- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- Konu Sahibi nehirnil111
Sağol canım benim daha güzelleri sizlerin olsun inşallahnehirnil111 ne güzel yapmışsın herşeyini. Allah çok mutlu etsin evinizde güzel güzel oturun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim daha güzelleri sizlerin olsun inşallahnehirnil111 ne güzel yapmışsın herşeyini. Allah çok mutlu etsin evinizde güzel güzel oturun inşallah.
Nehirim cok tatli bi insan. Cana yakin . Anlayisli. Halden anlayan. Umarim dostlugumuz uzun sure gider. aklima geldi oylesine yazdimCanım benim teşekkür ederim beğenmene çok sevindim Rabbim sizlere daha iyilerini nasip etsin Evimi paylaşmak istemedim açıkcası tanıyan birileri çıkar diye parça parça şeylerden de anlarlar ama bilemedim yine de Özelden sana atabilirim tabisi bugün çekip pazartesi göndereceğim ilk iş
Sende çok iyi birisin canım benim karşılıklı duygularımız inşallah sürecekNehirim cok tatli bi insan. Cana yakin . Anlayisli. Halden anlayan. Umarim dostlugumuz uzun sure gider. aklima geldi oylesine yazdim
Sende çok iyi birisin canım benim karşılıklı duygularımız inşallah sürecek
Canim evlenmissin öncelikle tebrikler, mutluluklar dilerim o kadar çok seyin zevklerime hitap ediyo ki yazsam uzun olucak mobilyalarin bile benim istedigim tarz da Allah kocaciginla musmutlu gunlerde uzun yillar kullanmayi nasip etsin.. Ben yemek takimimi alamadim hala begenip.. seninkisiyle benzer bi model istiyordum yamuk model bernardo da begenmistim ben alamadan kaldirdilar jumbonun bu takimini nette gördüm 800 e eski model oldugu icim sanırım memnun musun yemek takimindan bide bone chine mı kalin mi yoksa porseleni cok uzun yazdim k bakma ama sen kaybolma sakin buralardan evli arkadaslarin tecrubelerinize cok ihtiyacimiz var
Canim cok tesekkurler cvbin icin dedigin gibi ben de sade seyleri cok seviyorum cicekliler tarzim degil ama duz sade yada duz kare tabaklar basit kacar gibi geliyor bunlarin sekli farkli bi hava katıyor bana gore bernardo dakine bayilmistim karacada gördüm ama ne bilim hem o kadar hosuma gitmedi hemde sikayet cok olunca almak istemedim bakalim acelem yok dedigin gibi netten almakta buyuk risk jumboya gidebilirsem bakicam tatlim cok sağol. Bide utu masandan memnun musun bende ayni marka modelden aldim ama degistirme imkanim var hala
Amin canım cümlemiz çok mutlu olalım inşallahKas yapıyorum bana spor oluyor taşırkenEvet ya ben Allahtan netten almisim dedim evin icinde zor tasidim masallahi var ama kullanan kimse bulamamamistim cok tesekkurler tatlim yardimci oldugun icin evliligin de gonlun kadar guzel olsun hep mutluluklar dilerim
Nehircim merhaba,
Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.
ben yatak odanı çok beğendim memnun musun?
asla ve asla beğenemiyorum ya nette falan beğeniyorum gidiyorum beğenmiyorum
bu gelin setlerinin fotoğrafları yokmu daha önce böyle giyim denemelerim olmadı kızlar neler almak kullanışlı acaba:Güzel ama değil mi aşkla kullanalım canım çok şeker tam bir gelin seti
Neyden bahsediyorsun canım pike setinde mi ben Karacanın aldım çok şeker bir model özel günlerde misafir zamanları kullanıyorumbu gelin setlerinin fotoğrafları yokmu daha önce böyle giyim denemelerim olmadı kızlar neler almak kullanışlı acaba:
Beyaz eşyalarımızı da aldık nasipse darısı fırınımızın başına onu da eve göre artık Buzdolabı ve Bulaşık makinemiz Siemens, Çamaşır makinemiz kurutmalı olarak LG
Eki Görüntüle 1341403 Eki Görüntüle 1341404 Eki Görüntüle 1341405
Canım model değişiklikleri olmuş sayfalarında tam olarak bulamıyorum açıkcası kalkmış olabilir makineyi bulamadım mesela buzdolabını ve bulaşık makinesini diğer etiketlediğin yerden gönderdim eğer aynıysa direk kodunu bilmiyorum sadece model olarak en yakın olanları seçtim diyebilirim bir de çok memnunum ürünlerimden bir sıkıntı yaşamadım 4 yıldır çok şükür sadece bulaşık makinesi sık sık temizleme istiyor leke bırakıyor nedense şu sıralarmodellerini yazmanız mumkun mu ve memnunmusunz?
bu gelin pike setinden 1 tane mi aldınız ? bana herkes saten alma pamuklu al diyor ? bir de nevresim mi almak lazım acaba bilemedim ? yeter li 1 tane ?Bimbambom benimde artık bir gelin pike setim var
Eki Görüntüle 1297939
Saten bence de almayın ben kullanamıyorum anca süs zamanı kullanıyoruz çok şık duruyor orası ayrı Açıkcası nevresim sürekli kullanılıyor pike setimin dışında kaç takım nevresim kullanıyorum bilemedim ama ilk başta 4-5 tane almıştımbu gelin pike setinden 1 tane mi aldınız ? bana herkes saten alma pamuklu al diyor ? bir de nevresim mi almak lazım acaba bilemedim ? yeter li 1 tane ?
gelin nevresim takımından mı 4-5 tane kullanıyorsunuz.. bende pamuklu alacagım saten kayıyor surekli..Saten bence de almayın ben kullanamıyorum anca süs zamanı kullanıyoruz çok şık duruyor orası ayrı Açıkcası nevresim sürekli kullanılıyor pike setimin dışında kaç takım nevresim kullanıyorum bilemedim ama ilk başta 4-5 tane almıştım
yada pamuklu gelin nevresim mi alsam .. yazında nevresimi pike olarak kullanabilirim ama bu sefer de kışa özel gun denk gelirse örtü almam gerekecek. . ayy bilemedim .. gelin pike takmı daha ii sanırım.. beyaz nevresim geçiripgelin pike örtusunu kullanırım olur mu öyle.. Kafamda deli sorularSaten bence de almayın ben kullanamıyorum anca süs zamanı kullanıyoruz çok şık duruyor orası ayrı Açıkcası nevresim sürekli kullanılıyor pike setimin dışında kaç takım nevresim kullanıyorum bilemedim ama ilk başta 4-5 tane almıştım
Takım değil canım 1 takım pike seti sonra normal çift kişilik nevresim takımlarından bahsediyorumgelin nevresim takımından mı 4-5 tane kullanıyorsunuz.. bende pamuklu alacagım saten kayıyor surekli..