- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
- 83
Benim kızımla 3 ay denedik işe yaradı. Bu ay ilk defa denedim tekraryüz üstü yada belime yastık koyarak . ama daha işe yaramadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızımla 3 ay denedik işe yaradı. Bu ay ilk defa denedim tekraryüz üstü yada belime yastık koyarak . ama daha işe yaramadı
Çok saol canım ben de d vitamini başladım coraspin verdi Dr um (kan pıhtılaşmasından kaybettim oğlumu çünkü) birde Folic asit onları mfk ile birlikte uyguluyorum hayırlısı inşallah benim hiçbir hamileliğim planlı olmadı bu seferde olmaz gibi düşünüyorum ama yaş geçmeden 1 tane daha istiyorum hayırlısıylaÇok üzüldüm canım. Başın sağolsun. Rabbimin takdiri vardır bir hayrı böyle olmasında. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Rabbim isteyen herkese yanı sıra bizlerede nasip etsin inşaAllah. Bakalım ne olcak bu ay. Dediklerini tam anlamıyla yapıyorum bu ay. Ama bir eksik ile yöntemi güncelledi doktor. Bide omega 3 ekledi. Onu almadim. Bakalım olmazsa onuda diğer ay alırım artık.
AminAdetime 9 gün var sırtım ağrıyor bende hemen hamileliğe yormak istiyorum.
Rabbim nasip etsin inşallah Burdaki tüm kardeşlerime
İlk foto kurumamış daha sürüklemme varken net çizgi çıkmış. Biz ona gebe diyoruz surelab laboquick hepsi aynı firmanın o yüzden yanıltmaz.. ben e kan verinİlk fotoğrafta da görüyorum ben çizgiyi ya hem de tam kurumamış şerit biraz kırmızı MaviSasa234 baksana bi kuzum
Hayırlısı olsun diyelim bakalım. Ne zaman gorecemvalla onu bilmem de adete 2 gün kala yumurtlama görüp hamile kalan gördü ben . alakası olduğunu sanmıyorum. çift yumurta ikizi olanlarında zaten bir ay da 2 defa yumurtlama görmesinden kaynaklıda oluyor.
Benimde takvim programı yumurtlama tarihimi saçma sapan gösteriyor bu arada eylülde kimyasal gebelik geçirdim ondan gecikmem yumurtlama tarihimi adetin 18. Günü gösteriyorvalla onu bilmem de adete 2 gün kala yumurtlama görüp hamile kalan gördü ben . alakası olduğunu sanmıyorum. çift yumurta ikizi olanlarında zaten bir ay da 2 defa yumurtlama görmesinden kaynaklıda oluyor.
o takvimler zaten saçmalık . bütün kadınlar aynı zamanda yumurtluyor gibi bir takvim. herkesin vücudu adet döngüsü sağlık sorunu beslenmesi farklı o yüzden sen 14. gün yumurtlarsın başkası 17. gün diğeri 20 gün falanBenimde takvim programı yumurtlama tarihimi saçma sapan gösteriyor bu arada eylülde kimyasal gebelik geçirdim ondan gecikmem yumurtlama tarihimi adetin 18. Günü gösteriyor
ne güzelBenim kızımla 3 ay denedik işe yaradı. Bu ay ilk defa denedim tekrar
Kesinlikle canım ben şuan mfk yöntemini takip etmek için kullanıyorum açıkçası bide regli tarihimi bileyim unutmayayım diyeo takvimler zaten saçmalık . bütün kadınlar aynı zamanda yumurtluyor gibi bir takvim. herkesin vücudu adet döngüsü sağlık sorunu beslenmesi farklı o yüzden sen 14. gün yumurtlarsın başkası 17. gün diğeri 20 gün falan
Canım sen bi doktora git burda her gördüğün duydugunla hareket edip uygulama, tüm degerlerine, vitaminlerine, hormonlarına, tuplerine baktır verecegi ilaci kullan hatta eşinle birlikte git bu şekilde herkesin yaptığı bişeyleri denersen sağlıklı olanida bozarsın adetinide bekleme yarın bile gidebilirsin ultrosonda en azindan bakar yumurtaliklarina ne durumdalar çatlamış mi catlamamıs mi anlarAnladim canim denemek lazim sik idrara cikiyorum bende belki enfeksiyon var
Kızlar öyle bir şey yok .. 2 haftadır burdan özelden muhabbet ettigim bir arkadas 2.yumurtlamasında hamis oldugunu ögrendi bu sabah hatta ben mutlaka değerlendir demistim bebeğe bi nevi vesile olduk:)) 2.yumurtlamada hamile kalan cok kadın varBana göre geç yumurtlama da döllenme şansı düşüyor gibi öyle geliyor bana bilmiyorum ya bakalım yapmaya devam ediyorum zaten bu ay ne zaman görürüm belki görmem oda var
bende regl takibi için kullanıyorum o anlamda güzel oluyorKesinlikle canım ben şuan mfk yöntemini takip etmek için kullanıyorum açıkçası bide regli tarihimi bileyim unutmayayım diye
bencede bi gitmeli .Canım sen bi doktora git burda her gördüğün duydugunla hareket edip uygulama, tüm degerlerine, vitaminlerine, hormonlarına, tuplerine baktır verecegi ilaci kullan hatta eşinle birlikte git bu şekilde herkesin yaptığı bişeyleri denersen sağlıklı olanida bozarsın adetinide bekleme yarın bile gidebilirsin ultrosonda en azindan bakar yumurtaliklarina ne durumdalar çatlamış mi catlamamıs mi anlar
Ben kendimce öyle düşündüm neyse yapmaya devam o zamanKızlar öyle bir şey yok .. 2 haftadır burdan özelden muhabbet ettigim bir arkadas 2.yumurtlamasında hamis oldugunu ögrendi bu sabah hatta ben mutlaka değerlendir demistim bebeğe bi nevi vesile olduk:)) 2.yumurtlamada hamile kalan cok kadın var
Ben kalamadım orası ayrı konu tabiilişkimiz yeterli değildi belkide
MaviSasa234 ya çok umutlandım yere çakılmaktan korkuyorum
Yoksa saçmalıyor sağlambende regl takibi için kullanıyorum o anlamda güzel oluyor
Sağol canım isteyen herkese nasip etsin rabbimHadi hayırlısı olsun kuzum. Dilerim guzel sonuçlara kavusuruz.
Iyiyi canımcim çalışıyorum sen napiyon 2 gün oluyor ilaç biteli hala gelmedi dün akşam belirtiler vardı ama beklemedeyim bekledikçe gecikiyor sen naptin canimMaviesra kuzum adet oldun mu? Napıyosun, nasılsın?
yüz üstü yada belime yastık koyarak . ama daha işe yaramadı