- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Öyle düşünme kuzu.. Allah kolaylığını da vesilesini de veriyor.. Benim işim her zaman müsade etse ben biraz daha akışına bırakırdım. Ama zaten işim yoğun sadece ara tatilde izin alıcam diye de bu acelem.. İnsanlar oluruna bırakınca gebelik zaten oluyor… Hiç zihnini öyle şeyler ile meşgul etme..Valla bugunden sonra dedim ki demekki bu zamana kadar olmamasinin sebebi varmış..Eşim yazdı bütün heryer durmuş bu vaziyette nasıl gebelik olurdu nasil dogururdum bilmiyorum tek maaşla çok zor olurdu..Iyiki de olmamış dedim sanırim yaza kadar çocuk duşunmicem şu şartlarda olursa da nasip tabi..ama agustostan sonra dusunmeye karar verdim ekonomik olarak bizi sıkıntıya sokar şuan
Benim eşimde yeni işyeri açmıştı bütün birikim bi anda sıfırlandığı ay biz tüp bebeği duyduk.. Şimdide ordan burdan bir araya getirdik. Bak başlayacağımız varmış ki oldu.. Allah herşeyi vesile kılıyor.. Ben tutmasa da içimde kalmasın istedim. Yedekte embryom olsun şartlarım iyi olunca devam edeyim ne bileyim küçük bir umut peşinde koşuyorum şuan