Karşılıklı bardak fırlattık

E o zaman kiz cinsiyetiyle ilgili bı problemi var bu kadının .

Haketmiş hepsini

Yanlışlıkla prens olmuş, değiştirme süresini bekliyor. Kızları var.

ezükkkk değilizzzzz.olmamamıza üzüldünüz mü peki?
Bu durumu bu noktaya getiren bir kase yoğurdun Eşki olması değildir. Birikmiş bir yorgunluk vardır bu da tek taraflı değil iki taraftan da kaynaklidir. Ama her ne olursa olsun kırıp dökülmemeli bu iki taraf içinde geçerli

Evde cocuk yoksa ben toplamazdım şahsen. Toplamadığım içinde tartışma çıkartılırsa
"bu saygısızlığın başlamasındaki sorumlu ben değilim.Toplayanda ben olmayacağım." Der toplamazdım. Başıma gelmiş olsa yaşadığım için kodunmu oturtan cinsten laf bulurdum da hayal gücüyle bu kadar

Bişey sorcam ya şarap şişesi dolu muydu Rose şarap miydi bide
Ben görmedim kendi almış kendi kırdı o zaman evde değildik.
Stres atıcı şeyler iyi oluyor dönüşü size patlamayacaksa
Elinize sağlık
Kızlar eğer ben de kirmasaydim yatak odasında içim şişe şişe aglayacaktim. Çok rahatladım İyi oldu o yapıyorsa ben de yapabilirim. Ama bi yandan da üzülüyorum durup dururken böyle oldu bı anda. Kendisi çok çabuk parlar söner ama bende sabır kalmadı sanırım

Biraz abartmamis misiniz?!? Oldu olacak surahiyi kafasina filan gecirseydiniz!

Esiniz de tersleyerek ayip etmis de, yani insaf

zaten evden atacağımız şeyleri kıralım arkadaşlar.hatta o tür eşyaları evin muhtelif yerlerine yerleştirelim ki el altında olsunlar.bir sinir anında bi tık uzakta olsunlar.şakkk diye kıralım rahatça.

Haketmiş hepsini
Hic haketmese yapar mıyım :)))
Hatasını bildiği için zaten kedi gibi pısti kaldı:) bir de ertesi günü teneffüste geldi bana kahvaltı hazırladı, ben de dedim ki 'ya ben ne kadar sakin,anlayışlı bir insanım. Televizyonun, internetin ,sarjlarin kablosunu kesebilirdim ama yapmadım'
Sonra bir baktım mutfaktan tüm bıçakları götürmüş çantasıyla
Dövdümn mu cocugu
Salak , cahil zamanlarım ya. O zamanlar böyle tepkiler verirdim. Ama 7 sene kadar önce ani - dürtüsel tepkilerime engel olsun diye yoga-nefes eğitimi falan aldım. Artık birkaç saniye sakin kalıp uzaktan 'deger mi' diye düşünebiliyorum ve kötü bir laf edip/harekette bulunup sonra pişman olup bir de hakliyken haksız duruma düşeceğime sakin kalmayi başarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…