- Konu Sahibi adriana07lima
-
canım benim şu anda hareketimi kısıtlayan hiç bir durumum yok.sanırım bir tek yüksekten birşey alırken çok zorlama yapmam gerek.hani iyice uzanırız,boyumumuzn son uzandığı yerdir ,işte o harekette yanma oluyordu kolumda geçmem üzere.ağırda taşıyorum.her hareketi yapıyroum canım yanmıyor hiç.
avatardaki senmisin?fotolarını bekliyoruz.
albüm yaparken sadece arkadaşlar diye ayarla canım.ozaman sadece listen görüyor.
ebru polat mı he he?küçük olduğu için belli olmuyor?:)
:)) tamam canım saol . Ameliyattan cıktıktan sonra çektiğim resim vardı 1. Gün ordan başlıyım
kızlar şimdilik bir kaç resim koydum ameliyat öncesi ve hemen sonrası ilk gün bakabilirsiniz henüz şiş ve ödem olduğu için morluklar 1 hafta olmasına rağmen aynı değişmedi o yüzden hafta içi tekrar çekeceğim:)
canım benıde eklermısın bakabılırmıyım. ıyılesme surecınde bukadar agrı yasamana uzuldum bende eylülün ılk haftasına amelıyt ıcın gun almayı düşünüyorum Dr.uma karar verdım ıns bu surecı dayanılıcak bı sekılde atlatırım.
Bende aileden gizli ameliyat olacagim ancak cok tedirginim. Ailem izin vermiyor ama ben hic memnun degilim gogus dokum hic yok ve ozguvenim de az sirf bu yuzden. Nasil saklarim hicbir fikrim yok. Yani ben baska sehirde olacagim ama geldigimde boyutundan belli olur mu diye tedirginim acikcasi
ben senin saydığın şekillerde oldum ameliyat şeklini anlamadı ailem inşallah doktrumlada anlaştık ailemi tanıyor söylemeyecek yanlız hergün iğne yaptırdığım klinik sıkıntılı :) inşallah öğrenmezler çok zor yanlız kalma sakın tavsiyem budur yanında mutlaka biri olsun çünkü inanılmaz zor gecer yanlız olursan .çok acı çekersin benim gibi. farklı sehirde olacaksan en az 3-4 gün kalmalısın pansumandı drendi kontroldu onun dışında iyileşme sürecinde hareketlerin yavaş zamanla normale döneceksin evde ailen sana çok iş yaptırmıyorsa benim gibi şansın öyle olabilir çünkü uzun süre ağır yük brşey kaldırmayıp kendini zorlamamalıısın bu söylediklerim sana uyuyorsa hiçbir sıkıntı yok ailen çook sıkıntı edecek haldeyse zorlanırsan bir şekilde anlat anlatmıyorsan uzun süre ortadan biri yardımı ile kaybolmak zorundasın canım :)
canım ailenden nasıl gizledinki çok zor olmadı mı nasıl anlamadılar. ben lipoyu gizleyecektim doktor olmaz saklayamazsın dedi. kardeşlerim bir hafta yataktan beni kaldırdılar.
Bu arada 2 haftaya ödemlerini atmış olursun.Karnım benimde acayip şişti.Bol su
iç.Bu arada şişlikler gidince biraz küçülme oluyor ama tedirgin etmesin seni. Aslında o füze görünüm gidiyor ve meme aşağı doğru kıvrımlanıyor.Bizde küçüldü sanıyoruz aslında doğal meme görünümüne kavuşuyor canım.ilk 1 ayda olacak değişime seni bile şaşıracaksın.Ben hem 1.hafta hemde 4.haftada sporcu sütyenle çektiğim foto koydum.Büyüklükleri hemen hemen aynı.
Ekledim canım inş atlatırsın dualarla
Cok büyük gecmis olsun ya. Bütün sayfani okudum. Uff ya ne zor gecirdin. Bende hala olamadim. Senin kesin nerden oldu?
Beni eklermisin, merak etim resimlerini?
saol canım ya. olmayı düşünüyorsun galiba ? şimdi 2 ay oldu benim rahatım çok şükür fotolara bakabilirsin ekliyorum
Tskl. Evet olmayi düsünüyorum uzun zamandir arastiriyorum. Tam bes Dr görüstüm. En son gecen hafta sali görüstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?