- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
İnsAllah canım ya çok saolİns vardır canım seninde çok mu silikkkti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsAllah canım ya çok saolİns vardır canım seninde çok mu silikkkti
İns vardır canım seninde çok mu silikkkti
Vakit saat gelince olur canim canını sıkma hiç beklemdigin bir anda insAllah sende hamiş kalırsın seninde güzel haberini alırizBencede canimm. İns vardır çok sevindimmm.konustigum arkadaşlar bir bir hamile cikiyo darısı banasa
3-4 Aralık. Test yapmadım uygulamam 1 aralıkta test öneriyor. Ama yarın ve 1 aralıkta yapacağımBenimde 18;pik 20 Kasım çatlama dün test yaptım silik çıktı ama siz yaptınız mı test aceba bat ne zaman sizin bu arada
Bu hangi uygulama test uygulama öneren3-4 Aralık. Test yapmadım uygulamam 1 aralıkta test öneriyor. Ama yarın ve 1 aralıkta yapacağım
Bende çok merak ettim uygulama adını:))Bu hangi uygulama test uygulama öneren
,Bende çok merak ettim uygulama adını:))
İnsallh canım cizgin belirgin ins koyulaşır yine tekrarlicanmi testiVakit saat gelince olur canim canını sıkma hiç beklemdigin bir anda insAllah sende hamiş kalırsın seninde güzel haberini alıriz
Evet canım yarın tekrar yapmayı düşünüyorum Allah izin verirseİnsallh canım cizgin belirgin ins koyulaşır yine tekrarlicanmi testi
Sen gebelik testi yaptin mi canımEvet canım yarın tekrar yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse
İnsallh canım cizgin belirgin ins koyulaşır yine tekrarlicanmi testi
Evet dün yapmistim canım attım az evvel arkadaşa hatta Sen ne yaptın ne durumdasinSen gebelik testi yaptin mi canım
Hayırlısı olsun canim catlamadan kaç gün sonra yaptın testiGamzeli25 bu canım
Yap canım test koyuluğünü takip.edelim ins sağlıklı Ada kucağına alirsinnEvet dün yapmistim canım attım az evvel arkadaşa hatta Sen ne yaptın ne durumdasin
Benim bat 4 gün geçti ama korkuyorum yaHayırlısı olsun canim catlamadan kaç gün sonra yaptın testi
Amin canım bakalım insAllah güzel olurYap canım test koyuluğünü takip.edelim ins sağlıklı Ada kucağına alirsinn
18 pik canım işte dün yaptım testiHayırlısı olsun canim catlamadan kaç gün sonra yaptın testi
Ay inşallah içim içime sığmıyorBence bikaç gün daha bekle, testlerle takip et
Sonrasında kanla teyit edersin =)
Sonra söylersin istediklerine, sonrada zaten çalsın davullar =))
18 pik canım işte dün yaptım testi
Benim de 17 pik olmuştu ve yumurtlama dönemi sadece 1 günlük ilişkimiz oldu darısı burda tüm arkadaşlarımaBenim de 18 i pikti sadece ağrım ve akıntım olunca elimdeki ovulasyon testini yapmıştım. Onun dışında takip etmedim. Benimde bugün 10. Gün bende yarın yapayım. Bende de laboquik gebelik testi var daha önce hiç silik ÇiZgi bile görmemiştim bu markada. Bence değeriniz yükselmeye başlamış darısı bize