- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
Çatlamış ama bu kadar hızlı hiç denk gelmemiştimmuhakak değerlendirin. Ama yarın da bi daha yapın 2 gibş teyit edin çatladığınıAz once tekrar yaptim catlamis mi sizce malesef daha degerlendiremedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlamış ama bu kadar hızlı hiç denk gelmemiştimmuhakak değerlendirin. Ama yarın da bi daha yapın 2 gibş teyit edin çatladığınıAz once tekrar yaptim catlamis mi sizce malesef daha degerlendiremedik
Yumurta 24 saat canlı kalabiliyor panik yapmayınAz once tekrar yaptim catlamis mi sizce malesef daha degerlendiremedik
Hayırlı olsun transferi nerde yaptırdınızkızlaaar kasım olarak kabul edermisiniz acaba bilemiyorm ama 28.10 son regl
ama tüp bebek yaptırdhm için 17 kasımda transferm oldu veee hamileeymm
Bende pco var ama onla alakali olabilir mi acaba bide dun 3 bucuk gibi yapmistim bugun 7 de yaptim ve ikinciyi de az once yaptimÇatlamış ama bu kadar hızlı hiç denk gelmemiştimmuhakak değerlendirin. Ama yarın da bi daha yapın 2 gibş teyit edin çatladığını
Mfk neCanim hayırlısı neyse o olsun üzülmek yok düşünmek hiç yok bu ay mfk denesen mi aceba ya herkes deniyor her yerde karşıma çıkıyor bu ay ben de değilsem hamile denemeyi düşünüyorum açıkçası ama bakım şu iki gün geçsin varsa da salidan sonra kan veririm anca geçmeden vermem zaten hakkımızda hayırlısı olsun canım
Mfk yöntemi yaz çıkar canımMfk ne
Mfk ne
Gamzeli25Gebeliğe Hazırlık - MFK Yöntemi ve Gebeleri 💙
Merhaba sevgili anne adayları:21:Son zamanlarda duyulan Mfk Yöntemini duymuşunuzdur.Ben ve benim gibi bir çok kişiye umut olacağını düşünüyorum.Stressiz normal şekilde gebe kalma yöntemi kısaca. Zihnimizde olumsuz ne varsa herşeyi unutuyoruz.Polikistikoveri ,sperm azlığını, düşükleri,Amh...www.kadinlarkulubu.com
Gebeliğe Hazırlık - MFK Yöntemi ve Gebeleri 💙
Merhaba sevgili anne adayları:21:Son zamanlarda duyulan Mfk Yöntemini duymuşunuzdur.Ben ve benim gibi bir çok kişiye umut olacağını düşünüyorum.Stressiz normal şekilde gebe kalma yöntemi kısaca. Zihnimizde olumsuz ne varsa herşeyi unutuyoruz.Polikistikoveri ,sperm azlığını, düşükleri,Amh...www.kadinlarkulubu.com
Beni ve arya öyle oluyordu. Bizde doktor pko görüntüsü var dedi ama kistik değiller. Teyit için şöyle yapabilirsiniz. Ya Pazartesi salı doktora gidebilirsiniz. Yumurta gelişip çatladı ise rahimde sıvı görünüyor ama 1 gün falan sürüyor. Ya da çatlamadan sonraki 7.gün progestron ölçtürerek teyidini yapabilirsiniz..Bende pco var ama onla alakali olabilir mi acaba bide dun 3 bucuk gibi yapmistim bugun 7 de yaptim ve ikinciyi de az once yaptim
Ama biz ne olur ne olmaz degerlendirelim ilk ovulasyon testi deneyimim o yuzden biraz bilgisizim bu konuda tesekkurler yardimlariniz icinBeni ve arya öyle oluyordu. Bizde doktor pko görüntüsü var dedi ama kistik değiller. Teyit için şöyle yapabilirsiniz. Ya Pazartesi salı doktora gidebilirsiniz. Yumurta gelişip çatladı ise rahimde sıvı görünüyor ama 1 gün falan sürüyor. Ya da çatlamadan sonraki 7.gün progestron ölçtürerek teyidini yapabilirsiniz..
Allah razi olsun canım benim. Çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize nasip etsin❤
Gönülden anne olmanı diliyorum inşallah en kısa zamanda seninle olsun bebeğin
Regl oldum şimdi bende bakalım nasip kısmet
Hadi test yapalim yataktan çıkabilirsemHanimlar bende ara ara gelen sancı dışında birşey yok bat 4 gün geçti
Canım bi doktora görün istersen daha önce olmayan bi durumsa normal değildir daha onceden de adetlerin böyleyse iyi bişey pıhtı atması, günde dolu dolu 3 4 ped sonrası iyi değil bilgin olsunNiye böyle oluyor acaba
Benim de 1 gün geçti battan, ilaç da kullanmadım hiç şaşmazdı reglim. Sancım falan da yok, arada bir geliyor geçiyor sonra. Ben bugün sabah test yaptım negatif. Demek ki gerçekten sadece gecikmeHadi test yapalim yataktan çıkabilirsem
Sağlık olsun kuzum üzülme bu ay çoğu kişide gecikme oldu sanirim havalardan sıkma canını moraller yüksek olsunki bebişler gelsin stres etkiliyor biliyorsunBenim de 1 gün geçti battan, ilaç da kullanmadım hiç şaşmazdı reglim. Sancım falan da yok, arada bir geliyor geçiyor sonra. Ben bugün sabah test yaptım negatif. Demek ki gerçekten sadece gecikme
yapın testleri ayı güzel kapatalımHadi test yapalim yataktan çıkabilirsem