bende yarın bebegımı ve kalp atısını grmeye gdıcem cok heyecanlanıyrm sacma sacma dusunceler gelıyr aklıma goremezsem dıye nolur bana dua edın hayrlısıyla gecırelım su gunleri rabbım hepımızınkılrı saglıklı ve hayrlı evlat etsn hayırlısyla kucagımzada alalım
ayyy cok sewindimmm cok sükürrrr inşaallah tatlım ya c.tesi gününü bekliom işte telefonuna kaydetseydin beni herkes tembihlio kaydet die hatra kalır :)
hadi bakalım yarın büyük gün:))) Allah yardımcın olsun, herkesin olsun inşallah... tamam canım kaydedeyim:)
merhaba
bende 10+1 haftalık hamileyim :) ilk bebeğimiz. İnşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza...
2 hafta önce bulantm azalmıştı birkaç gündr yine arttı :S bunun dışında bir sorunumuz yok çok şükür.
cinsiyet belli olsada alışverişe başlasak diye bekliyorum:)
Tüm anne adaylarını sevgiyle kucaklıyorum.kıslar ben salı günü bebişin kalp atışını duymaya gidicem.Dualarınızı eksik etmeyin benim içinde :))Bu arada wish35 ve didemss23 kıslar aynı zamanda doğum yapıcaz gibiAllah ım bebişlerimizi saklasın korusun.bizleride aynı şekilde.şimdilik kaçıyorum.pazartesi görüşmek üzere....sevgilerrrr
selam kızlar nasılsınız.ben 6 haftalık gebeyim doktor kesede düzensizlik var dedi.pazartesi tekrar doktora gidecem aranızda kesesi düzensiz olupta sonra düzelen var mı.bir de ara ara kanamam oluyo acil gittim doktora hiç kıpırdamadan yatacaksin dedi.ama pek umutlu olma dedi.napacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum
kendinize dikkat edin yatın dinlenin yiyecek ekmeği varsa tutunur zaten kafanı rahat tut canım....
arkadaşlar merhaba ben 8+3 günlük hamileyimve Allah nasip ederse ikizlerim olacak yanlız kanımda pıhtılaşma olduğunu söyledi dr bebekler ölebilirmişbaşka bir dr a gittim o daha olumlu şeyler söyleyip tkrar tahlil yaptı. Sonuçları pazartesi alacağım sizin bu konuyla ilgili hiç bilginiz var mı aynı hastalığı yaşayan veya arkadaşı olan. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada hepnize hayırlı olsun. Sağlıklarıyla kucağınıza almanız dileğiyle.
mrb arkadaşlar nasılsınız neler yapıyosunuz ben kendim için alışveri yapmak zorunda kaldım:) olmuyor çünkü kıyafetlerim annem kızardı dar dar giyme diye dar dar giyince şimdi olmadı tabi çok güzel bişey ama böle resimli tişörtler filan bayıldım yani ya benim dikkatimi bişey çekti uzun zamandır smilet arkadaş msj atmıyor umarım kötü bişey yoktur merak ettimde herkese güzel bi hafta sonu diliyorum
bende aynı durumdayım her gün okula giderken farklı giyinmek zorundayım malum koşuşturma çocuklar 23 nisan çalışmaları elbiseler olmuyo zaten 36 bedendim şuan 38-40 oldum alışveriş vakti geldi....ben şansımı bol elbiselerden yana kullanacağım ...siz nasıl şeyler buldunuz çesit çok mu acaba....yok sa benim gibi 2 beden üstüyle mi yetiniyorsunuz.
Ben alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum :) Hoş daha çok erken,o yüzden işin kıyafet kısmını erteliyorum..Allahın izniyle cinsiyetini bir öğrenelimde o zaman başlarız..Ama yine de kendimi tutamadım net'den alışveriş yaptım aldım bazı şeyler :) E o kadarda olsun dimi ama ilk bebek heyecanı yaşıyoruz..
Bazı arkadaşlarım "her ay bebek bezi al stok yap iyi oluyor" derken bazıları da "bence yapma her bebeğe göre değişiyor,ya aldığın bez pişik yaparsa?uymazsa totoşuna" diyor..Şimdilik almadım siz ne düşünüyorsunuz.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?