böyle çıktıSıkınti olacagini sanmiyorum çatlama günunden itibaren 14.ncu gunu sayicaksin henuz adetine 2 3 gun var bide bu ay havadan kaynakli sayfanin nerdeyse yarisindan fazlasi gecikme yaşadi normal yani ama dedigim gibi yumurtlama gunune gore adetin 30 kasim değil 4 yada 5 aralık olacak
Halen olmadım leke geliyor ama İlk defa bu kadar geciktiTest yaptın mı evde varmıydı birsey
Test yaptım negatifHalen olmadım leke geliyor ama İlk defa bu kadar gecikti
Canım senin adet gelsimiEvet canım 20 Kasım ama ilk defa ovu testi kullandigim için tarihi net biliyorum bilmediğim aylarda da şaşma olmadı yani gecikme olmadı yani takvime göre 30 Kasım bat insAllah senin dediğin gibidir sıkıntı yaşamayım bari
Bence var gibi duruyor ama böyle olup ta negatif olan çıktı kesin sonuç için kan verAy bana da yardımcı olun yarın regl günüm test yaptım ama böyle çıktı
Hayir canım halen beyaz akıntım var adet yok sen ne yaptınCanım senin adet gelsimi
Bende de çok az leke geldi halen olmadım yoksa bari gelse artıkHayir canım halen beyaz akıntım var adet yok sen ne yaptın