Cok erken test yapmışsın 2 gün kala yapDün aksam üzeri yaptıgım bebe time marka testi sabah tekrarladım fakat koca bir tek çizgi ışığa tuttum evirdim cevirdim yok icinci cizginin yerinde bellilik bile yok sanırım resimde cıkanda kuruma cizgisi felanmış bata son 9 gün var3 gün sonrada doktor kontrolüm var ama ben hamile olmadığıma eminim sanırım
Akşam tekrar yapsana saat 7-8 gibi 3 saat sıvı almadan yap2 gün önce degerlendirmiştik. Bugün de ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı. Off bu ayi da kaçırdık galiba
Yapıyım canım, inşallah kacirmamisizdir yaAkşam tekrar yapsana saat 7-8 gibi 3 saat sıvı almadan yap
Canım sen hiç klomen veya femara kullandın mı? Doktora yumurtlama takibi yaptırdın mı?Kızlar selam öncelikle tüm hamile anneleri tebrik ederim.
Pkoluyum ve 45 günde bir adet görüyorum yumurtlamayıda genelde 29-33.günler arasında görüyorum. Bu ay reglin üçüncü günü dr a gittim ve hormonlarımda bi sorun olmadığını 15.gün duphastona başlamam gerektiğini söyledi 10 gün boyunca içtim. Özellikle 29-33 te yumurtlama gördüğümü belirttim ama benim 15.gün başlamam gerektiğini söyledi. şimdi sürekli lh testi yapıyorum ama yumurtlama göremiyorum. duphastondan 10 gün sonra regl olmam gerektiğini söyledi eğer olmazsan gebelik testi yap dedi. Hiç yumurtlamadan önce kullanan var mı aranızda? Ben anlamadım hiç bişey
Baya böyle koyu yapışkan bir akıntı mıydıKızlar dün abdest aldım abdest alırken fark ettim beyaz sünen bir akıntım oldu dün beraber olduk ama bugün ovulasyon testi yapacağım inşallah bugün yumurtlama günü müdür dua edin kızlar bu ay inşallah gebe kalırım
Birde erken gebelik testi yapsana bu çok bariz belli ama surelab yalancı pozitiflik olabiliyorKızlar nasılsınız?
Benim 32 mm lik bir yumurtam vardı 11. Gün,LH pik mi diye bide o gün hormon testi yapmıştı doktor. Pik olmuş ama çatlamamış demişti.
Ben normalde en geç 30. Gün adet olurum, bundan önceki 2 aylık döngüm 25 günlük.
Sabah test yaptım ilk beş dk, sonraki 15-20 dk arası ve 1 saat sonrasını ekliyorum size. Biliyorum 5 dkdan sonrası doğru değil ama böyle bir kuruma çizgisi olabilir mi?Bu yumurta boyutu ile gebelik olabilir mi? Kimyasal mı? Test mi bozuk ben kafamdan çizgi mi uyduruyorum? Bu arada testin markası SURELAB
Bir de en son fotoğrafta 1 buçuk saatlik bit fotoğraf, çevresi pembe içi kurumaya beyazlaşmaya başlamış kuruma çizgisi böyle mi oluyor?
Evet ben de okudum onu, benim bir de böyle yumurtanın büyük olması gibi özel bir durumum da varBirde erken gebelik testi yapsana bu çok bariz belli ama surelab yalancı pozitiflik olabiliyor
Ilkinde de gözukuyor kurumasina gerenk yok erken gebelil testi dene kuzuKızlar nasılsınız?
Benim 32 mm lik bir yumurtam vardı 11. Gün,LH pik mi diye bide o gün hormon testi yapmıştı doktor. Pik olmuş ama çatlamamış demişti.
Ben normalde en geç 30. Gün adet olurum, bundan önceki 2 aylık döngüm 25 günlük.
Sabah test yaptım ilk beş dk, sonraki 15-20 dk arası ve 1 saat sonrasını ekliyorum size. Biliyorum 5 dkdan sonrası doğru değil ama böyle bir kuruma çizgisi olabilir mi?Bu yumurta boyutu ile gebelik olabilir mi? Kimyasal mı? Test mi bozuk ben kafamdan çizgi mi uyduruyorum? Bu arada testin markası SURELAB
Bir de en son fotoğrafta 1 buçuk saatlik bit fotoğraf, çevresi pembe içi kurumaya beyazlaşmaya başlamış kuruma çizgisi böyle mi oluyor?
Kuzum bu kuruma çizgisi değil ama garanti olsun diye yine de başka bir test daha al. Laboquick hiç yanıltmadı beni mesela. İnşallah o bir minnoşturKızlar nasılsınız?
Evet erken aslında kendimi kaptırdım bu ay imkansız 21 ekimde adet oldum 3 gün sürdü 29unda iliski oldu sonra bidahada olmadı enfeksiyon yanma olunca tedaviye basladım migdem bulanır gibi oluyodu sanırım enfeksiyondanmış dun yaptigım testtede belli belisiz cizgiyi görünce bi ümit demistim neyse takmıcam cuma günü enfeksiyon için doktora gidicem belki kan testi yaparCok erken test yapmışsın 2 gün kala yap
Kız sen o 32 mm yumurtayi çatlatip gebe kaldıysan helal olsun valla sana kadın doğum camiası madalya vermesi gerekirEvet ben de okudum onu, benim bir de böyle yumurtanın büyük olması gibi özel bir durumum da varkısmet. insan yine de heyecanlanıyor tabi
Baya gebemiz varmış maşallahKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Ya benim bat günüm 17 Kasım oldu bu ay ya yumurta geç oldu çünküBaya gebemiz varmış maşallah
Evet erken aslında kendimi kaptırdım bu ay imkansız 21 ekimde adet oldum 3 gün sürdü 29unda iliski oldu sonra bidahada olmadı enfeksiyon yanma olunca tedaviye basladım migdem bulanır gibi oluyodu sanırım enfeksiyondanmış dun yaptigım testtede belli belisiz cizgiyi görünce bi ümit demistim neyse takmıcam cuma günü enfeksiyon için doktora gidicem belki kan testi yaparCok erken test yapmışsın 2 gün kala yap
Ilkinde de gözukuyor kurumasina gerenk yok erken gebelil testi dene kuzu
İnşallah kızlar, şu durumumu bilmesem daha da umutlanacağım ama insan düşünmeden edemiyorKuzum bu kuruma çizgisi değil ama garanti olsun diye yine de başka bir test daha al. Laboquick hiç yanıltmadı beni mesela. İnşallah o bir minnoştur
YaaKız sen o 32 mm yumurtayi çatlatip gebe kaldıysan helal olsun valla sana kadın doğum camiası madalya vermesi gerekir
CANIM ADET GÜNENE KADAR DEVAM ET BAZEN GEÇ OLUYOR YUMURTLAMA BENDE BIRAAKCAKTIM SONRA DEVAM ETTİM ADETE 1 HAFTA KALA GÖRDÜM .GEEÇNLERDE Bİ KIZ 2 GÜN KALA YUMURTLAA GÖRMÜŞ VE HAMİLE KALMIŞ2 gün önce degerlendirmiştik. Bugün de ovulasyon testi yaptım ama silik çıktı. Off bu ayi da kaçırdık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?