arkadaşım çok mutlu oldum banada yaklaşık 9 tane test yapıldı temiz çıktı çok şükür folik asit ve progestan kullanıyorum bende :)
kızlar bide bende azcık kanama oluyo sizdede oluyomu doktora daha gitmedim ay bu dokyorlarda bi yogun bi yogun görüşene kadar ölür insan:) neyse sizdede kanama hiç oldumu ben suan kimseye de soramıyorumhayrına bana kim yardımcı olucak
ALLAH yardımcın olsun. Dualarım bütün hamişlerle. Doktorum bana da kanaman yada kirlenmen olursa hemen geliyorsun dedi. Bizde kan uyuşmazlığı var. Bende korku içerisinde takipteyim.
smilet tsk ederim canım 2 gün kaldı cokkk heyecanlıyım inşşş görürüz ulturasonda :)
slm arkadaşlar,
Benimde ikinci bebeğim olacak (uzun bir tedavi sürecinden sonra).10 nisanda kalp atışlarını görmek için gideceğim doktora. Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebekleimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun benim acayip iştahım açıldı hem yiyorum hem midem bulanıyor yemesemde bulanıyor yesemde ne yapcam bilemedim
kıslar ya ben doktora gittim düşük tehlikesi var yatcan dedi(neyse sıradan progestan felan verdide ben deli gibi uyuyorum sizdede oluyormu yalansız günde 5 saat alca uyanık kalıorum ondada tek gözüm kapalı yani ilactanmı yoksa bendenmi bilemedim sizde de oluomu://////7
merhaba arkadaşlar bende aranıza bugün katıldım bugün test yaptım hamileyim inşallah benimde kasım olucak doğumum
:)))))9
Herkese merhaba, hepimiz icin hayırlısı olsun bebekleri sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Karnımda şişkinlik ve gaz dısında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) ne mide bulantisi ne öğrenme ne aserme bende hiç bir belirti yok. Su aralar çok kilo almak gibi bir kaygım olmaya başladı :) okuduğum kadarı ile bu duygularda normalmiş. Keseyi gormek icin ve kalp atışı dinlemek icin 2 hafta arayla doktora gittim o arada 800 gr almıştım ama aslında çok da yemek yemiyorum sadece çok sık acıkıyorum. 2 saati asarsam tansiyonum düşmeye başlıyor hemen. Bir de süt yoğurt ayrandan bıktım nesquik icmek danino yemek gibi çözümler bulmaya çalışıyorum ama icim de rahat etmiyor... Bir taraftan çalışırken bir taraftan da sürekli sağlıklı beslenmeye çalışmayı henüz beceremiyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?