• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

smilet

Aşkımızın MEYVESİ OĞLUM:)
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
79
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bebeğimize yaptığımız hazırlık aşamaları.Odası,hastanesi,arabası ve dahası buyrun paylaşalım birbirmize fikir verelim... :nazar:

kıslar ben size kese ve kalp atışı duyulduktan sonra katılıcam.inşallah herşey yolunda giderde 30 Kasım gibi bebişimi Allah izin verirse kuağmıza alıcaz.

Merhabalar benim SAT 06 Şubat. İkinci gebeliğim, 4 yaşında bir oğlum var. İlkine göre biraz daha farklı, ilkinde hiç bir şikayetim olmadı (aldığım 23 kilo dışında :)) sanki hamile değil gibiydim. Bu sefer çok başım dönüyor. Allah kalbimdekini biliyr sağlık ve sıhhatle önce tabii, kız bebek istiyoruz. Çevremde kız bebeği olanlar, hamilelikte çok mide bulantıları olduğunu söylüyor. Kız olursa çok bulantı yaparmış. Bulantı ve kusmasız kız bebek sahibi olan var mı acaba, çok merak ediyorum

merhaba arkdslr hepnisin bebişleri hayrlı olsun Allah kucagımza alacagımz günü nasip eder inş.bende hamile oldugmu 2 gündr ögrendim idrar testiyle SAT 19subat .c.tesi doktora gidicem bakalım kan tahlili we ulturasonda ne cıkıcak

Merhabalar benim SAT 06 Şubat. İkinci gebeliğim, 4 yaşında bir oğlum var. İlkine göre biraz daha farklı, ilkinde hiç bir şikayetim olmadı (aldığım 23 kilo dışında :)) sanki hamile değil gibiydim. Bu sefer çok başım dönüyor. Allah kalbimdekini biliyr sağlık ve sıhhatle önce tabii, kız bebek istiyoruz. Çevremde kız bebeği olanlar, hamilelikte çok mide bulantıları olduğunu söylüyor. Kız olursa çok bulantı yaparmış. Bulantı ve kusmasız kız bebek sahibi olan var mı acaba, çok merak ediyorum

mrb arkadaşlar benimde sat şubat 6 ikinci gebeliğim 5.5 yaşında oğlum var benimkide inan çok farklı karın ağrısı mide bulantısı halsizlik yaşıyorum kızım olsun istiyorum bende ama hayırlısı dr. gittiniz mi kalp atışlarını filan uydunuz mu ben çok korkuyorum

belirtiler neydi? takvim yöntemi ile mi gebe kaldınız ilk çocuk sanıırm hayırlı olsun darısı ilerde başıma :) bende öğrenmeye çalışıom püf noktalarını ;) yeni evliyimde..

cnm ben bı tane erken dogum yaptım bes aylık yasamadı ıkıncı bebegım rısklı bı hamılkelık yanı bende yenı evlıyım

merhaba canım. 5 haftalığız daha yarın doktor kontrolum var çok heyecanlıyım :)))):nazar:

merhaba canim gittin mi doktora nasil geciyor hamilelik.benimde yarin var kontrolum kalp atislarini duycaz insallah cok heyecanliyim bende korkuyorum bi yandanda o duyamazsak diye:17:

MERHABA KIZLAR BENDE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM:)))) Ancak kalp atışları ve kese için acele etmememnizi tavsiye ederim. Çünkü ben biraz erken davranıp dün ultrasona girdim ancak kese çok küçüktü ve kalp atışları duyulmuyordu.Doktor normal dedi ama benim yinede içim burkuldu birazzz:((

Merhaba,

İlk kez yazıyorum foruma..Hamileliğimin 6.haftasındayım henüz..Hala inanamıyorum :16:İnşallah 14.11.2012 de bebeğimle buluşacağım..Kese gözükmemişti bugün kontrolüm var inş.herşey yolunda gider benim için de sizler için de..

Sevgiler..

MERHABA KIZLAR BENDE 5 HAFTALIK HAMİLEYİM:)))) Ancak kalp atışları ve kese için acele etmememnizi tavsiye ederim. Çünkü ben biraz erken davranıp dün ultrasona girdim ancak kese çok küçüktü ve kalp atışları duyulmuyordu.Doktor normal dedi ama benim yinede içim burkuldu birazzz:((

Merhaba,

Aynı şeyi bende yaptım,çok erken gittim dr.a.vajinal muayene edildi kese görünmedi.Strese girdim bende..Tekrar kan alındı falan..En nihayetinde hamileliğim kesindi fakat kesenin görünmemesi insanın içinde korkular yaratıyor..Bugün kontrolüm var,inşallah görünür kese..

merhaba canim gittin mi doktora nasil geciyor hamilelik.benimde yarin var kontrolum kalp atislarini duycaz insallah cok heyecanliyim bende korkuyorum bi yandanda o duyamazsak diye:17:

merhaba canım gittik evet ama kalp atışlarını duyamadık 2 hafta sonra dedi doktorum.. kan aldılar 7 tane test tarama yapılıcak dedi toksoplazma falan. folik asit ve progestan verdi cok heyecanlyım tek pişmanlığım keske folik asite üc ay önce başlasaydım :(((:nazar:

sen nasılsın canım mide bulantın falan var mı?

Merhaba,

İlk kez yazıyorum foruma..Hamileliğimin 6.haftasındayım henüz..Hala inanamıyorum :16:İnşallah 14.11.2012 de bebeğimle buluşacağım..Kese gözükmemişti bugün kontrolüm var inş.herşey yolunda gider benim için de sizler için de..

Sevgiler..

canım bazen erken olduğu için gözükemeyebiliyor herşeyin yolunda olucagına eminim canım.. hepimiz hem akrep annesi hemde kasım annesi olucaz inşallah :))

doktorun ilaç verdimi sanada ?:nazar:

var canım benim arkadaşım tamamen bünyeyle alakalı benim arkadaşımın kızı oldu hiç hamile gibi değildi ..bir arkadaşımda 5 ay bulantı çekti onunda kızı oldu..:nazar:

Back