- Konu Sahibi adriana07lima
-
Valla canım benim elimden geleni yapıyorum biraz fark var o da iğneyle ayaktayım hergün kimse bilmediğinden cok zorluyorum kendimi dinlenerek geciriyorum. Doktorumun demesine göre normalmiş zorlama kendini hareket etmeye diyor zamanla normale döbceksin ama 4. Gün iş bAşı diyordu şimdi 10. Güne cıktı :))) bu sürec sende nasıl oldu canım normale hangi gün döndün
Valla canım benim elimden geleni yapıyorum biraz fark var o da iğneyle ayaktayım hergün kimse bilmediğinden cok zorluyorum kendimi dinlenerek geciriyorum. Doktorumun demesine göre normalmiş zorlama kendini hareket etmeye diyor zamanla normale döbceksin ama 4. Gün iş bAşı diyordu şimdi 10. Güne cıktı :))) bu sürec sende nasıl oldu canım normale hangi gün döndün
Bende olacagım doktorlara sorarsan pek agrınız olmaz diyorlar ama en az iki hafta dinlenmek gerek.
tatlım çokkkkkkkkk çokkkkkkkkk geçmiş olsun.. ben de olursam ailemden habersiz olucam bu ameliyatı ama senin yazdıklarını da okuyunca korktum.. ilk günler çok ağrılı geçmiş( nasıl yapcam ailemden habersiz bilmiyorum (
canım başından beri tüm yadsadıklarımı anlatırım detaylı fakat size vereceğim en güzel püf nokta kesinlikle yanınızda biri olsun aileden habersiz yapabilrisiniz benim hala bilmiyorlar onlarla yaşamam rağmen sadece yanınzda biri olsun bir süre ailenize gözükmeyin ihtiyaclarınızda birisi yardım etsin destek olsun doktora tasısın iğne ilaç derken gerisi hallolur inşallah merak etmeyin
inşallah tatlım.. peki iz durumu nedir sende?
henüz 2 ay oldu izler hala mevcut onların geçmesi zaman alacak canım sorun yok göğüs altında benim siz karar verdikten sonra en doğru olanı yaparsınız tatlım bir düşünce varmı doktorla görüşütnüz mü
şuan araştırma aşamasındayım cnm ..sanırım koltukaltı en az iz bırakan yöntemmiş.. o yüzden koltukaltı düşünüyorum ama ağrı derecesi nasıl olur bilmiyorum koltukaltından =(
canım burda koltukaltından olan arkadaşlar var onlara sorabilirsin İkiaradabiderede isimli arkadaşta koltuk altından oldu canım acı eşiğini ona da sorabilrsin bence iyi düşün en uygun olanı yaptır derim
evettatlım kesinlikle iyi düşününp araştırılması gereken bir süreç var önümde ama bir an önce ben de artık kendime olan özgüvenimi kazanmak istiyorummm
kazanacaksın hayatım fazlasıyla hatta diyeceksin ki belkide yıllardır büyüttüğüm kadar mesele değilmiş yeterki huzur sağlık oslun güzelleşmek adına herşey olur inş
tatlım çokkkkkkkkk çokkkkkkkkk geçmiş olsun.. ben de olursam ailemden habersiz olucam bu ameliyatı ama senin yazdıklarını da okuyunca korktum.. ilk günler çok ağrılı geçmiş( nasıl yapcam ailemden habersiz bilmiyorum (
canım ailenden habersiz olma anneni bi şekilde ikna et ama sakın habersiz olma bende ameliyatımın 7.günündeyim ağrılarım geçmedi üstüne bide göğüs uçlarım yara oldu ağladım artık halime en az 2 hafta dinlenmek lazım gerçekten doktorlar kolay bi ameliyat diyo ama sonuçta bıçak altına yatıyosun ameliyat olduğun gün akşamadoğru ancak kendine gelebiliyosun narkozdan başın dönüyo yanında birinin mutlaka olması lazım dikkat et lütfen =)
bebeğim ben daha anneme böyle bir sorunum olduğunu bile söyliyemedimutanıyorum resmennnn:/// onların haberi olmasın istiyorum ama ameliyat kararı aldığımda 15 gün kuzenimle ortadan kaybolmayı düşünüyorum.. ancak böyle olcak sanırım
canım öncelikle çok teşekkür ederim çok rahatlattınız ayrıca resimlerine baktım maşallah gerçekten ben silikon olduğunu anlamadım okadar uzmanlaşmama rağmen okadar doğal duruyorlarki sende memnunsundur sonuçtan ne güzel güle güle kullan kurtuldun :) bende ameliyatımdan sonra resimlerimi sizlerle paylaşırım inş. evet ameliyat günüm 20 ağustos sabah inş çok az kaldı doktorum yıllardır doktorum tanır ailemi beni yanlız olduğumu biliyo arkadas aldım yanıma inş iyileşme süreci en kolay bitcek şekilde konuştuk. bana kast üstü 350 ile 400 e kadar dneeyeceğini söyledi damla protez high profil pürtüklü ve üst kısmı dolgulu olanlardan önden zaten yuvarlak gibi görünüyor görünüş olarak . bende ki sıkıntı sürekli seyehat halimdeydim özel sektörde çalıştığım için bu beni etkiler mi birde yıllardır bekletiyorum ameliyatı artık olmak istiyorum son haddeye gelince insan korkuyormuş :):) o da heyecandan ve aileden birinin bi,lmemesiden. dua edin inş herşey güzel olur. ben 3-4 gün sonra rahatlıkla evime döneyim o yeter 1-2 günde evde rahatsızım diye yatarım ertesi gün işime geri dönebilirim inş kızlar 2 hafta sonra mı çıkıyor korse sporcu atleti 2 hafta sonra sutyen kullanılmaya başlanıyor mu? birde benim biraz boyum uzun olduğu omuzlar geniş olduğu için doktoruma birazcık büyük olsun dedim yani kaldıracak kadar çok büyük olsun istemem benim göğüs altı ölçüm 73 göğüs çevrem 81
Slm canim nasilsin?
Ne yapiyor senin ciciler?.
Benim ameliyat Tarih belli oldu herhalde Aralik ta düsünüyorum. 2Hafta sonra Dr birdaha görüsecegim. Bakalim artik. Konumu da aciyorum bakalim artik...
çok sık nete giremediğimden hepinizi takip edemiyorum ama cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum hepinize geçmişler olsun darısı isteyenlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?