• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda Sevdalinka'nın cicileri:)

canim cok tesekkur ederin evet bende nihayet aldim yemk takimimi cok kararsizdim bernardoda satilan royalin iki modeli arasında kaliodum.biri bu aldigim modeldi biri de baska bir model.ama fiyatlari cok pahali geliodu almiodum o yuzden.sonra surpriz bi sekilde eminonunde buldum bu modeli hemde bernardonun yari fiyatindan bile ucuza hemn aldim hayalimdeki takima kavusmus oldum canim darisi badina insallh:1:

pijamalara gelince evet onlarida eminonunden aldim.canim dagi pijamada ic camadirinda cok iyi bir markadr ve niraz pahalidr benim bi kac ay once aldigim iki takim daha var onlarin tanedi 105 tl ye almistim ama burdakini eminonude bir toptancida buldum eski sezonlardan di ve tek kalmisti 25 tl ye acayip bir sevincle cok da severek aldim yine ayni sekilde kom un pijamasini da eski sexon oldugu icin 25 tl ye aldim.cok karli bir alisveristi:) eminonune gitmeni gercekten cok tavsiye ederim bende vok fazla urun cesitliligi var fiyatlarda cok uygun olabilio.umarim sende guzel seyler bulursun bizdr keyfle paylasimlsrini takip ederiz:):16:

canım nerden yarı fiyatına çok iyiyiye almışsın .kredi kartı geçiyor mu orada ? tam olarak adresini verebilir misin ? mağazanın adı ne canım ?

benimde bernardo da beğendiğim bir model var paris antique modeli çok hoşuma gidiyor , gözüm ondan başkasını görmüyor.

pijama takımlarını çok çok uyguna almışsın geçen sezon yeni sezon pijama pijamadır :9: normal mağazalarda bile o kadar fiyata bulamıyorsun. araştırmak , gezmek lazım dediğin gibi annem ile cumartesi gideceğiz , buraya da bakarız .

güle güle kullan aldıklarını canım .

canım nerden yarı fiyatına çok iyiyiye almışsın .kredi kartı geçiyor mu orada ? tam olarak adresini verebilir misin ? mağazanın adı ne canım ?

benimde bernardo da beğendiğim bir model var paris antique modeli çok hoşuma gidiyor , gözüm ondan başkasını görmüyor.

pijama takımlarını çok çok uyguna almışsın geçen sezon yeni sezon pijama pijamadır :9: normal mağazalarda bile o kadar fiyata bulamıyorsun. araştırmak , gezmek lazım dediğin gibi annem ile cumartesi gideceğiz , buraya da bakarız .

güle güle kullan aldıklarını canım .

tesekkur ederim canim.orda kredi karti geçiyordu illa ki sma ben nakit aldim ve bu sebepten acayip ucuza aldim yalniz paris antig modeli yok orda benimde istediğim diger model oydu zaten ama yok.royalin dort çeşit mofrli var orda biri benim aldigim zaten. canim eminonunde alisveris yapmak diye bi topic var orayı incele orda ben modelleri de eklemistim resimleri falan iyice bakarsin yerini de tarif etmiştim olmazsa tekrar anlatirim sana canim.magzanin adi oğuz zuccaciye/biriz porselen eminonunde mercan yokusunda.

Karaca Home Jasmina nakışlı complete set
$KARACA-HOME-JASMINA-CIFT-KS-NAKISLI-COMPLETE__78884950_0.jpg $FB,3656,16,jasmina-nevresim-takimi-nevresim-takimlari-karaca-home-private.jpg

Paşabahçe şekerliğim ve Paşabahçe karaflarım(2 adet)
$[img][5][1][900x1234].jpg $593021.jpg

sevimli porselen yağlık ve sirkeliğim:)
$Adsız.jpg

sebze kurutucum
luna-salata-kurutucu1055739.jpg

limbo home peçete halkalarım(12 adet)
1.jpg

limbo home bardak altlıklarım
1.jpg

Son düzenleme:
Karaca Home Jasmina nakışlı complete set
Eki Görüntüle 840217 Eki Görüntüle 840216

Paşabahçe şekerliğim ve Paşabahçe karaflarım(2 adet)
Eki Görüntüle 840218 Eki Görüntüle 840219

sevimli porselen yağlık ve sirkeliğim:)
Eki Görüntüle 840220

sebze kurutucum
luna-salata-kurutucu1055739.jpg

limbo home peçete halkalarım(12 adet)
1.jpg

limbo home bardak altlıklarım
1.jpg

çok güzel şeyler almışşıngüle güle kullan canım limbo home bende seviyorum güzel şeyler var:17: mahsuru yoksa Karaca Home Jasmina nakışlı complete set ne kadara aldın

Son düzenleme:
çok güzel şeyler almışşıngüle güle kullan canım limbo home bende seviyorum güzel şeyler var:17: mahsuru yoksa Karaca Home Jasmina nakışlı complete set ne kadara aldın

teşekkur ederım canım, se bıraz pahalıydı ama o kadar cok begenedım kı kıydım aldım yanı yoksa aklımda kalıcaktı 300 tl ye aldım canım.

tesekkur ederim canim.orda kredi karti geçiyordu illa ki sma ben nakit aldim ve bu sebepten acayip ucuza aldim yalniz paris antig modeli yok orda benimde istediğim diger model oydu zaten ama yok.royalin dort çeşit mofrli var orda biri benim aldigim zaten. canim eminonunde alisveris yapmak diye bi topic var orayı incele orda ben modelleri de eklemistim resimleri falan iyice bakarsin yerini de tarif etmiştim olmazsa tekrar anlatirim sana canim.magzanin adi oğuz zuccaciye/biriz porselen eminonunde mercan yokusunda.

canım çok teşekkür edeerimm bugün annemle gittik ve bir güzel şeyler aldık gerçekten inanamadım bernardonun ürünleri tek fark biriz yazması şaka gibi yani :)

ben biraz kendimi toparlıyım yemek takımını alacağım

yeni ciciler alınmış yine :9:

kıyafete bu kadar para vermeye kıyamıyoruz :9:

güle güle kullan canım bardak altlığına bayıldım :16:

canım çok teşekkür edeerimm bugün annemle gittik ve bir güzel şeyler aldık gerçekten inanamadım bernardonun ürünleri tek fark biriz yazması şaka gibi yani :)

ben biraz kendimi toparlıyım yemek takımını alacağım

yeni ciciler alınmış yine :9:

kıyafete bu kadar para vermeye kıyamıyoruz :9:

güle güle kullan canım bardak altlığına bayıldım :16:
canim ricacederim ne demk yardimci olabildiysem cok sevindim yemek takimi olayi gercektem mucize gibi zaten daha once Bernardo urunlerini birize yaptiriyormus syni modeller yari fiyata gercekten cok iyi.sen yemk takimini ordan mi almaya karat verdin ve hangi modeli alicaksin merak ettim buara yeni cicilerimi begendigin icin tesekkur ederim buarada senin de eminonu cicilerini bekliyoruz:)

canim istanbul universitesinin anavkapisini soluna aliosun yokus asagi dogru iniosun baya bi uninin duvarlari gidio baya artik bisey yok sana bilirsin ama devam ediosun dumduzyol ta asagi kadar inio gural porseln biriz porseln faln onlari hep geciosun sol taraftaki zuccaciyecilerin birinde ama adini hatirlamiyorum cnim insallh bulursun.

Canım gittim gerçekten çok güze şeyler var birkaç eksik gediğimi aldım

Canım süzgeç güral porselen yada biriz porselen. Hizasındamı yoksa karşıs na damı kalıyo

Bende Tibet züccaciyeden aldım birşeyler

Canım gittim gerçekten çok güze şeyler var birkaç eksik gediğimi aldım

Canım süzgeç güral porselen yada biriz porselen. Hizasındamı yoksa karşıs na damı kalıyo

Bende Tibet züccaciyeden aldım birşeyler

canım suzgecı aldıgım yer bırız ve gural porselen hızasındaydı ama baya daha asagı dogru ılerde tıbet zuccacıyeyı falan gecıosun yanı.buarda benım suzgecın aynısından aysegul34 te almıs emınonunden bılmıyrm gordun mu ama neresınden almıs tam bılmıyrm benımle aynı dukkandan mı yoksa baska bır yerden mı ona da bır sor ıstersen.gercı bırdaha ne zaman gıdersın bellı olmaz ama :9

Mudo Concept lokum/kek standım
$635168489057961864.jpg

T- design vakumlu sakmala setim
$1_679938.jpg

porselen şekerliğim
$8697635539498_0_304x424.jpg

rooc gül desenli seramik pıçaklarım
$l.jpg

twigy ponponlu terliğim
$2121304363023_0_304x424.jpg

storway baraque pamuk saten nevresim takımım
$869888130336_0_304x424.jpg

Taç living pamuk saten nevresim takımım( benımkı pembe grı kızlar en usttekı yastığın renginde olan)
$FB,18154,14,tac-saten-cift-kisilik-nevresim-takimi-living-pembe-cift-kisilik-tac.jpg $TAC-LIVING-SATEN-NEVRESIM-TAKIMI-CIFT-KISILIK__81934599_0.jpg

büyük boy banyo havlularım
$20130914_175554.jpg

yüz-baş havlularım
$ponpon101_2.jpg $Adsızkkkkkkkk.jpg $Adsızaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg $Adsızaaaaaaaaaaa.jpg $ppp.jpg

VE anneciğimin el emeği göz nuru olanlar( ne zmandır fotograflarını çekmek istiyodum sonunda başardım:)
$Adsızrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttt.jpg $Adsızttttttttttttttbbbbbbbb.jpg $Adsızxxxxxxxxxxxvvvvvvvv.jpg $şşşşşşşşşşşşşşşş.jpg $Adsızssssssssssssssssllllllll.jpg $vvvvvvvvvvvvvvv.jpg

Bernardoya her gidişimde bakmalara doyamadığım, aşktan öte misafir yemek takımına sonunda sahip oldum kızlar mutluluktan uçabilirim:)

Royal Fine chine serisinden Gentle Flora:nazar:
Eki Görüntüle 819863 Eki Görüntüle 819864 Eki Görüntüle 819865

şeker mi şeker saklama kaplarım, kızlar ayrıca çok da kullanıslı ortasındakı sılıkon yukarı cekılerek kapatılıo ve kabın ıcındeki tum havayı cekıo ınanılmaz da uygun fiyata aldım :)
Eki Görüntüle 819870

görünce gözlerimi yerinden fışkırtan süzgecim( kızlar bu forumda bır arkadasta bu suzgece cok benzer bır model gormustum bayılmısyım ama yurtdısındanmıs çok uzulmustum bunu bulcağımı asla hayal bıle edemezdım:)
Eki Görüntüle 819882

cupcake li kupalarım(özellikle yeşil olana bayıldım)
Eki Görüntüle 819883

cem battal boy tavam:)
Eki Görüntüle 819884

mini çay süzgecim
Eki Görüntüle 819886

biev çerezlikler( kızlar biev in bu modelinin çay seti var bende çok sayıda turlu turlu parcaları ancak bu cerezlıkler yoktu, bievin outlet magzasında karsıma cıktı ınanılmaz sevındım takımıma eklenmiş oldular hemde sudan ucuz:)
Eki Görüntüle 819887

şirin mutfak havlum ve kurutma bezim
Eki Görüntüle 819888 Eki Görüntüle 819889

sevimli mi sevimli mutfak önlüklerim:)
Eki Görüntüle 819890 Eki Görüntüle 819891

pijamalarım
Eki Görüntüle 819893 Eki Görüntüle 819894

şortlu takımım
Eki Görüntüle 819895

çeyizlerinin hepsi çookk güzell huzurla aşkla kulan inşallah :16: ayy süzgecini nerden buldun bayıldım ki:3:

Canın senin çeyizlere bakınca insanın gözü gönlü açılıyor ben kırmızı ağırlıklı mutfak yaptım ama eskirde yeni alırsam seninki gibi rengarenk yapıcam:))) çeyizlerine bayılıyorum ya :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kuzum hepsine bayıldım ama mudonun kek fanusuna bayıldım sonra ayıldım tekrar bayıldım :52:

Otur karşısına izle aşk yaşa o kadar güzel yani :103:

çeyizlerinin hepsi çookk güzell huzurla aşkla kulan inşallah :16: ayy süzgecini nerden buldun bayıldım ki:3:
cok tesekkur ederim canim begenmene cok sevindim inan suzgec bana da sürpriz olmustu asik olarak aldim resmen eminonunden ama izmirde varmidr hic fikrim yok ama keneraltinda faln olabilir belki diye dusunuym umarim bi surpriz olur da senin de cikar karsina:)

Canın senin çeyizlere bakınca insanın gözü gönlü açılıyor ben kırmızı ağırlıklı mutfak yaptım ama eskirde yeni alırsam seninki gibi rengarenk yapıcam:))) çeyizlerine bayılıyorum ya :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Cok tesekkur ederim canim senin ceyizlerinide cok begeniyrm ben zevkle takip ediyorim meslektasiz zevklerimiz benziyo:) mutfakta kirmizi da vok asil bi hava oluyo ben rengarenk bahar gibi cicek gibi eglenceli bi evim olsun istiyorum secimlerimi sevimli renkli seylerden yana yaptim umarim hepimiz askla kullaniriz eşyalarimızı :)

Kuzum hepsine bayıldım ama mudonun kek fanusuna bayıldım sonra ayıldım tekrar bayıldım :52:

Otur karşısına izle aşk yaşa o kadar güzel yani :103:
Canim ya cok tatlisin cok tesekkur ederim daha guzelini senin olsun mudo da hala var bundan diye biliyrm almk istersen bi bakabilirsin canim:)

Back