- 9 Ağustos 2013
- 173
- 2
- 48
- Konu Sahibi adriana07lima
-
canım çok sevindim atlatmana :) cesaretine hayranım nasıl izledin yaa ben dayanamazdım :) boyutuna da kendin karar vermişsin ne güzel insallah agrılı dönemi de kolayca atlatırsın . yastığı çok koy biraz oturmaya yakın uyu böylece tek olduugnda kalkman kolay olur
Ameliyat daha güzeldi sonrası çok kötü az önce doktorumlaydım drenler çok kan akıttı pansumanlar heryerim kanlar içinde ağrılarım cabası kıpırdayamıyorum((( yediğim serumlarn iğneler içtiğim ilacların hesabı yok inş çabuk gecer diren 3 gün bendw maalesef hergün pansumana gtmek yoruyor acırıyor
benim de öyleydi sağ tarafımdan çok kan aktı , aksın içerde kalmasından iyidir atlatacaksın merak etme bu ilk gün ağrılı olması normal iyi düşn istediğin bişeye kavuştun onu düşün:) moralini yüksek tut ağrıların gün geçtikçe hafifleyecek canım
Ebrucum hastanede kalma imkanın yokmuydu?en azından 2 gece kalsaydın.şimdi ister istemez odada herşeyi kendin yapmak zorundasın.hastanede çalışanlar ,hasta yakınları vs olurdu,sana yardım ederlerdi.Ailenden yanında olacak hiç kimse yokmu?yaşadığın şehirde yapıldı değil mi ameliyatın?
pansumanın neden kan oldu?olmaması gerek ,zorladınmı ?ne çok soru sormuşum ama yalnız olmana üzüldüm.
Ebrucuğum...Geçmiş olsun canım..Ameliyatın kolay geçmiş lokal anestezi oldugundan dolayı ama uyuşukluk geçtikçe ağrıları hissetmeye başlıyorsun tabiki..İlk gece çok zor geçer,keşke hastanede kalsaydın.Ben ne olursa olsun ilk geceyi hastanede kalınmasını tavsiye ediyorum.Çünkü orada sürekli tansiyonun ölçülüyor,Ateşi'ne bakıyorlar,ağrı kesici yapıyorlar,yatak daha konforlu yatıp kalkarken kolay oluyor...Acil bir durumda hemen müdahale şansı var..Drenler sıkıntı verir tabi ama kanaman o kadar çoksa drenlerin kalması tabiki en iyisi sık dişini canım..fazla zorlama kendini yoksa böyle acısı çıkar işte.Yat dinlen,kollarını zorlama sakın.Foruma girip yazı yazman bile iyi değil lütfen dinlen.İyi olunca yazıp haber verirsin.Birde bu kadar kolay atlattım,iyiyim diye yazmanda doğru değil nazara gelirsin lütfen biraz dikkat!!
Anlatacak kimse olmadığı için soluğu burda alıyorum çok sağalom desteğiniz için lokal olduğundan bir günde taburcu edildim keşke kalsaydım acıdan nefes alamıyorum su an hiçbirşey istediğim gibi gitmiyorforuma telefondan giriyorum canım benim sağolasın doğru dedin ama anestezi sonrası gördüm acıyı hiçte kolay değil ağlayarak uyandığım ((( drenler dehset bir yanma acısı vererek mafoldum bana günlük iğnelerimi yapıyolar kontrolde 2 dk da olsa kliniğe arabayla getirmeleri yollardaki kaldırımı hissederken canımdan can gidiyor. Aksilik işte olacak ya neye güzel dersem cefasını cekiyorum ( bu kadar ağrı normal mi ikinci güne gireceğim çok ağrım var su drenler yüzünden daha çok yanma acılarım. Yasadığım şehirde yakın yerde oldum çalıştığım yerde en kötüsü de bu ya aileden kimse bilmiyo arkadaslar kontrole geliyor inşallah geçer bu ağrılar cok canım yanıyor çok yanlız resmen ölüp diriliyo insan hareket edip kalkarken desteğim yakın dostlar ve siz. Sonrası cidden çok kötü
cok gecmısolsun ebru.bende yakın zamanda amlıyat olmayı düşünüyorum ve senın olduğun yöntemle ıstıyodum fakat kasustu bukadar ağrılı oluyomuydu korktum valla sen böyle yazıncayardımcın olmamasından kaynaklanan da bı sıkıntın varkı bu kotu olmuş canım ama atlatmışsın bısekılde hergecengun daha ıyı hıssedıceksındır Allah yardımcın olsun cnm bundan sonrası kolay geçer ıns..doktorun kımdı cnm paylasırmısın bırde lokal anestesı herdr yapmıyor sanırsam.hangı sehırde oldun sen? amelıyttn sonra göğsünde yanma seklındemı bı acı oluyo acaba ay cok mrk edıyorum ve korkuyorum:)senınkı daha cok drenden kaynaklanan bı acı sanırım degılmı?
Ebrucuğum...Geçmiş olsun canım..Ameliyatın kolay geçmiş lokal anestezi oldugundan dolayı ama uyuşukluk geçtikçe ağrıları hissetmeye başlıyorsun tabiki..İlk gece çok zor geçer,keşke hastanede kalsaydın.Ben ne olursa olsun ilk geceyi hastanede kalınmasını tavsiye ediyorum.Çünkü orada sürekli tansiyonun ölçülüyor,Ateşi'ne bakıyorlar,ağrı kesici yapıyorlar,yatak daha konforlu yatıp kalkarken kolay oluyor...Acil bir durumda hemen müdahale şansı var..Drenler sıkıntı verir tabi ama kanaman o kadar çoksa drenlerin kalması tabiki en iyisi sık dişini canım..fazla zorlama kendini yoksa böyle acısı çıkar işte.Yat dinlen,kollarını zorlama sakın.Foruma girip yazı yazman bile iyi değil lütfen dinlen.İyi olunca yazıp haber verirsin.Birde bu kadar kolay atlattım,iyiyim diye yazmanda doğru değil nazara gelirsin lütfen biraz dikkat!!
Benim ameliyat rahattı sonrası kötü oldu her ameliyat gibi yanlız kas üstü daha rahattır kas altı iyileşme süreci gec ve daha agrılıdır kas üstünde küçük yaptırmanı tavsiye ederim trabzonda doktorum yıllardır doktorum burun ameliyatımıda yıllar önce onunla olmuştum yine lokal dr ömer ambarcıoğlu estetik plus. Dreni hep merak ettim kızlara sordum kimse acısından bahsetmedi sonuçta kesi yerinin içinde ince bir hortum var canım yürürken aracta yatıp kalkarken acı bir yanma ve feci ağrı var bende biraz hareketliyim ondan ben göğüs ölçümü küçük yaptım dokum vardı suan agrılardan ötürü pişman oldum inş iyileşşrim yüzüm gülerkorkma simdiden gecmiş olsun
ebru geçmiş olsun ben de göğüs küçültme ameliyatı olmuştum benim de aylarca yatıp kalkarken acıdı yan zaten yatamıyordum. hastaneye gidip gelirken araba sarsıntısında da acıdı direnler de çok acıttı hele alınırken. altta ters T şeklinde yarım dikişi bütün aldılar o da çok acıdı. slikonun bu kadar acılı olduğunu ilk kez duyuyorum neden acıyor acaba. doktora sorsana
meme büyütme de böyle ağrılı mı oluyor ? ben kolay sanıyordum küçültme çok zor da. malum iç dış herşeyden biraz kesiyorlar döner gibi.
Ebrucum belki de pansuman gidip gelirken hareket ettiğin için drenlerin aciyordur.benim drenle ilgili hic hacim ölmesi.drenlerim cikartirken bile anlik bir aci oldu,dren yerime dikisimi bile uyuşturmadan attirdim.
Sana yardim eden olmediği için mecburen zorluyorsun kendini. Bu da dikiş yerlerini ,drenlerini acitiyor hali ile.
Doktor bana 2.gün edenlerle eve gidebileceğini söyledi,ben kabul etmedim.edenlerle görsün istemedim çocuklar,böylelikle dinlenmiş oldum.
ilk günler kas üstü de olsa agrı çekmen normal demekki seninde agrı eşiğin yüksek değil . araba sarsıntları kötü oluyo bi sürede onun agrısı oluyo , drenler alınması gereken zamanda alınsın biraz daha dayan canım içinde sıvı birikmesin . kötü düşünme lütfen atlatacaksın mümkn oldugu kadar az hareket et dinlen. Allah yardımcın olsun pişman olma daha çok erken bi kaç gün geçsin daha çok rahatlayacaksın özellkle drenler çıktıgında
ilk günler kas üstü de olsa agrı çekmen normal demekki seninde agrı eşiğin yüksek değil . araba sarsıntları kötü oluyo bi sürede onun agrısı oluyo , drenler alınması gereken zamanda alınsın biraz daha dayan canım içinde sıvı birikmesin . kötü düşünme lütfen atlatacaksın mümkn oldugu kadar az hareket et dinlen. Allah yardımcın olsun pişman olma daha çok erken bi kaç gün geçsin daha çok rahatlayacaksın özellkle drenler çıktıgında
İnşallah cAnım siz ve desteğiniz olmSa zaten ne yapardım. Tatlım senin göğüsleride ben cok beğendim bende küçük yaptırdım
Canim seninki hem350,hem kas ustu,hem de önceden meme dokunn varmis. Bayagi fark eder büyüklükleri,büyük olduğu daha iyi.yaptirdigina degsin. Benim kiyafetle yok gibi.
Nasil oldunn canim,daha iyimisin?geçti mi biraz agrilarin.
Nasil oldunn canim,daha iyimisin?geçti mi biraz agrilarin.
Canım benim bugun çok uyudum antibiyotik uyurken agrım yok şimdi artık çok şükür kalkınca hareket edince var doktoruma gitcem yine bugun drenleri sızıntı yoksa alacak çok rica ettim. Saolasın senin nasıl ağrı ne zaman gecmişti
Birde ilaçlar cok içiyorum çarpıntı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?