- 17 Aralık 2012
- 9.726
- 343
- Konu Sahibi PambukPrensess
Kuzum altıncıcaddeden aldım Henüz elime geçmediler
çok beğendimm güle güle kullanın kuzucumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum altıncıcaddeden aldım Henüz elime geçmediler
çok beğendimm güle güle kullanın kuzucumm
Şirin mi şirin yeni cicilerim
Baharat takımımız ;
Eki Görüntüle 1007977 Eki Görüntüle 1007978
Ve en aşklısından abajurlarımız
Eki Görüntüle 1007976
Aşklı abajurlarımızla çeyiz kardeşi olduk pambuğum
O cupcakeleri geçen gördüm ama benim kk limitim yoktu alamadım umarım bu ay tekrar girer satışa
Evet kuzucum çeyiz kardeşi olduuk
Ben cupcakeleri çorludan buldum kuzum
Hadiii Ben markafoniden aldın sandım kuzum so sorry
Güle güle kullan bitanem ben de alıcam bu güzelliklerden inşallah
Markafoniden almamak için zor tutmuştum kendimi. Sonra tesadüfen burda gezerken gördüüm Markafonideki fiyatını hatırlıomusun tatlım :26:
29.90 dı sanırım ama ben de pek emin değilim :26: Fantazi olsun diye tüm cupcakeleri sepetime tek tek koyup toplam fiyata bakmıştım da Tabii hepsini sonra tek tek çıkarmak zorunda kalışım tam bir trajediydi
Gezilesi yerlerde mutlaka vardır aslında tatlım ama biz bulamıyoruz işte.. Benim bulmam da tamamen bir tesadüf oldu. 29,90 ise ben ucuza almışım o vakit 23 e aldım ben çünkü bi kaç parça cupcake daha alim oradan bitmeden
Emin değilim kuzum ama sanırım öyleydi :44:Bence de al ordan hatta ben de bugün çarşı pazar dolaşayım biraz belki bulurum biryerlerde ben de
Gez tabi kuzum Nerde oturuyordun sen bu arada tatlım :26:
Ümraniye / İstanbul kuzum
Şarkhanı falan gezsene tatlım müsait olduğunda eminim vardır hoşuna gidicek şeyler
Hafta içi tatile denk geldiği gün mutlaka gidicem inşallah Orda var mıdır ki böyle cupcakeli ciciler
Kuzucum orda baya şeyler var bilmiyorum cupcakeler varmıdır :26: Muhakkak vardır ama yaa ben kaç saat gezdim de bitiremedim
Valla oraya da tek gidilmez ki insan tek başına zevk almaz Büşümle birlikte gideriz belki ama o da hafta içi çalışıyor :26:Cumartesi günleri de açık oluyor mu ki Şark Han ?
Taç fabrika satış ganimetlerii ;
Hamam seti
Eki Görüntüle 1032943
Mutfak havlusu hot bread ;
Eki Görüntüle 1032944
aşık ineklerim süt şişem ;
Eki Görüntüle 1032965
Kayınannemin hediyeleri
cemil ipekçi bornoz takımı
Eki Görüntüle 1032942
Eki Görüntüle 1032954