Karşınızda benim çeyizciklerim :))

Kızlar grupanya da ''tac.com dan yapacagınız 100 tl lık alısverıs 50 tl'' kampanyası var.

Bende hemen fırsat alıp alısverıs yaptım.

Işte cıcılerım :)

kuponla 2 tane çift kişilik yorgan ve 2 tane yastık aldım. Yorganda da 2.ürüne ekstra %50 vardı. Hepsı 158 tl ye geldı.

canım hepsi birbirinden cici :) Gayet şık ve güzeller güle güle kullan hepsini... Bende aynı günlük yemek takımından aldım kampanya vardı gayet iyiye geldi.. Yine kampanya var sanırım almak isteyenler bernardoya bir baksın derim ))

tesekkur ederım canım.. evet var kampanya bende kampanyayla aldım. 2.ürüne %50 oldu. ona da fısslerın bıcak setını aldım.
ara ara yıne gıdıyorum magazalarına begendıgım seyler var ama urunler ya sadece teshırde kalanlar yada hıc yok..

vakıt azaldıkca ıyıce panık olmaya basladım yetısmeyecek dıye :18:

düğün ne zaman canım yetişir emin ol sıkma canını

hobby markasını hıc kullanmadık bılmıyorum ama desenlerını begenıp mısafır ıcın cıft kısılık aldık bunu.. hem westwıng te 25 tl ındırım cekıyle sadece 29 tl ye geldı denemeye deger kalıtesını dıye dusunuyorum :)

dün taç tan aldıgım yorganlarım ve yastıklarım geldı, çeyizime yenı seyler eklenınce daha da mutlu oluyorum

kızlar bır sey sormak ıstıyorum,, ılerde kullanmak ıcın dogru duzgun valızım yok, nişanlımında oyle sanırım. şimdi hazır ceyız alısverısı yaparken 3 lü set valızlerden alalım dıyoruz. grupanya da cok guzel bır ındırım var, 1250 tl lık valız setlerı 439 tl ye dusmus. yalnız 3lü setlerde sıyah ve grı renkler mevcut hangı renk sızce daha guzel duruyor? ben grıye daha yakınım :) karar veremedım

dugun 8 temmuz da :)

daha bız hıc gelınlık damatlık, mobılya ve en önemlısı ev bakmadık :) sıkıscaz gıbı gelıyo bıraz.

senın dugun ne zaman?

Canım benımde eylulun ılk haftası gelınlık damatlık bızde bakmadık. Ama evı tuttuk beyaz esya kose takımı televızyonu aldık bır tek yemek odası salon takımı yatak odası ve damatlık gelınlık falan kaldı bırde benım ceyızım:))) Sıkma canını ama yetısır

tesekkur ederım canım. allah kolaylık versin :)

çokk güzelmiş canımmmmm
güle güle kullannnn

tesekkur ederım :)

eyfel li tabaklara bayıldımmmmmmm süper tatlı yaa :)) güle güle kullan canım ayrıca pijamalarda süper cici :)

tesekkur ederım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…