- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
Senin betahcg kaçtıGünaydınnn, çıldırıciim siz görebiliyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin betahcg kaçtıGünaydınnn, çıldırıciim siz görebiliyor musunuz?
2 gün önce 1,7. Şimdi test yaptım bu?Senin betahcg kaçtı
Hayırlısı AllahtanBugün adet oldum canım.tam 28.gunumde oldum erken yumurtlayla ilgisi yok heralde
Bu at nalı gibi burdayım diyor Hemen koş ver koşşş inş güzel bi değerdirGünaydınnn, çıldırıciim siz görebiliyor musunuz?
Yook akıllandım. Bu kez bekleyeceğimBu at nalı gibi burdayım diyor Hemen koş ver koşşş inş güzel bi değerdir
İyi bekle bakalım artışlarını bizimle de paylaşta gözümüz gönlümüz açılsınYook akıllandım. Bu kez bekleyeceğim
Seni de çatlatma iğnesi daha çok strese sokuyor olabilir belki bu şekilde daha az stresli olursun daha emin şekilde en azından iğne etkisi derdine dusmezsin gelişine bırakmak bazen daha iyi sonuç verir ve herşeyde bir hayır vardır ve bu senin için daha hayirlisidirEşimle konuştuk, bu ay son kez femarasız çatlatma iğnesiz denesek olur mu dedi. Neden diye sordum, ocakta hem maaşıma zam gelecek daha rahat ederiz hem de bir kez daha doğal denemek istiyorum dedi. Ne evet ne hayır dedim. Düşünüyorum, onu zora sokmak istemiyorum.
Gidip kan ver hemen ne bekliceksin değerin artmış olabilir2 gün önce 1,7. Şimdi test yaptım bu?
Artsa ne yapacağim ki 10 olmuştur pazartesi gideyim diyorum. Yarın da çift çizgi çıkarsaGidip kan ver hemen ne bekliceksin değerin artmış olabilir
Pembe / kırmızı renk kanamam var ama bu nedir şimdi?Gidip kan ver hemen ne bekliceksin değerin artmış olabilir
İşte kan verip hemen doktorunla konuş sana ilaç başlar canım benim çok yeni olup tutunmaya çalışıyordurPembe / kırmızı renk kanamam var ama bu nedir şimdi?
Benimde bugün adetimin geçmesinin ikinci günü çok açık kahverengi lekelenmem olduHamile Kızlardan bir şey sormak istiyorum. Çoğunuzda kahverengi lekelenme oldumu?
Csnim hevesini kırmak istemiyorum ama 2 ay önce benim testim de böyle çıkmıştı çok mutlu olmuştum sonuç hüsranAdetime 4 gün kaldı dün akşam regl oldum zannettim ıslaklıktan dolayı bembeyaz akıntım olmuş aşırı bel ağrısı felan alt karında ağrılarım var ve ayrıyetten her ay adetime 1 hafta kala göğüs ağrım başlardı şimdi hiç göğüs ağrım yok 0 dokununca acırdı şimdi sıkıyorum yine ağrı yok bende bu belirtilerden şüphelendim sabah ilk idrarımla test yaptım ben silik bi çizgi görüyorum ama eşim görmüyorum ben dedi üzüldüm biraz sizce 4 gün kala varsa çıkarmıydı yardımcı olursanız çok sevinirim
İnşa Allah hamilesindirBenimde bugün adetimin geçmesinin ikinci günü çok açık kahverengi lekelenmem oldu
Biz her ne kadar bu çocuk meselesinin büyük bir bölümünü kendi başımıza yüklenmeye çalışsak da erkekler de düşünüyor istiyor aslındaEşimle konuştuk, bu ay son kez femarasız çatlatma iğnesiz denesek olur mu dedi. Neden diye sordum, ocakta hem maaşıma zam gelecek daha rahat ederiz hem de bir kez daha doğal denemek istiyorum dedi. Ne evet ne hayır dedim. Düşünüyorum, onu zora sokmak istemiyorum.
İnşallah canım ama adet de olcam gibi hissediyorum bakalımİnşa Allah hamilesindir
18.gunum.bugun. 10unda pik gormustumYumurtlamadan kaç gün sonra adet olmuş oldunuz peki
Evvet canım bende pek teste givenmicem zaten bu ay ovulasyon yapmicam ilk defa yapmıştım beni çok gerdi. Herzamnki gibi iki güne bı ilişki yapcam öyle olunca adet günümü kadar bekliyodumBende olucam sanirim iki büklüm yatıyorum gelse rahatlıcam..demekki öyle oluyormuş artık adetim 5 gün geçmeden test yapmam ders oldu