Kas üstü meme ameliyatı olanlar :(

Kizlar merhaba bende ameliyat olucam insallah bu ayin sonuna doktorum kasalti yapalim daha dogal durur demisti ama bikac gundur forumdan bu konuyla ilgili arastirma yapiyorum kasalti oldugunda kasin bi kismini kesiyorlarmis ve bu ilerde sorun yaratabiliyomus sanirim spor yaparken vs. Suan cok kararsizim kasustu yaptirmak en dogrusu gibi geliyor ama ondada protezi hissedermiyim diye tedirginim yardim edin lutfenn

oo süper az kalmış seninde canım neye karar verdi doktorun benim şuan 2 buçuk aydan gidiyorum inş herşey istediğin gibi olur :)

slm,

Dr. 400 ile 450 en cok olur dedi.Benim Boyum 1,65 ve kg 68ayrica meme dokum da var. meme ucu kesisi ve üc yöntemi de yapiyor. Sadece kas üstü olunca kapsül ve silikonun yandan hisetme riski obür yöntemlerden daha büyüktür dedi ve ayrica kas üstü yer cekimine kendini daha cabuk birakiyor. Karari bana birakiyor. normalde kas üstü düsünüyordum ama Dual plane de kafama yatiyor yani yari kas alt yari kas üstü. her halde 9 Aralikta oluyorum gibi. son karar 26.11 görüsmede verecegim.

seninkiler nasil??

ooo 400-450 çok fazla meme dokunda var üstelik bende 350 cc kas üstü hemde orta profil modarete benim canım benimde boy 169 canım kas üstü evet cabuk düşüyor aşağı o doğru doğal meme kıvamında görünüyor benim zaten damla model olduğu için 3 ay gecti artık oturuyor hala değişim içinde ameliyat sonrası masaj önemli göğüsü değiştiren masajlardır ama bende yeni yapmaya başladım işte inşallah hersey gönlünce olsun hissetme durumum olmadı benim high profil olmadığım içinde yumuşamada iyi yani tatlım karar senin.

aynı kararsızlığı bende yaşıyorum malesef... :26:

kızlar bişey söyleyeyim mi ben kas üstü yaptırdım Daha doğrusu kas altı yapacak sandım ameliyattan sonra kas üstü yaptım göğüs dokusu olanlara kas altı yapılmaz dedi bana. neyse dedim şimdi protez resmen elime geliyor hissediyorum sinir oluyorum. özellikle kenarlarda tırtık tırtık dokununca hissediliyor bazen dokunmadan bile tırtıklı bi şekil görünüyor sinir oluyorum. Çok sinir bozucu bi durum yaaa!!!1

gerçekten can sıkıcı bi durum bende bunu çok takarım biliyorum o yüzden kas altı istiyorum ama onda da kol hareketleriyle oynuyomuş ne yapcaz biz yaaa

canım konun yok ameliyat bilgilerini yazabilir misin acaba ? kaç cc mesela ? boyun kilon vs. önceki dokun nasıldı ?

Yani suanda kara vermedim daha, ama suanda ben dolgulu sütyenlerle olan görüntüyü yakalamak isiyorum hata biraz da üstünüde olsun yapmisken. Arzumm fotolarini görmüsündür onlar gibi iyi hata karazeytin di herhalde onlari da begeniyorum onlarda 400 dü 400 asagi olmaz kesin. artik bakalim 400 kalacak mi dokuyu doldurmak icin lazim o kadar bende. Ya konu nasil aciliyordu?? Acmistim ama cok oldu, unutum

aynı kararsızlığı bende yaşıyorum malesef... :26:

Canım sende hacettepeye ömer beye gittim sanırım bende gittim ameliyta çok yakın gün belirlemek için gidicekken ömer beyden vazgeçtim şimdi figen hocayla görüşücem hacettepede eğer memnun kalırsan sanada haber veririm

canım ameliyat olalı nekadar oldu ? eger ılk aylarda ısen protezın etrafında oluşacak yararlı kapsül bu hissetmenı aza ındırecektir.oyuzden bıraz zaman ver.benım kasaltı oldu.kasaltında bıle en alt kısım kenarlar hissediliyor.yapıcak bir şey yok.doktorum zamanla bu hissin azalacağını soyledı.onceden meme dokun azsa ve zayıfsan kaçışı yok herkes hisseder.kemiklerımızi bile bastırınca hissediyoruz dusun :) eger geçmezse uzulme çözümü var.hissedilern yerlere yag enjekte ettirirsin.hem daha dolgun hemde daha doğal br gorunum olur böylelikle.sadece kasustu olanlar hissedecek diye bir kural yok.ben de hissediyorum bazı yerlerde.

gerçekten can sıkıcı bi durum bende bunu çok takarım biliyorum o yüzden kas altı istiyorum ama onda da kol hareketleriyle oynuyomuş ne yapcaz biz yaaa

canım ne oynaması :) yok oyle birsey:) ben kasaltı oldum hemde koltukaltı kesisi ile..kol hareketlerımle oynasaydı kafayı yerdım sanırım :) bir yere uzandığımda kollarımı havaya kaldırdığımda falan goguslerım aynı yerde duruyor oynamıyor.

Canım içimi çok rahatlattın bende kas altında kol hareketleriyle oynuyo diye duymuştum kara kara bunu düşünüyodum

tamam canım herşey gönlünce olsun inşallah. konu konu alanından göğüs estetik bölmesine giriş yapıp konu açtan yapabilirsin canım

Bende bir hafta önce 300cc kasüdtü oldum fakat sanki hissediyorum silikonlari cok mutsuz oldum ( sende böle bi durum varmi yada hiss gelince dokuya bu olay geciyormu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…