Kas üstü meme ameliyatı olanlar :(

Canim benim agrim o kadar az oldu ki.hastanede hic olmadi. Ben antibiyotiklerden 5. Gün ishal oldum.sadece o halsiz bbirakti. Yoksa serinin yasadigin agrinin onda birini yaşamdim ben.
Yataktan kalkmaya calisirken,yatakta donerkern acilarim oldu harekete bagli olarak.birde silikonlar kasi itip sanki cikmaya calisiyuormus gbi gerginlik yasadim 10_15 gün
Senin tek basina olma dan kaynaklandi,dinlenemedin.zorladin.
Eve ne zaman donuyorsun?

Loaklde olsa yapılan işlem basit bir işlem değil..Bence bir gece hastanede kalınmalı,drenler kontrol edilmeli,kanamaya bakılmalı,tansiyon ateş,ağrı gözlenmeli,yolculuk yapılacak kadar hareketli bir işlem yapılmamalı hasta dinlenmeli...
Narkozun ameliyat sonrası verdiği sıkıntıda kolay değil tabiki.Fakat sana yapılan işlem gibi değilde lokal sedasyon ile bu ameliyatı olan arkadaşlarda oldu forumda.Onlar ilk gece eve gittikleri halde bu kadar sancılı ve zor bir süreç yaşamadılar.Yapılan sedasyon dolayısı ile ameliyat sonrasını çok daha rahat geçirdiler..
Drenler sıkıntı verir,bunu ancak drenlerin çıkınca anlayacaksın ve bir anda kuş gibi hafifleyeceksin merak etme Geçecek tabiki,hepsini unutacaksın biraz sabır :*

Dediklerinizde cok haklısın bastan beri deli cesareti ameliyat öncesi 2 gün uykusuz ameliyat ilk 2 gece çok ağrılı uykusuz ve hata edip hareket ettim çok zorladım kendimi yanlız olduğum için lokal olunca ameliyat korkutmadı izledim ama devamında hepinizi takip edip okuduğumda kas üstü diye daha kolay atlatırım dedim burda manevi destekte cok önemli insanın yanında mutlaka biri kalmalı ben ameliyatımdan 1-2 saat sonra taburcu oldum o an anestezi etkisiyle çok iyi hissettim sonra 2 saat içinde yıkıldım sürekli ates ilaç 24 saat klima acık ağrılı gecince bugun ilk defa uyumanın rahatlığıyla azcık renk geldi yüzüme ve yavasca dus aldım kahvaltı ilaç inş gecer kızlar değer drenleri inş bugun alır doktorum birde iğneyle bu gece rahat uyumak istiyorum. Sizlerin güzel gecmiş ne güzel imş bende cabul toparlarım

Kızlarr bu ölçü ne kadar değişir kaç cm inecek ödem falAn en fazla ???

Kızlarr bu ölçü ne kadar değişir kaç cm inecek ödem falAn en fazla ???
ölçütünmü hiç ?gerçi orada nerede mezura bulacaksın?şu anda drenlerden içindeki sıvıların çoğu atılıyor.o yüzden çok fazla bir düşüş olmaz sanırım.2-3 cm en fazla oldu benim.
drenlerin duruş süresi kişiye göre değişiyor.ben de 2 günde çıktı.bende sonra aynı doktora ameliyat olan bayanda 5 gün sonra çıkmış.

Ölçtüm canım buldum 92.5 cıktı da ödem şiş var çok inmese iyi dren kanamadan kalsın dayan biraz daha lütfen diyince mecbur ya seninkileri ben cok beğendim canım bana dren sonrası taktığı bandaj 1 hafta durcak diyo banyo izni 1 hafta sonraymış çok değil mi

Kızlaarrr ( bugün uykusuz gecen günlerden 5 gün 4. Gün ameliyatımdan ve bugün drenleri uyuşturmadan alcagını söyledi ben hala uyuyamıyor çok acılar cekiyorum ((( iyileşecegime umudum kalmadı bu normal mi rahat eder miyim ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum ((

canım senın ağrın eşiğin düşük mu ? normalde bukadar agrı olmaması lazım.

Merhaba Bayanlar. Bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum bir kaç doktorla görüştüm. Kasüstü 200cc yuvarlak meme altı kesisi olacağını söylediler. İstanbuldayım ama Ankaraya gidecektim bu ameliyat için. Bugün yazdıklarınızı okudum Erzan beyle ilgili çok olumlu yorumlarınız var. Doktorla ilgili detay verebilir misiniz. Hangi hastane ücreti vs..

erzan mı ercan mı ? birde hangi ercan ? doktor cok olunca karışıklık olabiliyor :)

((( benim 4. Gün hala çok ağrı ve drenler yürüyemiyorum ilaçlardan beynim uyuştu çatpıntım var ne yapcam ;(
Protezler göğsüne baskı yaptığı için ve oluşan gerginlikten dolayı çarpıntının olması normal.Vücudunda büyük bir değişiklik oldu.Her ne kadar ameliyat anın kolay geçmiş olsa bile bu ameliyat sonuçta ve kolay bir ameliyat değil..Vücuduna yabancı bir madde girdi ve şu an vücudun bu yabancı maddeyi atmaya çalışıyor..Hem vücudunun hemde senin protezlere alışabilmen ve onları hiç hissetmeden yaşayabilmen için zamana ihtiyacınız var.Çok aceleci davranıyorsun..Ameliyat olduğun yöntem tüm yöntemler içinde en kolay atlatılan yöntemlerden biri.Başka bir yöntemle ameliyat olsaydın halin ne olurdu düşünemiyorum bile :)) Birde kendini hep olumsuz,negatif düşüncelerle yoruyorsun.Ne kadar olumlu,pozitif düşünmeye çalışırsan,sonuca,yaşayacagın mutlu sona odaklarsan bu süreçten daha kolay geçeceğini düşünüyorum..Ameliyat olan birçok bayan var forumda,hangisi o dayanılmaz ağrılarla kalmışki ??Geçecek diyoruz,sabırlı ol..Vücudunu dinlendirmeye çalış.Gerekirse bitkisel sakinleştirici ilaçlardan kullanıp dinlenmeye çalış,bu konuyu doktorunla konuş bir ilaç önersin sana (mesela Passiflora ilacını önerebilir)...
Drenler uyuşturulmadan alınıyor zaten.Zor bir işlem değil..Drenler çıkınca hareketlerinde oldukça fazla bir rahatlama yaşayacaksın..Biraz öncede yazdığım gibi hiçkimse o ağrılarla başbaşa kalmadı korkma İLk bir iki haftayı bu kadar sıkıntılı ve zor bir süreçte atlatman normal bir durum..Geçecek....Herşeyi unutacaksın,çok güzel göğüslerin olacak
Seni arkadaş olarak ekliyorum,fotoğraflarıma bak belki moral olur İleride yaşayabileceğin,verecegin görüntüyü tahmin et

Canımm :)) ben seni eklemeye cok calıştım zaten sağol be bilim kimse bilmiyo duygusallıkta var hersey üst üste. Ya inş birde bir sorum daha olcak tuvalete cıkamıyorum çok şişkinlik var göbeksizken göbeğim oldu bu ne kadar sürede iner normale dönerim ??

canım senın ağrın eşiğin düşük mu ? normalde bukadar agrı olmaması lazım.

Düşük galiba canım artis gibi girdik çıktık oh be kolaymış diye sonra gördüm acıyı

Arzum77 buarada şunu söylemeden gecemem mükemmel olmuşsun bittim gerçekten maşallah süper her bir kare içim açıldı yaaa :))) moral verdin bana birde annesin hayatta inanmaz insan ben de paylaşcam düzelince ama bu pozlar harika cidden on numara yapmış doktorun süper. Birde şişlik göbek ödem ne zaman iniyor tatlım

Çok teşekkür ediyorum tatlım Çok güzel şeyler yazmışsın,sağol beğenmene sevindim :13: Moral vermesinede ayrıca sevindim SEndende güzel pozşar,foğrfalra bekleriz tabiki,hele bir iyileş kendine gelde :)
Şişlikler,ödemler tabi zamanla geçecek.Herkesin ödemi farklı oluyor.Ödemleri atmak için bol bol su iç ve hareketsiz kalma.İlk reğl döneminde biraz sıkıntılı geçebilir bilgin olsun

Saolasın canım benim ya bugun drenler cıktı ya dediğin gibi okadar ferahladım ki anlatamam hergün iki iğnem de var sadece coook yorgunluk var üstümde uzun yollardan gelmiş gibi hemen yoruluyorum bir kaç güne iyi olurum inş haftaya da bandaj alıncak bitti inş evime döndüm bugün . Sen zaten cok güzelsin canım göğüsler apayrı çekicilik katmış resim çekmeyide pozlarıda giyinmeyidr biliyosun herseyin yakışmış masallah göğüslerinde cok düzgün bende cok artistim de :)) hele iyileşsem vercem pozları :) su sisliklerde gitsin zorlu bir sürecten gidiyoruz bakalım en büyük kısmı bitti hamd olsun ilk regl şiş ve agrılı gecer muhakkak tabi ağrı kesici yicez yine hayat kurtaran iğnelerim

Canım bu arada senin göğüs şişliğin zaman içinde ne kadar indi kaç cm gidiyor göğüdten şişlikler inince max

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…