Eki Görüntüle 404756 Eki Görüntüle 404757
Eki Görüntüle 404758
usttekı modelı yaptırıyoruz doğtaşın modeli, fakat sırtını sondakı fotoda oldugu gıbı yastıklı ıstedık.
canım gelinliğinmide mobilyalarında beğendim
koltukları nered eyaptıryorsunuz canım bende doğtaşın o modelini beğeniyordum ama sırt kısmı hoşuma gitmiyordu bence herşeyin çok hoş maşallah
bence çatal kaşıkların çok güzel karaca flora olması lazım aynsnı bn aldım 2 tane 6 kişilik 12 kişilik takım yaptım..dha sade birşey alırdım demişsin ama çk sadelerde özensiz günlük gbi duruyor birde arkdaşmn ablasnda düz bir model vrdı çizimçizim çizilmşti utanıyordu misafir önüne çıakrmaya çk sade de çk çiziliyor makinada çok sinir bozucu.
canım mobilyaların da gelinliğin de çok güzel maşallah. bi de baharat takımının markası karaca mı?
hayırlı ugurlu olsun:)
bernandolarında mobilyalarında gelinlikğinde çok güzel.rabbim huzurlu ve mutlu kullanmayı nasip etsin:)
yukarda olan açılan sephalar kullanışlımı? bnde onlardan istiyorumda:S
çok çokkk tesekkurler dıleklerın ıcın canım, allah hepımıze agız tadıyla kullanmak nasıp eder ınsallah.
açılan sehpaları gorunce ben cok begendım. kullanıslı da geldı acıkcası. içinde epey esya saklar sagda solda ıvır zıvır döküntü ben pek sevmıyorum. tek sorun acarken ustunde su cay vs olmaması lazım dokulur yoksa. :)
evim.netin kargo bedava fırsatının bu ürünlerle kapanışını yapmış bulunmaktayım :)
bambum kesme tahtam ve çatal kaşık bıçak setim :)
Eki Görüntüle 365476 Eki Görüntüle 365477
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?