- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
Benim doktorum herhangi bir folikasit öyle su marka demiyor günlük su kadar dozu olsun diyoBen daha hormon yüklemesi yapmadım çok şükür :) Ama bu haliyle bile baya zorladı. Geçen ay klomen kullandım. Doktora diyorum ki neden çatlatma iğnesi yapmadınız bütün ayı acaba kist yaptı mı diye korku ile geçirdim. Bana diyor ki iğne 80 lira masraf yapma istedimSana 180 lira muayne parası vermişim, infolic combi+klomene 120 lira para vermişim.. Gel git parası harcamışım 80 lira mı koyacaktı Kendi muayne ücretimi almayayım da demiyor
Pharmaton-100 lira
D vit-90 lira
çinko-50 lira
Omega-3- 60 lira
İnofolic combi-120 lira
Eşime aldığım 1000 liralık vitaminler hariç
Canımı acıtacak olan gel gör ki iğne parası olmuştu
Daha öğrenemedimBende takip ediyorum gokalp hocayı yine kasım ayı bol gebelikli storylerne kadarmış öğrendiniz mi
Bu ay asilama yapıldı eğer tedavi tüp bebek doğru giderse ankaradan gitmeyi düşünüyorum Insallah O vakite kalmazdaDaha öğrenemedim
Benim bı tanıdığım ilkinde tuttu Gökalp de 4 temmuzda gittim 11 temmuzda hamile olduğumu öğrendim dedi. Manavdan limon alır mı şuan ki cabamizin yanında virgül gibi de şaşırıyorum bende.. sizin problemimiz mi var neden olmuyor sabredin bence zamanı vardırBu ay asilama yapıldı eğer tedavi tüp bebek doğru giderse ankaradan gitmeyi düşünüyorum Insallah O vakite kalmazdaeşim de diyorki ankaranin suyu mu cikti ama enerjisi okadar yüksekki tedavisi herşeyi cok net doktorun hayirlisi bakalim
Hayırlısıyla gelsin bebişin canımGünaydın herkese kan testi yaptırmadım daha ama sanırım hamileyim dun daha silikti bugun koyulasmis umarım sağlıklı olur ve insallah dileyen herkes hamilelik duygusunu yaşar
2 yıl once 7 haftalık bebegimin kalbi durdu sonra hiç olmadi eşimde varikosel olduğunu öğrendik ilaç tedavi multivitamin değerleri yüksektik covid olduk sonra 2 kere famara kullandım kasım ayında da 1. Aşılama yapıldı heyecanla sonucu bekliyorumBenim bı tanıdığım ilkinde tuttu Gökalp de 4 temmuzda gittim 11 temmuzda hamile olduğumu öğrendim dedi. Manavdan limon alır mı şuan ki cabamizin yanında virgül gibi de şaşırıyorum bende.. sizin problemimiz mi var neden olmuyor sabredin bence zamanı vardır
Tek seferde dik kafayaKokusuda bı hayli ağır evet nasıl içilecek bu
Çoğuda günü gecmesine rağmen sonucu bildirmedi kesin onlardada gebe kalan vardır bildirmedikleri için çarpı attimmaşallahne bereketli bir topik
Canım sanırım hamilesinHamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımı tebrik ediyorum insallah saglicakla kucaklarina da alırlar.
Bnm de dün gece uykumda dönerken bi noktada kasik ağrım oldu hatta uyandim yumurtlamanin 6. Gününde bugun de sabah bi kere ayağa kalkınca oldu bakalim hamile olursam bu bir belirti olacak
Hayırlısı olsun canım müjdeli haberleini bekliyoruz hoşgeldinHerkese merhaba. 4 yıllık evliyim. Kilo var ve Bende pcosluyum.once 2 ay klomen yanıtsız kaldı. Sonra ilk kez Haziran'da femera ovitrelle yapıldı 2 folikul oluştu ama döllenmedi. Bazı özel sebeplerden ara verdim bu ay tekrar tedavimi oldum. 1 tane Folikul oluştu ve çatladı. Ayın 1 inden 6 Sina kadar ilk iki gün ve sonraki günler gün aşırı ilişki oldu. Şimdi bekleme sürecindeyim. Regl tarihine 5 gün var. Doktor regl geçince 1 hafta bekle öyle test yaptır dedi.
Aslında gebelik mi acaba diyip, olmayan belirtilere aşinayim artıkHaziran ayında farkında olmadan çok stres yaptım sürekli buradaydim. Sürekli farkında olmadan kendimi dinledim. Bu ay çok rahatım çok şükür. Stresim minimum. Daha yeni sayfayı açtım düşünün Aklımı dağıtacak şeyler yapıyorum.
Belirti var mı dersek dün başladı bugün şiddetlendi. Kasığıma kramplar giriyor adet olacak gibi. Hatta bugün is yerinde çok zorlandım. Yoğun akıntım var. Haziran ayjnda da böyle olmuştu ve sonuç Negatifti. Yine öyle olmamasını umuyorum.
İlk defa aylara gore açılan gebelik takip sayfasına yazıyorum. Bende sizlerle bekliyim
Hayırlısı olsun canım müjdeli haberleini bekliyoruz hoşgeldin
Ekliyorum hemen 18 Kasimda gebe kalip kalmadığını söyluyorsun ona göre listeye sonuç ekliyoruzTeşekkür ederim canım liste falan yazmışlar diğer yorumlarda. O ne oluyor?
Benimde bat tarihim 18 Kasım. Herkes yazınca yazıyım dedim
Hadi bakalım inşallahEkliyorum hemen 18 Kasimda gebe kalip kalmadığını söyluyorsun ona göre listeye sonuç ekliyoruz
Benim de yumurtlama zamanı aynen öyle oldu biraz da ayaklarını üşüdüysen dahada artmıştır. Ben de o sekilde zorla degerlendirdim. Ve hamile kaldım. 2 aydırbole agri olunca denemiyordum çünkü çok canım yanıyordu bu ay eziyet çektim resmen. Sen de dene ve bir daha ayaklarını üşütme1 gün öncesi doktora gittiğim gün su gibi akıntım oldu afedersin altıma yapmış gibi doktor bugün yarın çatlar demişti..Dün o akıntı tamamen kesildi gece 11 de lavabodan sonra bıçak sapladılar sanki ne yurüyebildim ne kımıldayabildim o halde bide değerlendirmemiz lazımdı sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım..Bugun solda hala devam ediyor ama geceki gibi değil hafif bi akıntı başladı yine...acaba yumurta çatladı mı yoksa çatlayacak mı pek anladığım bişey değil testte yapmadım takip edeyim ne olduğunu anlayayım ondan sormak istedim...Geçen ay sağda olmustu ağrı bu ay solda mahvetti bu ağrılar
Olacak o zaman inşallah bana çok tanıdık bir senaryoTest benim canım hamile değilim dün gece 11 bucuk sularinda inanılmaz seviyede ağrım batmalarım oldu bıcak sapladılar sanki ne kıpırdayabildim ne yuruyebildim..üstüne birde değerlendirme gecemizdi sabaha kadar acıdan uyuyamadım apandistim patladı diye korktum çok siddetliydi ağrı..bugun ovülasyon testi yaptım ağrı neden oldu diye meğer çatlama olmuş..Tam çatladığı dakikaları değerlendirdik iliski sonrasi lavaboda ilk kez hiç sperm akmadı insallah tutunurlar umudum yok ama garip bisey oldu dün yani ölüm gibi bişeydi ama ölmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?