HayırKonuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Özellikle çalışan evli kadınların fikrini öğrenebilirim miyim ? Hesap işleri nasıl
olmalı, olması gereken nedir ?
Bu kisiyle evlenirsen bin pişman olursun. Saf görmüş elindeki avucundakini alacak keyfine göre hareket edecek. Hiç mi aklınız yok ben çalışıyorum niye senden izin alarak harcayacagim deseydiniz yaKonuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Özellikle çalışan evli kadınların fikrini öğrenebilirim miyim ? Hesap işleri nasıl
Sakin sakin sakin evlenme.Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Bugünkü konulara çıldırdım yemin ederim ya. Kadınlar dik durmalı, once kendine deger vermeyi ogrenmeli. yoksa daha çoook böyle konular okuruz bizNiye sen çocuk musun? Daha neler ayol.. Erkekler kafayı yemiş iyice
AyrilKonuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Şunu eklemeyi unuttum diyor ki her ay belli miktar veririm. Hesabı ben yaparım gelir gideri.
***Kızlar özellikle şunu öğrenmek istiyorum evliler nasıl yapıyor ? Elektrik, su falan ödemeleri neye göre kim ödüyor. Erkek öder kadının maaşına hiç karışma mı? Ayrı iki hesap mı yapıyorsunuz ? Nasıl oluyor.
Ben parayı eşime atarım şimdiye kadar hiç sen ben hesabımız olmadı ama ben 16 yıldır evliyim, eve gireni çıkanı birikeni kuruş kuruş bilirim, öyle dağlar kadar birikimimiz de yok zaten olsa yarısı benim hesapta olurdu, eşim hassastır bu konularda. Bir ev bir arabadan başka malımız yok, çocuklara bireysel emeklilik falan yapıyoruz. Kursları dersleri derken para akıp gidiyor.Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Şunu eklemeyi unuttum diyor ki her ay belli miktar veririm. Hesabı ben yaparım gelir gideri.
***Kızlar özellikle şunu öğrenmek istiyorum evliler nasıl yapıyor ? Elektrik, su falan ödemeleri neye göre kim ödüyor. Erkek öder kadının maaşına hiç karışma mı? Ayrı iki hesap mı yapıyorsunuz ? Nasıl oluyor.
Seni sevmiyor buna emin ol derdi senin paranla ragat bir hayat yaşayabilmek , asla kartımı eşime vermedim vermem , en baştan bana böyle bişey dese asla da evlenmezdim, aç gözünü kendini kullandırma, vur tekmeyi gitsin başka bir eşşek bulsun kendisine...Konuştuğum çocuk evlenince banka kartın ben de olur dedi. Bu sizce olması gereken bir şey mi?
Evlenilecek temiz niyetli erkek kalmamış gerçekten, bu zamanda evlenilmez, net ...Bugünkü konulara çıldırdım yemin ederim ya. Kadınlar dik durmalı, once kendine deger vermeyi ogrenmeli. yoksa daha çoook böyle konular okuruz bizüzülüyorum gerçekten böyle yapan hemcinslerim adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?