Kas üstü meme ameliyatı olanlar :(

Bende olacagım doktorlara sorarsan pek agrınız olmaz diyorlar ama en az iki hafta dinlenmek gerek.

tatlım çokkkkkkkkk çokkkkkkkkk geçmiş olsun.. ben de olursam ailemden habersiz olucam bu ameliyatı ama senin yazdıklarını da okuyunca korktum.. ilk günler çok ağrılı geçmiş ( nasıl yapcam ailemden habersiz bilmiyorum (

Bende olacagım doktorlara sorarsan pek agrınız olmaz diyorlar ama en az iki hafta dinlenmek gerek.

aynen öyle canım bana sorarsan 20 gün lazım benim 2 ay oldu ama ilk iki hafta işkence geçti sonra halsizlik baş dönmesi cabucak yoruluyordum dışardayken o yüzden güzelce dinlenerek atlatın bu süreci

canım başından beri tüm yadsadıklarımı anlatırım detaylı fakat size vereceğim en güzel püf nokta kesinlikle yanınızda biri olsun aileden habersiz yapabilrisiniz benim hala bilmiyorlar onlarla yaşamam rağmen sadece yanınzda biri olsun bir süre ailenize gözükmeyin ihtiyaclarınızda birisi yardım etsin destek olsun doktora tasısın iğne ilaç derken gerisi hallolur inşallah merak etmeyin

inşallah tatlım.. peki iz durumu nedir sende?

selam kızlar bende büyütme ameliyatımı kas üstü yaptırdım ameliyatın 3. günü ama zor geçti benim için normalde çok ağrılı olmuyomus ama benim göğüs dokum hiç olmadığı için bi hayli sıkıntılı geçti ama 3 -4 gün evde iyice dinlenince tek sıkıntı onlara alışmak oluyo =) o kadar alışmışım ki küçük göğüslere 3 yıldır bugünlerin gelmesi için can atan ben şimdi göğüslerime alışamadım aslında mutluyum ama alışmak biraz zaman alıyo =)

şuan araştırma aşamasındayım cnm ..sanırım koltukaltı en az iz bırakan yöntemmiş.. o yüzden koltukaltı düşünüyorum ama ağrı derecesi nasıl olur bilmiyorum koltukaltından =(

şuan araştırma aşamasındayım cnm ..sanırım koltukaltı en az iz bırakan yöntemmiş.. o yüzden koltukaltı düşünüyorum ama ağrı derecesi nasıl olur bilmiyorum koltukaltından =(

canım burda koltukaltından olan arkadaşlar var onlara sorabilirsin İkiaradabiderede isimli arkadaşta koltuk altından oldu canım acı eşiğini ona da sorabilrsin bence iyi düşün en uygun olanı yaptır derim

canım burda koltukaltından olan arkadaşlar var onlara sorabilirsin İkiaradabiderede isimli arkadaşta koltuk altından oldu canım acı eşiğini ona da sorabilrsin bence iyi düşün en uygun olanı yaptır derim

evettatlım kesinlikle iyi düşününp araştırılması gereken bir süreç var önümde ama bir an önce ben de artık kendime olan özgüvenimi kazanmak istiyorummm

evettatlım kesinlikle iyi düşününp araştırılması gereken bir süreç var önümde ama bir an önce ben de artık kendime olan özgüvenimi kazanmak istiyorummm

kazanacaksın hayatım fazlasıyla hatta diyeceksin ki belkide yıllardır büyüttüğüm kadar mesele değilmiş yeterki huzur sağlık oslun güzelleşmek adına herşey olur inş

canım ailenden habersiz olma anneni bi şekilde ikna et ama sakın habersiz olma bende ameliyatımın 7.günündeyim ağrılarım geçmedi üstüne bide göğüs uçlarım yara oldu ağladım artık halime en az 2 hafta dinlenmek lazım gerçekten doktorlar kolay bi ameliyat diyo ama sonuçta bıçak altına yatıyosun ameliyat olduğun gün akşamadoğru ancak kendine gelebiliyosun narkozdan başın dönüyo yanında birinin mutlaka olması lazım dikkat et lütfen =)

bebeğim ben daha anneme böyle bir sorunum olduğunu bile söyliyemedim utanıyorum resmennnn:/// onların haberi olmasın istiyorum ama ameliyat kararı aldığımda 15 gün kuzenimle ortadan kaybolmayı düşünüyorum.. ancak böyle olcak sanırım

böyle bişey yapabilirsen de olur tabi bende anneme söyleyemem demiştim ama artık ihtiyacımın olduğunu söyledim ikna ettim doktorumda ben konuşurum dedi =) ama yaptırmalısın tatlım kendime güvenim geldi erkek arkadaşım da çok beğendi çook seksi duruyolar =) doktorunu araştırdın mı peki ?

Slm canim nasilsin?

Ne yapiyor senin ciciler?.

Benim ameliyat Tarih belli oldu herhalde Aralik ta düsünüyorum. 2Hafta sonra Dr birdaha görüsecegim. Bakalim artik. Konumu da aciyorum bakalim artik...

arkadaşlar resimlere nasıl bakıyorsunuz bende ameliyat düşünüyorum araştırma ve korkumu atlatabilme faslındayım ameliyat olmuş siteden arkadaşlarımın fotolarını görebilmem karar vermem açısından güzel olur yardımcı olabilir misiniz:)

Slm canim nasilsin?

Ne yapiyor senin ciciler?.

Benim ameliyat Tarih belli oldu herhalde Aralik ta düsünüyorum. 2Hafta sonra Dr birdaha görüsecegim. Bakalim artik. Konumu da aciyorum bakalim artik...

oo süper az kalmış seninde canım neye karar verdi doktorun benim şuan 2 buçuk aydan gidiyorum inş herşey istediğin gibi olur :)

çok sık nete giremediğimden hepinizi takip edemiyorum ama cesaretinizden ötürü tebrik ediyorum hepinize geçmişler olsun darısı isteyenlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…