Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

canım bende senin gibiydim heyecandan kusacaktım doktorun odasına girerken ve korkuyordum, ama bak hem gördüm hem duydum. senin de öyle olacak inşallah:) rabbim yanında, yanımızda olsun...

ayyy cok sewindimmm cok sükürrrr inşaallah tatlım ya c.tesi gününü bekliom işte telefonuna kaydetseydin beni herkes tembihlio kaydet die hatra kalır :)

hadi bakalım yarın büyük gün:))) Allah yardımcın olsun, herkesin olsun inşallah... tamam canım kaydedeyim:)

Bende kasımda doğrucam İnşAllah Allah nasib ederse soğuk olacak birazz bebişe ama napalımm sağlıklı olsun :)

arkadaşlar merhaba ben 8+3 günlük hamileyimve Allah nasip ederse ikizlerim olacak yanlız kanımda pıhtılaşma olduğunu söyledi dr bebekler ölebilirmiş başka bir dr a gittim o daha olumlu şeyler söyleyip tkrar tahlil yaptı. Sonuçları pazartesi alacağım sizin bu konuyla ilgili hiç bilginiz var mı aynı hastalığı yaşayan veya arkadaşı olan. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada hepnize hayırlı olsun. Sağlıklarıyla kucağınıza almanız dileğiyle.

merhaba
bende 10+1 haftalık hamileyim :) ilk bebeğimiz. İnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
2 hafta önce bulantm azalmıştı birkaç gündr yine arttı :S bunun dışında bir sorunumuz yok çok şükür.
cinsiyet belli olsada alışverişe başlasak diye bekliyorum:)

selam kızlar nasılsınız.ben 6 haftalık gebeyim doktor kesede düzensizlik var dedi.pazartesi tekrar doktora gidecem aranızda kesesi düzensiz olupta sonra düzelen var mı.bir de ara ara kanamam oluyo acil gittim doktora hiç kıpırdamadan yatacaksin dedi.ama pek umutlu olma dedi.napacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum

Tüm anne adaylarını sevgiyle kucaklıyorum.kıslar ben salı günü bebişin kalp atışını duymaya gidicem.Dualarınızı eksik etmeyin benim içinde :))Bu arada wish35 ve didemss23 kıslar aynı zamanda doğum yapıcaz gibi Allah ım bebişlerimizi saklasın korusun.bizleride aynı şekilde.şimdilik kaçıyorum.pazartesi görüşmek üzere....sevgilerrrr

hayırlı olsun canım...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Alışverişşş bende kesinlikle sabırsızlanıyorum:)))

Dualarım seninle..O güzel sesi sana duymak nasip olur inşallah...Haberlerini eksik etme...

kendinize dikkat edin yatın dinlenin yiyecek ekmeği varsa tutunur zaten kafanı rahat tut canım....

slm canm benm de bi yakının yaşadı aynı rahatssızzlığı ve 2 düşük yaptı sonra araştırma hastanesinde pıhtılaşma olduğu söylendi ve 3. bebeğini clexan die bi iğne vurunarak dünyaya getirdi sende dikkat et bu konuya iğne kullanman gerekebilir canım ALLAHA emanet ol

mrb arkadaşlar nasılsınız neler yapıyosunuz ben kendim için alışveri yapmak zorunda kaldım:) olmuyor çünkü kıyafetlerim annem kızardı dar dar giyme diye dar dar giyince şimdi olmadı tabi çok güzel bişey ama böle resimli tişörtler filan bayıldım yani ya benim dikkatimi bişey çekti uzun zamandır smilet arkadaş msj atmıyor umarım kötü bişey yoktur merak ettimde herkese güzel bi hafta sonu diliyorum

bende aynı durumdayım her gün okula giderken farklı giyinmek zorundayım malum koşuşturma çocuklar 23 nisan çalışmaları elbiseler olmuyo zaten 36 bedendim şuan 38-40 oldum alışveriş vakti geldi....ben şansımı bol elbiselerden yana kullanacağım ...siz nasıl şeyler buldunuz çesit çok mu acaba....yok sa benim gibi 2 beden üstüyle mi yetiniyorsunuz.

Ve nihayet kalp atışlarını duyduk bebişimin.! çok acayip bir duyguymuş..genellikle duygulanır anneler beni tuttu bir gülme.! Dr.um"Arzucum kikirdeme.! kayıyor sen kikirdedikçe" dediysede tutamadım kendimi :) Eşimde oradaydı "bakın emre bey bu kalp atışları diğer duyduğunuz seste arzunun kikirdemesi" tren geçiyordu sanki..hızlı.!

Ya ALLAHIN mucizesi gerçekten..İçinde kalbi atan minicik bir canlı olduğunu,sonra onun büyüyüp bebek olacağını bilmek..ÇOk acayipç! ÇOk mucizevi..ALLAH herkese nasip etsin bu duyguyu,bizlerede sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin..

Merhaba arkadaşlar
Bende kasım annesi olucağım inşallah.ben de sizinle aynı durumdayım..Her sabah bu gün ne giyeceğim diye düşünmek zorunda kalıyorum....kıyafet alış verişi için erken olduğunu düşünüyorum....şimdilik bir üst bedenlerle idare ediyorum....

Ben alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) Hoş daha çok erken,o yüzden işin kıyafet kısmını erteliyorum..Allahın izniyle cinsiyetini bir öğrenelimde o zaman başlarız..Ama yine de kendimi tutamadım net'den alışveriş yaptım aldım bazı şeyler :) E o kadarda olsun dimi ama ilk bebek heyecanı yaşıyoruz..

Bazı arkadaşlarım "her ay bebek bezi al stok yap iyi oluyor" derken bazıları da "bence yapma her bebeğe göre değişiyor,ya aldığın bez pişik yaparsa?uymazsa totoşuna" diyor..Şimdilik almadım siz ne düşünüyorsunuz.?

ben henüz hiçbirşey almadım bebişime ama hergün girip araştırıyorum zor tutuyorum kendimi almamak için..ama daha çok çok erken...bez için kesinlikle alma derim,en iyi marka bile bazı bebeklerde pişik yapabiliyo,deneye deneye karar verirsin en yakın arkadaşım bu durumu yaşadı çünkü,ama eğer alıcaksan ıslak mendil olabilir bak:)
yada cinsiyeti belli olamadan akınabilcek şeyler ben mesela bu aralar hava nemlendiricilerine bakıyorum bebek için çok faydalı bir cihaz..şimdiden bu tip şeyler alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…