Karşınızda benim çeyizciklerim :))

canım hayırlı olsun.
bişey sorcam. bnde braun kinden alcam. nil arkadaş tavsiye etti banada..
onun çırpıcısı çok ince. kuvvetli değil sanki. ne düşünüyosun bu konuda? bide boğrama özelliğe varmı

canım önce tesekkur ederım :)

ben foruma katılmadan once almıstım, çok arastırdım en ıyı braun oldugunu dusunuyorum, çırpıcısı ince degıl aslında standart, brde dograma demıssın sanırım, dograma var, hamur atacmanı da var, kurabıye gıbı sert hamurlar ıcın, ben tavsıye ederım canım :)

bu arada ben hızlı.al. com dan almıstım. braun570 patısserıe

bunları da dun cevahırdekı tantıtonı den aldım :)
burçlu küllük :) aslında ıkımızde sıgara kullanmıyoruz ama mısafıre lazım olur fılan dıye aldım:)

Son düzenleme:
bugunluk bu son ekleyecegım ceyız kızlar evım.netten aldım. kargo bedava pazartesıye kadar sanırım :)

paspasım..

gizcim nette yok bende bulamadım. Ben forum istanbuldaki dakı tchibodan aldım. Birde benımkıler metal degıl sert plastık resmını bulamadım bunları koydum. Un elegınıde bernardodan aldım fakat ustunde dr oetker yazıyodu :)

bende evimisterde gördüm canım un eleğini siteden alcam herhalde yeterlidir bir un eleği için

aaaa pazartesi aldıysan tchibolarda olma olasılığı var ben bakayım saol canım

bende evimisterde gördüm canım un eleğini siteden alcam herhalde yeterlidir bir un eleği için

aaaa pazartesi aldıysan tchibolarda olma olasılığı var ben bakayım saol canım

ben bugün baktım torıumdakıne yoktu belkı dıger tchibolarda vardır :) girmişken poşet çay saklama kutusu aldım :)

havlu bernardodan,kurutucu boynerden,tavada internetten ) mutfak havluları gunluk yemek takımımla aynı desende bayıldım gorunce :)

güle güle kullan tavayı test eden var mı çok güzel ama boşa masraf da yapmak istemiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…