- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
Bence bikaç gün daha bekle, testlerle takip etTeşekkür ederim canım
Sonrasında kanla teyit edersin =)
Sonra söylersin istediklerine, sonrada zaten çalsın davullar =))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bikaç gün daha bekle, testlerle takip etTeşekkür ederim canım
Benim de 18 i pikti sadece ağrım ve akıntım olunca elimdeki ovulasyon testini yapmıştım. Onun dışında takip etmedim. Benimde bugün 10. Gün bende yarın yapayım. Bende de laboquik gebelik testi var daha önce hiç silik ÇiZgi bile görmemiştim bu markada. Bence değeriniz yükselmeye başlamış darısı bizeAralık demek istedim kafam yerinde değil siz dışında kimseyle de paylaşamadım emin değilim
Hayırlı olsun tekrardan 3 5 Aralık olacakti sanırımTeşekkür ederim 3-5 Kasım bat tarihim iki gün gecikebiliyorum takvim 3 Kasım gösteriyor
Bencede canimm. İns vardır çok sevindimmm.konustigum arkadaşlar bir bir hamile cikiyo darısı banasaYarında sabah test yapıp öyle vereyim o zaman
Benimde 18;pik 20 Kasım çatlama dün test yaptım silik çıktı ama siz yaptınız mı test aceba bat ne zaman sizin bu aradaBenim de 18 i pikti sadece ağrım ve akıntım olunca elimdeki ovulasyon testini yapmıştım. Onun dışında takip etmedim. Benimde bugün 10. Gün bende yarın yapayım. Bende de laboquik gebelik testi var daha önce hiç silik ÇiZgi bile görmemiştim bu markada. Bence değeriniz yükselmeye başlamış darısı bize
Tam regliye döndü canım. Artık rahim duvarı bir şey kalmadı aslında bunu pek çoğumuz yaşıyoruzdur. Ben test manyaği olduğum için tespit ettimC charlottes naptın hala var mı kanama??
Doğum günün kutlu olsunKızlar birçok kişi yazmış, etiketlemiş ama cevaplayamadım kusura bakmayın, bugün doğum günümdü. Eşime bu günümde mutlu haber vermeyi çok istemiştim ama olmadı. Dün akşam akıntıyla başlayan regl bugün çok fazlalaştı ve pıhtılaşma oldu. Korkutucu birşey ağrı kesici içtim ağrım anca kesildi...
C charlottes sonucunu gördüm, burada adet olup gebeliği devam edenler de oldu senin de öyle olabilir.
Sağol canımDoğum günün kutlu olsun
Bende rahim duvarı bir şey kalmadı canım. Test hala pozitif ama 2 güne negatife dönecektir. Problem değil, deneyeme devam edeceğiz. Ne diyorduk bugünlere şükür
Benim de öyle. Hatta pede çok az kan geliyor ama tuvalete oturunca avuç kadar pıhtı geliyorSağol canım
Ben de çok acayip bir regl yaşıyorum, çok fazla. Ve ciğer gibi kocaman kocaman pıhtılar geliyor, çok tedirgin oldum. ped falan tutmuyor artık benii hiç böyle olmazdı
Niye böyle oluyor acabaBenim de öyle. Hatta pede çok az kan geliyor ama tuvalete oturunca avuç kadar pıhtı geliyor
Neyse en azından oluyor. Kimyasaldan sonra normali çabuk derlerTam regliye döndü canım. Artık rahim duvarı bir şey kalmadı aslında bunu pek çoğumuz yaşıyoruzdur. Ben test manyaği olduğum için tespit ettim
Kan vermedin ki. Belki de senin de benim gibi döllenme olmuştur ama sağlıksız embriyouyu atıyodur vücut.Niye böyle oluyor acaba
Belki deKan vermedin ki. Belki de senin de benim gibi döllenme olmuştur ama sağlıksız embriyouyu atıyodur vücut.
Sağol canım
Ben de çok acayip bir regl yaşıyorum, çok fazla. Ve ciğer gibi kocaman kocaman pıhtılar geliyor, çok tedirgin oldum. ped falan tutmuyor artık benii hiç böyle olmazdı
Rahim temizleniyor işte maaşallah maaşallah ben pıhtı gelince mutlu oluyorum temizleniyor oh diyeBenim de öyle. Hatta pede çok az kan geliyor ama tuvalete oturunca avuç kadar pıhtı geliyor
Kız o rahmi kalınlaştırmak için birsürü ilaç kullandık bizRahim temizleniyor işte maaşallah maaşallah ben pıhtı gelince mutlu oluyorum temizleniyor oh diye
Günde 1 tane akşam yatarken.. iştah açıyor onu dengelemek için.. Regl 3.gününde başlayabilirsiniz..MaviSasa234 canım ben inofolic combiyi aldım nasıl kullanmam gerekiyo ne zaman başlayım ve günde 1 kere mi kullanmam gerek. Bugün regln 3. Günü
İns vardır canım seninde çok mu silikkktiBenimde 18;pik 20 Kasım çatlama dün test yaptım silik çıktı ama siz yaptınız mı test aceba bat ne zaman sizin bu arada
İnsallah yarın gelir hemen başlarim bugün 3. Günü internetten sipariş verdim. saol cnmGünde 1 tane akşam yatarken.. iştah açıyor onu dengelemek için.. Regl 3.gününde başlayabilirsiniz..