Karşınızda benim çeyizciklerim :))

denizz25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
180
1
66
İstanbul
KIZLAR BEYAZ EŞYADAN SONRA BENDE BAŞLADIM KÜÇÜK ÇEYİZLİKLERE İŞTE ALDIKLARIMDAN RESMINI BULDUKLARIMI EKLIYORUM :)

günlük yemek tk.
bernardodan yeni aldım

baharatlıklrım

yine baharatlıklarım

misafir yemek tk.

tencere setım

blender setim barun 570

fıssler bıçaklarım

saç kurtma mak. phılıps

ütüm delongi

çay makınem sıemens

misafır çatal-kasık-bıcak(gecen yıl almıstım. sımdı alsam daha sade bısey alırdım)

özdılek bornoz setım

özdilek pamuk saten nevresımım

kahvaltı tak.
Eki Görüntüle 350187

mutfak önlüğüm

şamdanlarım(tam resmını bulamadım buna benzıyor)

günlük tepsim

seramık tavalarım esseden

resmını buldıklrımı ekledık. bulamadıklarımı ve yenı aldıklarımı da artık daha sonra eklerım :)

canm güllee gülee kullan hepsi çok güzel

birsey soracaktımmm iki tane mi çatal kasık takımı aldın ???

evet bıtanesı desenlı olan gecen yıl aldım dedıgım, digerı de gunluk kullanım ıcın en bastakı resımde olan pembeler :)

güle güle kullan cnm herşeyin çok güzel

HEPSİ ÇOK GÜZEL HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN CANIM GÜLE GÜLE KULLAN GÜNLÜK YEMEK TAKIMIN MUTFAK ÖNLÜĞÜN ÇOK HOŞUMA GİTTİ

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, her biri birbirinden güzel

güzel yorumlarınız için hepinize cok tesekkur ederim :) buyuk bir hevesle alıyoruz hepimiz inşallah agız tadıyla kullanmak nasip olur..

canım gule gule guzel gunlerde sağlıkla mutlulukla huzurla ve askla kullanman dılegımle herseyın cok guzel

oooooooo caught in a bad romance
bu çeyizcikleri görmemiştim romanceleri görünce hemen aklıma bu şarkı geldi napayım

gördüğüm günden beri çok beğeniyorum valla şu romance serisini sen almışsın iyi de yapmışsın diğer aldıkların da çok hoş güle güle mutlulukla kullan hepsini

Tesekkur ederım. Bende cok begenerek aldım romance serısını. Bazı parcaları eksık magazalarda,,tam teslım almadık ama beklıyorum gelmesını sabırsızlıkla. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…