İnşallahZaten tek günle gerceklesen bisey iliski sayısina takilma fazla ama bu kadar erkende yapma moralman çökersin hormonlarini etkilersin
yaaa ovulasyon testi ile takip edecekseniz mfk nın anlamı ne .Bende canim hem ovulasyon hem mfk yi deniycem insallah tabi once adet olmam gerek
yarım litre süte bir bağ maydanozu elimde bölerek doğradım kapağı kapalı pörsüyene kadar kaynattım kovaya döküp belime de kalın battaniye ile buhar çıkışını engelledim 40 dk oturdum sürekli akıntım oldu. Reglden hemen sonraki gün yaptım bu aradaBuhar nasil yapiliyor canim
yumurtlayıp yumurtlamadığımızı görmek.yaaa ovulasyon testi ile takip edecekseniz mfk nın anlamı ne .
Ama ben yumurtladigimi somut bi sekilde gormek istiyorum yumurtlayana kadar da o gun sirasi seklinde iliski deniycem bugun dongumun 40. Gunu hala adet olmadim mesela kim bilir ne zaman yumurtladimyaaa ovulasyon testi ile takip edecekseniz mfk nın anlamı ne .
Renk olarak açık kahverengi akıntı oldu sonra sefas dün saten değerlendirdikBaya böyle koyu yapışkan bir akıntı mıydı
Bende canim hem ovulasyon hem mfk yi deniycem insallah tabi once adet olmam gerek
gebe değilseniz süt maydaoz buharına oturun çok iyi gelecek kendinizi yakmamaya çalışın yeter süt ve maydanozun alerjiniz yoksa hiç bir zararı olacağını düşünmüyorumAma ben yumurtladigimi somut bi sekilde gormek istiyorum yumurtlayana kadar da o gun sirasi seklinde iliski deniycem bugun dongumun 40. Gunu hala adet olmadim mesela kim bilir ne zaman yumurtladim
Anladim canim denemek lazim sik idrara cikiyorum bende belki enfeksiyon varyarım litre süte bir bağ maydanozu elimde bölerek doğradım kapağı kapalı pörsüyene kadar kaynattım kovaya döküp belime de kalın battaniye ile buhar çıkışını engelledim 40 dk oturdum sürekli akıntım oldu. Reglden hemen sonraki gün yaptım bu arada
onu biliyorum canım aylardır ovulasyon testi yapıyorum zaten. MFK yönteminde amaç ovulasyon testi yapmamak stres olmaamk yani .yoksa bir anlamı olmaz kiyumurtlayıp yumurtlamadığımızı görmek.
Bi kac gun once test yaptim negatifti daha adet olmazsam bi test daha yapicam bikac gun sonragebe değilseniz süt maydaoz buharına oturun çok iyi gelecek kendinizi yakmamaya çalışın yeter süt ve maydanozun alerjiniz yoksa hiç bir zararı olacağını düşünmüyorum
Benimde adetimin dün 10. Günüydü abdestim aldım 3 2 3 2 devam edeceğiz bakalım ilişkiden sonra sağ tarafıma yatacağım İnşallah bu ay gebelik olurcanım ilk ilişki 8. gün ise 4 3 4 3 olacak mış ama . maydanoz süt zararlı değil mi yaa bende duydum ama hiç yapmadım
valla siz bilirsiniz canımAma ben yumurtladigimi somut bi sekilde gormek istiyorum yumurtlayana kadar da o gun sirasi seklinde iliski deniycem bugun dongumun 40. Gunu hala adet olmadim mesela kim bilir ne zaman yumurtladim
Oyle de canim ben mesela 21 gun de gecti hala yumurtlamadim o zaman ne yapicam o yuzden gormek istiyorum hic denemedim cunku ovulasyononu biliyorum canım aylardır ovulasyon testi yapıyorum zaten. MFK yönteminde amaç ovulasyon testi yapmamak stres olmaamk yani .yoksa bir anlamı olmaz ki
inşallah canım . neden sağ ?Benimde adetimin dün 10. Günüydü abdestim aldım 3 2 3 2 devam edeceğiz bakalım ilişkiden sonra sağ tarafıma yatacağım İnşallah bu ay gebelik olur
Deniycez bakalim biseyler hakkimizda hayirlisivalla siz bilirsiniz canım
adet olana kadar devam edeceksinizOyle de canim ben mesela 21 gun de gecti hala yumurtlamadim o zaman ne yapicam o yuzden gormek istiyorum hic denemedim cunku ovulasyon
bende balayında kaptım aylardır sürüyor denemediğim yol kalmadı en son annemi dinledim yaptım öyle bir açtı ki yolları gece ağzımda maydanoz kokusu vardı alttan üstte bütün yollar açıldıAnladim canim denemek lazim sik idrara cikiyorum bende belki enfeksiyon var
inşallah canım . neden sağ ?
Oo masallah yani kimyasal bisey degil sonucta bende zarar vericegini dusunmuyorum bu arada pcoluyum ben cok duzensiz dongulerimbende balayında kaptım aylardır sürüyor denemediğim yol kalmadı en son annemi dinledim yaptım öyle bir açtı ki yolları gece ağzımda maydanoz kokusu vardı alttan üstte bütün yollar açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?