• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşınızda benim çeyizciklerim :))

$images (1).webp $images (4).webp

1.resımdekı tv unıtesını yaptırıyoruz rengı beyaz sadece arkalığı 2.resımdekı gıbı cevız olcak. koltukların kenarlarıyla uyumlu olur dıye dusunduk.

$images (2).webp
yastıklarımızın desenınde bır tane de pufumuz var, desen bu degıl ama en yakın bunu buldum. bırde bızımkı dıkdortgen oluyor.

salon ıcın tv unıtesı, yemek masası ve sandalyelerı yaptırıyoruz sadece. vitrın bufe konsol vs almadım.

Son düzenleme:
kızlar son olarak gelınlıgımı de eklemek ıstıyorum bu benımkıne yakın bır model,, tabı bıraz uzun geldı bu bana. benımkının gogus kısmındakı danteller taş işlemelı olacak, belın altındakı dantellerın sadece ortalarına bırer ıkıser tas serpiştirilecek, belındekı kusagı arkadan fiyonk olacak, basımdakını de oylesıne takmıstım :) yorumlarınızı esırgemeyın lutfen :17::17:
$240420121409.webp

Son düzenleme:
canım gelinliğinmide mobilyalarında beğendim

koltukları nered eyaptıryorsunuz canım bende doğtaşın o modelini beğeniyordum ama sırt kısmı hoşuma gitmiyordu bence herşeyin çok hoş maşallah

canım gelinliğinmide mobilyalarında beğendim

koltukları nered eyaptıryorsunuz canım bende doğtaşın o modelini beğeniyordum ama sırt kısmı hoşuma gitmiyordu bence herşeyin çok hoş maşallah

cok tesekkur ederım canım, bahcesehır mobılyacılar carsısında yaptırıyoruz,,bı tanıdıgımız aracı oldu, guveılır bı yer.
dusunursen yardımcı olurum tatlım.

bence çatal kaşıkların çok güzel karaca flora olması lazım aynsnı bn aldım 2 tane 6 kişilik 12 kişilik takım yaptım..dha sade birşey alırdım demişsin ama çk sadelerde özensiz günlük gbi duruyor birde arkdaşmn ablasnda düz bir model vrdı çizimçizim çizilmşti utanıyordu misafir önüne çıakrmaya çk sade de çk çiziliyor makinada çok sinir bozucu.

bence çatal kaşıkların çok güzel karaca flora olması lazım aynsnı bn aldım 2 tane 6 kişilik 12 kişilik takım yaptım..dha sade birşey alırdım demişsin ama çk sadelerde özensiz günlük gbi duruyor birde arkdaşmn ablasnda düz bir model vrdı çizimçizim çizilmşti utanıyordu misafir önüne çıakrmaya çk sade de çk çiziliyor makinada çok sinir bozucu.

tesekkur ederım canım, söylediklerin doğru aslında, ılk aldıgımda bayılarak almıstım, evde dura dura gozum alıstı sanırım onun da etkısı var :)

hayırlı ugurlu olsun:)
bernandolarında mobilyalarında gelinlikğinde çok güzel.rabbim huzurlu ve mutlu kullanmayı nasip etsin:)

yukarda olan açılan sephalar kullanışlımı? bnde onlardan istiyorumda:S

çok çokkk tesekkurler dıleklerın ıcın canım, allah hepımıze agız tadıyla kullanmak nasıp eder ınsallah.

açılan sehpaları gorunce ben cok begendım. kullanıslı da geldı acıkcası. içinde epey esya saklar sagda solda ıvır zıvır döküntü ben pek sevmıyorum. tek sorun acarken ustunde su cay vs olmaması lazım dokulur yoksa. :)

çok çokkk tesekkurler dıleklerın ıcın canım, allah hepımıze agız tadıyla kullanmak nasıp eder ınsallah.

açılan sehpaları gorunce ben cok begendım. kullanıslı da geldı acıkcası. içinde epey esya saklar sagda solda ıvır zıvır döküntü ben pek sevmıyorum. tek sorun acarken ustunde su cay vs olmaması lazım dokulur yoksa. :)

bak sennn:) dökülür diyosun:)
saol canım:)

Back
X