- 9 Ağustos 2013
- 173
- 2
- 48
- Konu Sahibi adriana07lima
-
Selam arkadaşlar yıllardır araştırma sonucu ve bu formdaki yazıların etkisiyle aldığım bir cesaretle yakın zamanda ameliyatım var inşallah bana yardımcı olmanızı rica ediyorum boy 170 kilo 53 kas üstü damla protez 350 cc 400 cc arası olacak meme altı kesi ile ve lokal sedasyn anestezi. ailemin bilmemesi ve benim 3-4 gün onlardan ayrı kalmam durumu farkettirir mi direnlerin 2 gün vücutta kalması ve kas üstünün ağrısını bilen var mı ??
adan adli üye arkadasımız sanırım kasüstü damla oldu,görürse sana en ıyı bilgiiyi o verecektir.kas üstü olacagı için toparlanman kısa sürecektir.ailenın anlayacagını sanmıyorum.stres yapmaman bu sureci kolay atlatmanı saglayacak.şimdiden gecmıs olsun :)
Selam arkadaşlar yıllardır araştırma sonucu ve bu formdaki yazıların etkisiyle aldığım bir cesaretle yakın zamanda ameliyatım var inşallah bana yardımcı olmanızı rica ediyorum boy 170 kilo 53 kas üstü damla protez 350 cc 400 cc arası olacak meme altı kesi ile ve lokal sedasyn anestezi. ailemin bilmemesi ve benim 3-4 gün onlardan ayrı kalmam durumu farkettirir mi direnlerin 2 gün vücutta kalması ve kas üstünün ağrısını bilen var mı ??
Kas üstü yöntemi ile ameliyat olmadım,yöntemim kas zarı altı ama aynı yöntem sayılır her ikisideCC boyutların boyuna ve kilona göre gayet iyi.Neden damla protez tercih edildi?Yuvarlak olsa daha iyi olmazmı :)) Bende 400cc yuvarlak protez var çok memnunum
Kas üstü yönteminde ameliyat sonrasını rahat atlatırsın inşallah.Narkozda almayacağın için narkozun verdiği sıkıntıda olmayacak.Bu yöntemle ve şekilde ameliyat olan yani lokal sedasyon yöntemi ile ameliyat olanlar aynı gün hastaneden taburcu bile olabiliyorlar.Sadece dren kullanılacaksa drenin verdiği sıkıntı olabilir.Bu sıkıntı kol hareketlerinde kısıtlama şeklinde olacaktır.Ağrıların ağrı kesici ilaçlarla kontrol altına alınabilir merak etme
Merhaba Ebru.ameliyatina 2gun kaldi.yalniz olmak ve ameliyat her insani korkutur.ama sürekli korktugunu ve yasayacagin acilari düşünme.bir şeyi zihninde nasil canlandirirsan onu o şekilde yasarsin. Korkmadigini, ameliyatin sonunda yeni görüntünün ne kadar güzel olacagini düşün.
Senin kiler kas ustu olacakmis, söylediklerine gore kas altina gore çok daha kolaymis. Benimki kas alti oldu.benim eğri eşiğin çok yüksektir.sezeryanda oldum iki kere.sezer yan çok daha zor.
Ameliyatta lokal sedasyon ameliyat sonu kusma vs azaltir.ameliyat sonu benim elinde agri kesici olan ve eve gelinceye kadar elimdan cikmayan bir serumun verdi .o beni çok rahatlatti.doktoruna hatirlat.yalniz olduğunu da biliyor zaten.
Dren konusunda dren takilmasi bence daha iyi.memende birikecek olan tüm sivi eden yoluyla atilir.dren takilmadigi zaman vücut bu siviyi kendi bünyesinde hücreler yolu ile atacak,den bu isi yapiyoir.
Boyut cc konusu tamamen vücudun la alkali ve senin nasil bir görüntü istediğin le.350 cc büyük değil.yüksekliği nasil. HIGH profilmi, modarete mi?
Çok büyük olur diye korktugumuz protezler vücuda girince çok büyük durmuyor.
Hastanede nesil bir uygulama yaparlar bilmiyorum ama ameliyat sonu ilk ayağa kaldirirlarken ,tansiyon düşmesinden dolayi bas dönmesi olur.ben ilk sezeraynimda kalktigimda çok kotu hissetmistim.ikincide başka doktor en az 6 saat sonra kaldirdi,hic besin dönmedi.bende protez ameliyatinda 6_7 saat sonra kaktim,hic beasimn dönmedi.
Umarim çok iyi geçer ameliyatin
Ebrucum içini rahat tut ve olumlu düşün.Benimkiler 275 yuvarlak modarete .ben yaptrıdktan sonra küçük buldum.hani yaptırmışken şöyle bir belli olsun istiyor insan.modarate plus değilde high profil olsaymış bile yetermiş,bende yaptırıdğımdan beri niye yüksek profil istemedim diye kendimi yeyip bitiriyorum.hergün rüyalarıma giriyor.
senin boyun uzun ama incesin,ölçülerin geniş değil.benim ölçülerimde seninki ile aynıydı.sen bekarsın sanırım.yaşla beraber beden yapısı değişiyor,aynı kiloda olsan bile bedenin kalıbı değişiyor. küçük olmasın,yaptırıdğına değsin.
ben hasta olup naz yapmayı becerenlerden değilim canım ne yazık ki.hastanede iki gün hiç birşey yapmadan yattım ama eve gelince 2 çocuk,geçmiş olsuna gelen arkadaşlar derken mecburen ayakta idim.kollarımı zorlamadan.yukarı kaldırmadan ufak tefek herşeyi yaptım.ameliyatın 5. günü ilaçlardan barsaklarım bozuldu , o beni çok halsiz bıraktı,işte o zaman 2 gün yattım.10 gün seminere gittim.5 gün her ne kadar evin içinde birşeyler yapsamda dışarıda çok çabuk yoruldum.15 gün boyunca halsizlik,daha uzun sürede gece yatarken sürekli sırt üstü yatmaktan tam uyuymadım.Özellikle sağ tarafım geç iyileşti.3 ay oldu hala kol kasımda yanma var.çok azaldı ama bir yere uzanarak zorlasam hemen yanıyor.sanırım ameliyat masasından alırken zorlamışlar kasımı.
işin yorucu değilse yavaş yavaş gidip gelinir.bu söylediğim süreçlerde gece ve hasta olduğum iki günün dışında ayaktaydım hep.
yahuuu merikeklik yemin ediyorum kendini boşu boşuna hırpalıyosun... çok ciddiyim sonucun bence çok hoş. bence bu işler çok farklı. kimine damla yakışıyo kimine yuvarlak. sana hihg profile de yakışırdı evet ama moderate de çok yakıştı ciddiyim. misal 400cc büyük diyorum. sonra arzum77nin fotoğrafları geliyo aklıma.. onda 400cc çok güzel durmuştu. 250 küçük diyorum gizistde de 255 çok güzel durmuştu.. belli olmuyo bu işler. seninkiler de cidden sana çok yakışıyor.[/QU
çok teşekküür ederim canım.ne bileyim o kadar ameliyat masasına yattık.belki ondan bu kadar taktım .hayırlısı olsun,diyeceğim artık.
ben hasta olup naz yapmayı becerenlerden değilim canım ne yazık ki.hastanede iki gün hiç birşey yapmadan yattım ama eve gelince 2 çocuk,geçmiş olsuna gelen arkadaşlar derken mecburen ayakta idim.kollarımı zorlamadan.yukarı kaldırmadan ufak tefek herşeyi yaptım.ameliyatın 5. günü ilaçlardan barsaklarım bozuldu , o beni çok halsiz bıraktı,işte o zaman 2 gün yattım.10 gün seminere gittim.5 gün her ne kadar evin içinde birşeyler yapsamda dışarıda çok çabuk yoruldum.15 gün boyunca halsizlik,daha uzun sürede gece yatarken sürekli sırt üstü yatmaktan tam uyuymadım.Özellikle sağ tarafım geç iyileşti.3 ay oldu hala kol kasımda yanma var.çok azaldı ama bir yere uzanarak zorlasam hemen yanıyor.sanırım ameliyat masasından alırken zorlamışlar kasımı.
işin yorucu değilse yavaş yavaş gidip gelinir.bu söylediğim süreçlerde gece ve hasta olduğum iki günün dışında ayaktaydım hep.
Merikeklik canim herkes solemis ama yorum yapmadan edemicem.gercekten cok dogal guzel bir sonuc elde ettin.ben begendim.pisman olunucak hicbir sonuc yok bence.yahuuu merikeklik yemin ediyorum kendini boşu boşuna hırpalıyosun... çok ciddiyim sonucun bence çok hoş. bence bu işler çok farklı. kimine damla yakışıyo kimine yuvarlak. sana hihg profile de yakışırdı evet ama moderate de çok yakıştı ciddiyim. misal 400cc büyük diyorum. sonra arzum77nin fotoğrafları geliyo aklıma.. onda 400cc çok güzel durmuştu. 250 küçük diyorum gizistde de 255 çok güzel durmuştu.. belli olmuyo bu işler. seninkiler de cidden sana çok yakışıyor.[/QU
çok teşekküür ederim canım.ne bileyim o kadar ameliyat masasına yattık.belki ondan bu kadar taktım .hayırlısı olsun,diyeceğim artık.
canım inan ki görüntün çok güzel ama bayağı ağrın olmuş senin halsizliğinçok gecmiş olsun inşallah onlarda düzelir işte bunları duydukça korkuyor insan hele ki ben aileden habrsiz ve ailemin yanında halsiz hasta ne oldu bu kıza diyecekler peki kas altı mı oldun ben kas üstü olacak inş. ya görüntüyü takma canım gayet hoş ve dolgun ben çok beğendim zaten yeni üye olduğum için çok fazla olmadı diğer arkadaşlarıda merak ediyorum ama çok yakıştı sana
Merhaba canım,şimdiden hayırlı olsun inşallah .Az kalmış ameliyatına.Heyecan doruktadır şimdi.Benimde yarın 5 hafta dolucak.Benim biraz sıkıntılı geçti ama şu an ki sonuca kesinlikle değer.Merak etme sende aynı şeyleri yaşayıp bu mucizeye ortak olucaksın.Umarım çok kısa zamanda toparlanabileceğin bir süreç yaşarsın.İlk 3-4 gün nasılsa arkadaşın olacakmış yanında.sonraki bir kaç gün için en güzel bahane belim tutulmuş dersin,Ağır bir şey falan kaldırdım de.Benim 1.haftanın sonunda sargım açıldı ve sporcuya geçtim.Hala daha da kullanıyorum.Üstelik çok rahat.Çokta estetik duruyor hani.Beni ekle arkadaş olarak ,birkaç resim ekliycem fikrin olur hani.Boyut konusunda bence doktoruna güven.Ameliyat esnasında o en güzeline karar verecektir.Boyuna göre bence önerilen cc çok çok uygun.Merak etme bu forum sayesinde insan kendini yalnız hissetmiyor süreç boyunca.Bizler yanındayız ve sana dua edeceğiz bol bol.Allah yar ve yardımcın olsun canım:))
Canim yazdiklarimdan agri çektiğim anlasilmasin.aksine kas alti ameliyat oldum ve ufak tefek agrilari yazdim ki gözünde büyütme.5.gün hem banyo.hem ev temizldeim:)halsizligim ishalden kaynaklandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?