Kas üstü meme ameliyatı olanlar :(

canım benim şu anda hareketimi kısıtlayan hiç bir durumum yok.sanırım bir tek yüksekten birşey alırken çok zorlama yapmam gerek.hani iyice uzanırız,boyumumuzn son uzandığı yerdir ,işte o harekette yanma oluyordu kolumda geçmem üzere.ağırda taşıyorum.her hareketi yapıyroum canım yanmıyor hiç.

İyi canım maşallah annesin zaten çocuklarda yoruyor derken anneler güçlüdür. Bende bugun daha iyiyim hamd olsun iki kez dısarı çıktım çabuk yorulsamda daha dik yürüyorum zamanla geciyor inş bir arkadas 3 ay sonra ağrıları hafifledi normale bile dönemedi bilmiyorum kaç sene gecti yüzerken kolundan ağrı girmiş göğaüne bu tip zorlamalarda olabiliyomuş

avatardaki senmisin?fotolarını bekliyoruz.

Artık resim çekmeye başlıycam canım ama göğsümün üzerinde çok morluklar var iğneden dolayı lokal olduğum için her noktasına iğneler vuruldu. Daha rahat giyinip çıkarabiliyorum resimlere başlıycam avarardaki ebru polat adaşım bu arada ben albüm yapınca sadece arkadas listem görcek dimi onun ayarı var mı canım

:)) tamam canım saol . Ameliyattan cıktıktan sonra çektiğim resim vardı 1. Gün ordan başlıyım

kızlar şimdilik bir kaç resim koydum ameliyat öncesi ve hemen sonrası ilk gün bakabilirsiniz henüz şiş ve ödem olduğu için morluklar 1 hafta olmasına rağmen aynı değişmedi o yüzden hafta içi tekrar çekeceğim :)

canım benıde eklermısın bakabılırmıyım. ıyılesme surecınde bukadar agrı yasamana uzuldum bende eylülün ılk haftasına amelıyt ıcın gun almayı düşünüyorum Dr.uma karar verdım ıns bu surecı dayanılıcak bı sekılde atlatırım.

Ekledim canım inş atlatırsın dualarla

Bende aileden gizli ameliyat olacagim ancak cok tedirginim. Ailem izin vermiyor ama ben hic memnun degilim gogus dokum hic yok ve ozguvenim de az sirf bu yuzden. Nasil saklarim hicbir fikrim yok. Yani ben baska sehirde olacagim ama geldigimde boyutundan belli olur mu diye tedirginim acikcasi

ben senin saydığın şekillerde oldum ameliyat şeklini anlamadı ailem inşallah doktrumlada anlaştık ailemi tanıyor söylemeyecek yanlız hergün iğne yaptırdığım klinik sıkıntılı :) inşallah öğrenmezler çok zor yanlız kalma sakın tavsiyem budur yanında mutlaka biri olsun çünkü inanılmaz zor gecer yanlız olursan .çok acı çekersin benim gibi. farklı sehirde olacaksan en az 3-4 gün kalmalısın pansumandı drendi kontroldu onun dışında iyileşme sürecinde hareketlerin yavaş zamanla normale döneceksin evde ailen sana çok iş yaptırmıyorsa benim gibi şansın öyle olabilir çünkü uzun süre ağır yük brşey kaldırmayıp kendini zorlamamalıısın bu söylediklerim sana uyuyorsa hiçbir sıkıntı yok ailen çook sıkıntı edecek haldeyse zorlanırsan bir şekilde anlat anlatmıyorsan uzun süre ortadan biri yardımı ile kaybolmak zorundasın canım :)

canım ailenden nasıl gizledinki çok zor olmadı mı nasıl anlamadılar. ben lipoyu gizleyecektim doktor olmaz saklayamazsın dedi. kardeşlerim bir hafta yataktan beni kaldırdılar.

canım ailenden nasıl gizledinki çok zor olmadı mı nasıl anlamadılar. ben lipoyu gizleyecektim doktor olmaz saklayamazsın dedi. kardeşlerim bir hafta yataktan beni kaldırdılar.

valla canım inan kolay olur sandım meğer çok zor olmuş tek başıma kimsem yoktu herkes tatilde aileden habersiz büyük sorumluluk iş arkadaşlarım arada gidip geldi onun dışında herseyi tek halletmeme büyük ızdırap oldu benim için ama gecti kötü günler çok şükür 23 gün oldu ailem anlamadı hatta dışardan inan hiç belli olmuyo sanki eski göğsüm o dercee dışardan küçük görünüyor ama açınca güzel :) ideal lipo da çok zormuş ya ben onu basit sanıyordum geçmiş olsun çok.

Sanada gecmis olsun. Ben hala olamadim yaaa . Bende görebilimiyim renimlerini?

Cok büyük gecmis olsun ya. Bütün sayfani okudum. Uff ya ne zor gecirdin. Bende hala olamadim. Senin kesin nerden oldu?
Beni eklermisin, merak etim resimlerini?

saol canım ya. olmayı düşünüyorsun galiba ? şimdi 2 ay oldu benim rahatım çok şükür fotolara bakabilirsin ekliyorum

Tskl. Evet olmayi düsünüyorum uzun zamandir arastiriyorum. Tam bes Dr görüstüm. En son gecen hafta sali görüstüm

hayırlısı olsun canım hepsi farklı yorumlayabilir protez konusunda kimi damla kimi yuvarlak kimi kas üstü kas altı ya da diğer teknikleri önerir bu yüzden en güzel en acısız en doğru sonuç hangisi ise onu istemelisin boyut konusunda dokun varsa çok büyük yapmana gerek yok 400 cc yeterli olacaktır zaten fazla fazla. inş dileidğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…