- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Valla kuzum saol.dun 59 çıktı. 15. GünAa nagihan hamile misin tesadüfi gördüm. Çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah2 ayda da yumurta takibi işe yaradı demek çok güzel kaç çıktı beta
Süper 13. Gün 24 ile öğrenmiştim ben de. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum etiketle beni mutlaka.Valla kuzum saol.dun 59 çıktı. 15. Günyarın tekrar kan vericem
Hayırlı olsun hamisliğinizProgestan ve corasprin verdi yarın tekrar kan vercem
Biz 1.5 yıldır çabalıyoruz yazın perde ameliyati oldum. Sonra iki ay korunduk iki ay sonra bi geçen ay kimyasal yaşadım bide bu ay pozitifi gördük o şekilde bakalımHayırlı olsun hamisliğinizsağlıkla ilerlesin insAllah siz iğne neden vuruldunuz doktor mu onerdi birde kaç aydir deniyorsunuz aceba iğne için yani çok karşılaşıyorum çatlama ignesi diye biraz bilgi rica etsem
Sevindim adınıza insAllah her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbimBiz 1.5 yıldır çabalıyoruz yazın perde ameliyati oldum. Sonra iki ay korunduk iki ay sonra bi geçen ay kimyasal yaşadım bide bu ay pozitifi gördük o şekilde bakalım
Kuzu dolar almış başını götürürken acele karar vermek gerekiyor.. Hasyane maliyeti de artıyor zamlara başlamışlar bile… varıcağım yol belli ise yolu çatallaştırmanın anlamı yok dedik.. İlaca zam gelmiş bugün olması gerekenden 600 lira fazla aldım. Ki aldığım eczacı kar koymadı neredeyse.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hiç birimizin kucağını boş bırakmasınYaşımız aynıymış bende önümüzde ki ay spermiyogrami tekrar yaptirticam yükselme yoksa boşuna beklemeye gerek yok doktorun dediği gibi şubat ayinda aşılama ya da tüp bebek yaptırirım bu değerlerle aşılamada tutmaz bizim ileri hareketli sperm hiç yoktu, olanda yavas hareketliydi yuzde 18 di
Amin canım Allah'ım sizlere kolaylık versin benimde kardeşim başlayacak tüp bebek insAllah bir deneme olumsuz oldu onunda şimdi önümüzdeki hafta transfer edecekler mis ikiz bakalım onada dua edin kizlar insAllah iyi geçer insAllah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız tüp bebek aşamasını onda gördüm ben bayağı zor yanı Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsunKuzu dolar almış başını götürürken acele karar vermek gerekiyor.. Hasyane maliyeti de artıyor zamlara başlamışlar bile… varıcağım yol belli ise yolu çatallaştırmanın anlamı yok dedik.. İlaca zam gelmiş bugün olması gerekenden 600 lira fazla aldım. Ki aldığım eczacı kar koymadı neredeyse.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Tebrik ediyorum, sağlıklı hamilelik dilerimTeşekkür ederim sağ olun. Kabızlık, bel ağrısı ve çok nadir gelen beyaz akıntı vardı. başka bir şey yoktu. memelerim hassaslaşmadı. inşallah iyi haberlerinizi alırız sizin de.
Benim belim hala ağrıyor dün akşamki gibi olmasa da. Aslında ben de hiç beklemiyordum. İlk gebeliğimde çok emindim, hissediyordum değişimleri. Demek ki hepsi birbirinden farklı oluyor. İlk idrarla yaptım, reglime 5 gün var. İnşallah sizin de iyi haberlerinizi alırız.Tebrik ediyorum, sağlıklı hamilelik dilerimBendede sizin gibi bir kaç gün bel ağrım oldu, beyaz akıntı artı her ay hassaslaşan göğüs bu ay hassaslaşmadı. 33günüm bugün bende 40güne kadar olur genellikle. Bu ay hiç umudum yok doğru dürüst ilişki olmadığından O yüzden test yapmayı hiç istemiyorum
Hayirli olsun cnm Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin bebisine. Ne kadar var adetine belirtin varmiydiŞükürler olsun ben dayanamadım yine kan verdim dün 23.74 olan değerim bugün 56.54 e yükselmiş
Seninde hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarınaBenim belim hala ağrıyor dün akşamki gibi olmasa da. Aslında ben de hiç beklemiyordum. İlk gebeliğimde çok emindim, hissediyordum değişimleri. Demek ki hepsi birbirinden farklı oluyor. İlk idrarla yaptım, reglime 5 gün var. İnşallah sizin de iyi haberlerinizi alırız.
Amin bende test yaptım negatif malesef. İnofolic combiyi hangi rengini almam gerekiyo cnm mavi pembe renk varKuzu dolar almış başını götürürken acele karar vermek gerekiyor.. Hasyane maliyeti de artıyor zamlara başlamışlar bile… varıcağım yol belli ise yolu çatallaştırmanın anlamı yok dedik.. İlaca zam gelmiş bugün olması gerekenden 600 lira fazla aldım. Ki aldığım eczacı kar koymadı neredeyse.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Mavi renkli olan..Amin bende test yaptım negatif malesef. İnofolic combiyi hangi rengini almam gerekiyo cnm mavi pembe renk var
Teşekkür ediyorum inşa Allah. Bendede 25ci günden başladı ağrılar şu an yok gibi. Bakalım nolucakBenim belim hala ağrıyor dün akşamki gibi olmasa da. Aslında ben de hiç beklemiyordum. İlk gebeliğimde çok emindim, hissediyordum değişimleri. Demek ki hepsi birbirinden farklı oluyor. İlk idrarla yaptım, reglime 5 gün var. İnşallah sizin de iyi haberlerinizi alırız.
Tmm cnm saolMavi renkli olan..
Canim bu dediğin ilaç hamile kalmayı kolaylastiriyormus baktık şimdi herkes kullanabilir mi yani burada kullananlar faydasını gördümü aceba doktor reçete etmeden de kullanılabilir miAmin bende test yaptım negatif malesef. İnofolic combiyi hangi rengini almam gerekiyo cnm mavi pembe renk var
Canim sen çatlama gördün müCanim bu dediğin ilaç hamile kalmayı kolaylastiriyormus baktık şimdi herkes kullanabilir mi yani burada kullananlar faydasını gördümü aceba doktor reçete etmeden de kullanılabilir mi
Evet gördüm canımCanim sen çatlama gördün mü
Sen ne yaptın canin bat ne zaman di senin birde testlerin pik yaptı mı yumurtlama oldu muCanim sen çatlama gördün mü
Yumurtlama gormedim ben adetime 2 gun var ama karnım ağrıyor erken olacam galiba ki zaten hiç umudum yokSen ne yaptın canin bat ne zaman di senin birde testlerin pik yaptı mı yumurtlama oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?