Karşınızda benim çeyizciklerim :))

kızlar bende makyaj malzemelerimi yedekliyorum ya bozulmazlar dimi ben mac hastasıyım aldım mı ikişer tane alıyorum hep

canım topiğini yeni keşfettim ilk sayfadan son sayfaya inceledim valla tek tek:) eşyaların çok kaliteli ve güzeller özellikle gelinliğine bayıldım bi kaç yeri resimdekinden farklı olucak sanırım daha da güzel olucağına eminim mutlu mesut günlerde kullan herşeyini.

kızlar bende makyaj malzemelerimi yedekliyorum ya bozulmazlar dimi ben mac hastasıyım aldım mı ikişer tane alıyorum hep

canım valla bır cogunun 2 yıl suresı var kapak acıldıktan sonra :) bısey olmaz inşallah

çokkkk çokk teşekkür ederim canım elimden geldıgınce herseyın ıyısı olsun ıstıyorum ama yetısebıldıgımız kadar tabıkı.. gelınlıgımın suan bende tam bılmıyorum ne cıkacak ortaya her gıttıgımde bı yerını degıstırıyorum, 2 hazıranda gorcem sabırsızlıkla beklıyorum canım:)

hepımız coooook mutlu gunlerde kullanalım herseyımızı ınsallah

bugun ıtıbarıyle ceyızıme eklenmiş bulunmaktalar

arcelık telveyı uzun zamandır ıstıyordum, korkmaz tavalar 24 ve 28 cm, ve korkmaz tombık jr set

bunu da aşkım göndermiş :) salonum ıcın orkıdeyı çok ıstıyordum..heralde onu dusunerek aldı

Son düzenleme:
kızlar lımangoda hediye cekımın bugun son gunu. ne alayım tavsıye beklıyorum sızden, suzgecler nasıl kullanan varmı fame kosovanın urunlerıni

kızlar sızden cevap gelmeyınce bende süzgeçleri almaya karar verdım :) inşallah ıyı cıkar dıyorum ve eklıyorum

bırı 14 cm bırı 22 cm

Eki Görüntüle 422789

süzgeclerın ıkısını 7 küsür bıseye aldım. sonra tekrar kargo bedava fırsatı geldı bende kahvaltılık aldım.

canım güle güle kullan eşyalarını çok güzeller bernardonun romance günlük takımının takipçisiyim uzun zamandır. Sen almışsın ne güzel

canım güle güle kullan eşyalarını çok güzeller bernardonun romance günlük takımının takipçisiyim uzun zamandır. Sen almışsın ne güzel

herşeyin çook güzel..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş..:))

çok tesekkur ederım kızlar.. :)

canım bernardonun yemek takımı sımdı daha uyguna gelıyor. ben alırken 2.ye %50 vardı. simdi tek basına 325 sanırım. yanı ben 75 tl zarardayım :2:

kızlar benım kırlentlerım bu desende olacak..

ben üzerinde bıraz oyanama yapmaya karar verdım.kelebek figürünü çok sevdiğim için keçeden kelebek ve yaprak yapıp kırlentlerın üzerine dikeceğim. üç boyutlu duracagı için hoş olur gibime geliyor ne dersiniz :)

renk aynı olmasa da fikir veren bır kac ornek buldum eklıyorum

firiklerinizi yazıııııııııııınnnnn

canım kahvaltılığın çok güzel bende bu tarz bişey almak istiyorum ama daha sıra gelmedi:)

kırlentlerede böyle bişey yapmak güzel olur bence hemde değişik salonunun rengine göre uydurusun cıvıl cıvıl:)

altıncı caddenın yarısıbızden kampanyasından yayarlandım az önce,,
süpürge ve banyo baskülünü 62 tl ye aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…