- Konu Sahibi adriana07lima
-
Gecmis olsun canim.sanirim ogretmensin.yaz tatilinde aradan cikarman cok iyi olmus.ben otuz agustosda olucam.rapor mu alsam die dusunuyorum.Merhaba canım,şimdiden hayırlı olsun inşallah .Az kalmış ameliyatına.Heyecan doruktadır şimdi.Benimde yarın 5 hafta dolucak.Benim biraz sıkıntılı geçti ama şu an ki sonuca kesinlikle değer.Merak etme sende aynı şeyleri yaşayıp bu mucizeye ortak olucaksın.Umarım çok kısa zamanda toparlanabileceğin bir süreç yaşarsın.İlk 3-4 gün nasılsa arkadaşın olacakmış yanında.sonraki bir kaç gün için en güzel bahane belim tutulmuş dersin,Ağır bir şey falan kaldırdım de.Benim 1.haftanın sonunda sargım açıldı ve sporcuya geçtim.Hala daha da kullanıyorum.Üstelik çok rahat.Çokta estetik duruyor hani.Beni ekle arkadaş olarak ,birkaç resim ekliycem fikrin olur hani.Boyut konusunda bence doktoruna güven.Ameliyat esnasında o en güzeline karar verecektir.Boyuna göre bence önerilen cc çok çok uygun.Merak etme bu forum sayesinde insan kendini yalnız hissetmiyor süreç boyunca.Bizler yanındayız ve sana dua edeceğiz bol bol.Allah yar ve yardımcın olsun canım:))
Gecmis olsun canim.sanirim ogretmensin.yaz tatilinde aradan cikarman cok iyi olmus.ben otuz agustosda olucam.rapor mu alsam die dusunuyorum.
Evet ogretmenim canim.doktorumdan rapor isteyecegim.doktorum ercan karacaoglu.ana detaylar belli ama doktorumla ameliyattan bigun once tanisacagimEvet canım kışın 15 tatillerdemi olsam diye düşünmüştüm.Ama yazın olması daha iyi oldu.Çok şükür atlattım.1 ay oldu benim.Tatilimi bile yaptım geçen hafta.Seninde şimdiden hayırlı olsun.Eğer öğretmensenen az 1 hafta raporlu ol derim.Doktorun kim?En son haline karar verdiniz mi?Ameliyat yöntemin falan detaylar belli mi?
Evet canım kışın 15 tatillerdemi olsam diye düşünmüştüm.Ama yazın olması daha iyi oldu.Çok şükür atlattım.1 ay oldu benim.Tatilimi bile yaptım geçen hafta.Seninde şimdiden hayırlı olsun.Eğer öğretmensenen az 1 hafta raporlu ol derim.Doktorun kim?En son haline karar verdiniz mi?Ameliyat yöntemin falan detaylar belli mi?
Evet canım kışın 15 tatillerdemi olsam diye düşünmüştüm.Ama yazın olması daha iyi oldu.Çok şükür atlattım.1 ay oldu benim.Tatilimi bile yaptım geçen hafta.Seninde şimdiden hayırlı olsun.Eğer öğretmensenen az 1 hafta raporlu ol derim.Doktorun kim?En son haline karar verdiniz mi?Ameliyat yöntemin falan detaylar belli mi?
canım o ne güzel resimler ya tşk ederim ne güzel olmuşsun nasıl yakışmış öyle 400 cc hayran kaldım maşallah. benim şevk heves gitti aksilikler üst üste yanlız kalcam ameliyat sonrası inş birsey olmaz
nasıl yalnız kalcaksın arkadaşın gelmeyecek mi yanında , tek başına yatıp kalkmakta zorlanacaksın ama canım ilk günler . biri olmalı yanında
canim hevesin gecmesin lutfen.aksilikler olabilir sonrasini dusun ve guclu ol.ayni sehirde olsak ben bile gelirdim hastaneye yanina .allah yardim eder merak etme.
Allah razı olsun çok sağol canım ne güzel düşüncelisiniz bende öyle düşünüyorum. Özel sektörde mühendisim ordan bile güvendiğimiz insan yok yakın dostlar tatilde ters zamanda yaptırıyorum 20 agustos sabahına birsey kalmadı dualarınızı bekliyorum inş herseyi kendim yapcam artık iş yerinden arkadas beni otele bırakcak hastaneden bir gün sonra artık yazarım burdan durumu iyi ki varsınız
Ya canım tüm arkadaslar tatilde iki kişiyi bulmuştum birinin dedesi öldü öteki de tatile cıktı yetişemiyor(( evet cok zor gecicek inş Rabbim yardım eder hep yatcam artık
Canim senin icin dua edicem.hic korkma yarin cok guzel birgun olucak.sen bile sasiracaksin bukadar kolay atlattigina.guzelce dinlen ve guzel seler dusun.bol sans.
canım sen içini ferah tut canını sıkma halledersin bi şekilde artk zaten ilk günün hastanede geçecek diğer gün de dinlenerek atlatırsın kendini çok zorlama dinlen , yarın iyi haberlerini bekliyorum :)
İnşallah herşey yolunda gider.Bizler burdayız,sana duacıyız canım.Yarın bu saatlerde yeni yeni cicişlerin olacak.Bunlara konsatre ol.Zor bile olsa 3-4 gün inan değiyor:)
Ebrucum inşallah ameliyatin en iyi şekilde geçmiştir.
Tabi şu da var tek olduğum için ağrım çok yatıp kalkamıyorum basınç ve dren den ötürü çok ağrım var kalkamıyorum
Tabi şu da var tek olduğum için ağrım çok yatıp kalkamıyorum basınç ve dren den ötürü çok ağrım var kalkamıyorum
Gecmis olsun canimmm.cok sevindim sorunsuz atlatmana.kendini cok yorma.arkana yastiklar koy.kalkmani kolaylastir.buarada cesaretine hayran kaldim.ameliyatini izleyecek kadar rahat olmana sasirdim.ben olsam bakamazdim bile.direnlerin cikinca rahatlarsin
Ebruuuu geçmiş olsun.Maşallah bu ne hız böyle:))Biz acaba oldumu ameliyatını derken sen olmuş bitirmişsin maşallah.Allahım nasıl baktın ki kendine o anda.Ben netten dahi izleyemedim.İçim götürmedi.İstediğin büyüklükte olmuş.Dokumda ver diyorsun bide kas üstü valla süper olmuştur.Sana ağrısız bir iyileşme süreci diliyorum canım.
lokalle olan bi seni gördüm hadi onu geç bi de ayna tutup izlemiş Allah senihiç mi için gitmedi çokk geçmiş olsun ama sonucu görerek ameliyat olmak da ayrı bi güzel durum diğer türlü herşey uyanınca süpriz çünkü
Maşallah diyeceğim canım .İyi olmana çok sevindik.Ağrıda onun dikeni artık..yat dinlen.Böyle güzel bir ameliyat geçirmen ne güzel olmuş.senin kadar sevindim inan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?