Ben de hsg çekileceğim ay bir ay daha demiştim o ay olmuştuEşimle konuştuk, bu ay son kez femarasız çatlatma iğnesiz denesek olur mu dedi. Neden diye sordum, ocakta hem maaşıma zam gelecek daha rahat ederiz hem de bir kez daha doğal denemek istiyorum dedi. Ne evet ne hayır dedim. Düşünüyorum, onu zora sokmak istemiyorum.
Bugün adet oldum canım.tam 28.gunumde oldum erken yumurtlayla ilgisi yok heraldeHayırlısı canım, kendini yıpratma. Ben testi o yüzden yapmıyorum negativ çıkarsa hamile olmadığımdan çok niye niye nooldu yine kistmi var üzülüp psikolojimi bozucam. Vücüdüm niye böyle yapıyor diye kendimi yicem.
Yumurtlamadan kaç gün sonra adet olmuş oldunuz pekiBallgri bugün adet oldumm. Tam 28.gunumde oldum bekledigim tarih buydu zaten. Yuumurtanin erken olmasının i önemi yok heralde
MerhabaHerkese iyi günler..
Tam 1 yıldır çocuk istiyorduk eşimle.ovulasyon testleri denedik sperm testi ve hormon testleri yaptırdık herhangi bir sorun çıkmadı. Yinele 1 yıl boyunca her ay hüsrana uğradık. En son bu ay tam doktora gidelim tedavisiz olmayacak heralde dedik ama yüce rabbim tam o anda verdi sanırım mucizemizi..
Bat 24 kasımdı dün 3 gün gecikmeyle test yapıyım yine negatiftir diye düşünerek akşam test yaptım vee idrarı koymamla test çizgisi koyu şekilde belirdi… pazartesiye kadar bekleyip pzartesi doktora gideceğiz inşallah güzel değerler çıkar..
Belirtilere gelince hiiç ama hiç belirtim olmadı tek belirtim adet gecikmesiydi. O yüzden kendinizde belirti arayıp canınızı sıkmayın derim bende internetten araştırıyordum sürekli ama herkeste aynı olmuyormuş..
Günaydın,Eşimle konuştuk, bu ay son kez femarasız çatlatma iğnesiz denesek olur mu dedi. Neden diye sordum, ocakta hem maaşıma zam gelecek daha rahat ederiz hem de bir kez daha doğal denemek istiyorum dedi. Ne evet ne hayır dedim. Düşünüyorum, onu zora sokmak istemiyorum.
Bende olucam sanirim iki büklüm yatıyorum gelse rahatlıcam..demekki öyle oluyormuş artık adetim 5 gün geçmeden test yapmam ders olduBallgri bugün adet oldumm. Tam 28.gunumde oldum bekledigim tarih buydu zaten. Yuumurtanin erken olmasının i önemi yok heralde
17nci günYumurtlamadan kaç gün sonra adet olmuş oldunuz peki
Napıyorda bu kadar adet olmayı geçiştiriyor.. Doktor ile mi bi görüşsen..Of of hic yüzümüz gülmeyecek mi bende 2 aydır adet olayım diye uğraşıyorum
Adaçayı denediniz miBen vala iyi değilim kuzu ya soğan suyu sonrası regl olamiyorum resmen felegim sasti 2 ay oldu tarlusal sokmedi başka ilaca başladım bakalim hala beklemedeyimsiz siz olun soğan suyu yapmayın sen napiyon canim
Kuzu nasıl rahat edeceksen.. devlet hastanesine giderek yumurta takibi yapabilirsin. Hem ilaç kullanmamış olursun hemde aklında kalmaz..Eşimle konuştuk, bu ay son kez femarasız çatlatma iğnesiz denesek olur mu dedi. Neden diye sordum, ocakta hem maaşıma zam gelecek daha rahat ederiz hem de bir kez daha doğal denemek istiyorum dedi. Ne evet ne hayır dedim. Düşünüyorum, onu zora sokmak istemiyorum.
Canım merhaba kekik suyu denedinmi kime söylediysem 1 gün içinde sökülüyorBen vala iyi değilim kuzu ya soğan suyu sonrası regl olamiyorum resmen felegim sasti 2 ay oldu tarlusal sokmedi başka ilaca başladım bakalim hala beklemedeyimsiz siz olun soğan suyu yapmayın sen napiyon canim
Görünüyor ama bu testlerde hassas oldukları için kendilerinden çizgi çıkabiliyor, açık olandan bende görüyorum ama çok silik. Var demek için erken bir iki gün daha sabahtan yapın artışa göre anlaşılır..Adetime 4 gün kaldı dün akşam regl oldum zannettim ıslaklıktan dolayı bembeyaz akıntım olmuş aşırı bel ağrısı felan alt karında ağrılarım var ve ayrıyetten her ay adetime 1 hafta kala göğüs ağrım başlardı şimdi hiç göğüs ağrım yok 0 dokununca acırdı şimdi sıkıyorum yine ağrı yok bende bu belirtilerden şüphelendim sabah ilk idrarımla test yaptım ben silik bi çizgi görüyorum ama eşim görmüyorum ben dedi üzüldüm biraz sizce 4 gün kala varsa çıkarmıydıyardımcı olursanız çok sevinirim
Tamam canım teşekkür ederimGörünüyor ama bu testlerde hassas oldukları için kendilerinden çizgi çıkabiliyor, açık olandan bende görüyorum ama çok silik. Var demek için erken bir iki gün daha sabahtan yapın artışa göre anlaşılır..
Arya ben femarasiz yumurta oluşumu olmuyor ama bu ay bende çatlama iğnesi kullanmicam çünkü çatlama iğnesi beni daha çok strese sokuyor bunu farkettim onun için çatlama iğnesi olmadan iki ay denemeye sonra da Şubat'ta aşılamaya karar verdik doktorumla en azından iğne etkisi muhabbetini yaşamak istemiyorumEşimle konuştuk, bu ay son kez femarasız çatlatma iğnesiz denesek olur mu dedi. Neden diye sordum, ocakta hem maaşıma zam gelecek daha rahat ederiz hem de bir kez daha doğal denemek istiyorum dedi. Ne evet ne hayır dedim. Düşünüyorum, onu zora sokmak istemiyorum.
Evet çok bariz görünüyorGünaydınnn, çıldırıciim siz görebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?