Karşınızda benim çeyizciklerim :))

güle güle kullan tavayı test eden var mı çok güzel ama boşa masraf da yapmak istemiyorum:26:

canım diğer markaların tavalarıyla aynı kalınlıkta gıbı geldı bana ama daha kullanmadım..4 ay sonra bu soruna cevap vercem ınsallah :)
lımangoda kargo bedava fırsatıyla 12.90 a almıstım.. :)

Herşeyin çok güzel, mutlulukla kullan.
cok tesekkur ederım :)

kızla bu tabloyu mutfagımda düşünüyorum da çok güzel olmazmı, yemek takımımla cok uyuyorrr, pembeli eyfel kuleliii.. ama kartta limit yokk

evim.netin kargo bedava fırsatının bu ürünlerle kapanışını yapmış bulunmaktayım :)

bambum kesme tahtam ve çatal kaşık bıçak setim :)

güle güle kullan cnm..medium boyu var bende de

canım bu da medıum. dokunmatık olanla bunun arasında kalmıstım, uygun dıye bunu sectım :)

ya bırde ındırıme gırdıgı gun ogleden sonra stoklar tukendı dıye gosterıyordu, dun gece baktım oylesıne stok var gozukuyordu aldım bende, inşallah bır karısıklık olmaz :18:

az önce evimister den bunları ekledim çeyizimeeeee :))

rende en büyük boyu, cezve 3fıncanlık.. bülten uyelıgı cekımle 42 tl ye aldım hepsını.

Ne kadara aldın cnm bunu?Bir de şu anda satışta olanlardan mı bu?Bende baktım ama karar veremedim :S

canım evet suan satısta olanlardan aldım. . ben dokunmatık olanla bunun arasında kalmıstım. bunu sectım. daha gelmedı bakalım beklıyorum merakla. ben 25 tl cekımi kullandım. kargoyla beraber 69 cıvarına geldı.
bugun son gunmus bu arada

kızlar slm herkese, aşağı yukarı 1 aydan fazla oldu girip yazamadım fazla.. çok yoğun geçtı nisan ayı.. ama işlerimizin çoğunu bitirdik sayılır.

eşyalarımızı bahçeşehirde mobilyacılar carsısında yaptırıyoruz onların siparişini verdik,
gelinliğim için kadıkoyde bı moda evıyle anlastık, dün ilk provama gittim,
düğün ve kına için kuaförü de ayarladık,

bu hafta yatagımızı ve damatlıgı,bındallı, kına abıyesi,kına malzemelerı alıcaz, bır ıkı kucuk ev aletı alıcaz,anneler gunu ındırımınden faydalanalım diyoruz,

gerıye ev bulma,,davetıye,,halı,perde vs bunlar kaldı.. işler azaldıkca zamanda azalıyo,gelsın 8 temmuz

bütün zor işleri tamamlamışsın. mobilya belli olduktan sonra halı perde işi de ev olayı bittikten sonra tamamdır daha zamanın varmış İnşaallah herşey istediğin gibi olur Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…