- 17 Ocak 2020
- 27.463
- 39.657
E o zaman kiz cinsiyetiyle ilgili bı problemi var bu kadının .Evet evet eminim.
Biri demişti, sanki başkası size diyor "preslerimin annesi" diye, insan kendi için "prenslerinin annesi" falan der. Yanlış olmuş diye.
Öyle konuşurken iki kızı olduğunu söylemişti
Hatta (bu dediğimde yüzde on yanlış hatırlama payı bıraktım) iki kızı oldigu için üçüncü erkek çocuk yapmak istiyordu
Bizim eve garezi varmış.Ama yazık annenize yahu. Kırıp dökün eyvallah da başkasının evini eşyasını alet etmeyin
Haketmiş hepsiniDönüşü bana patlamadı. Hatta üç ayrı uçak bileti aldı bana:) ilkinde kardan çıkmadı araba, gidemedik. Ateşkes imzaladık, eve geçip PlayStation oynadık. Ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. İkincisinde iki kere yola saplandik, birinde zar zor çıkarmayı başardı, ikincisinde kar küreme arabası yardıma geldi. Falan filan uçağımi kaçırdık. Üçüncüsünde neyse ki gidebildim:) olay ülkenin en doğusunda bir yerde bir dağ mezrasında geçiyor
Ama komik bir tarafı da vardı ya, o da ara ara gülerdi. Hatta (tabii ki tasvip etmiyorum ve artık öyle tepkiler asla vermem) şiddet gösterdiğim yerler ilginc, yeşilimsi bir renk olmustu. Beni çağırıp 'aaa baksana ne komik olmus' falan diye göstermişti:)
Ayrıldıktan yıllar sonra da 'savasan ülkeler bile barışiyor,biz de barisabiliriz' demişti ama tabii ki barismamistim.
Yine de beni büyük hayal kirikligina uğratsa da çok iyi biriydi. İnşallah daha normal biriyle evlenip sakin ,mutlu bir hayat kurmuştur
tam bir prens anasıŞöyle diyeyim eşim sinirlenir de biseye bende ona pek karşılık vermem ondanoyle dedim
ezükkkk değilizzzzz.olmamamıza üzüldünüz mü peki?Bu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Yanlışlıkla prens olmuş, değiştirme süresini bekliyor. Kızları var.Evet evet eminim.
Biri demişti, sanki başkası size diyor "preslerimin annesi" diye, insan kendi için "prenslerinin annesi" falan der. Yanlış olmuş diye.
Öyle konuşurken iki kızı olduğunu söylemişti
Hatta (bu dediğimde yüzde on yanlış hatırlama payı bıraktım) iki kızı oldigu için üçüncü erkek çocuk yapmak istiyordu
Şarap şişesini neden kırmıştı peki?Evet daha önce sadece çekip gittim. Günlerce konuşmadım. En son şarap şişesinden sonra bir daha olursa affetmem gibi ultimatomlar verdim. Ama 10 ay sonra bu olay yine yaşandı. Bu sefer ben de ilk defa yapmis oldum belki bundan sonra nasıl olduğunu anlar ve yapmaz.
E sen beğenseydin.Bu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
18 senedir alttan aldigim tek yer yatak odamiz..o da canim isterseBu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Bu durumu bu noktaya getiren bir kase yoğurdun Eşki olması değildir. Birikmiş bir yorgunluk vardır bu da tek taraflı değil iki taraftan da kaynaklidir. Ama her ne olursa olsun kırıp dökülmemeli bu iki taraf içinde geçerliezükkkk değilizzzzz.olmamamıza üzüldünüz mü peki?
Evde cocuk yoksa ben toplamazdım şahsen. Toplamadığım içinde tartışma çıkartılırsaEvet daha önce sadece çekip gittim. Günlerce konuşmadım. En son şarap şişesinden sonra bir daha olursa affetmem gibi ultimatomlar verdim. Ama 10 ay sonra bu olay yine yaşandı. Bu sefer ben de ilk defa yapmis oldum belki bundan sonra nasıl olduğunu anlar ve yapmaz.
Bişey sorcam ya şarap şişesi dolu muyduRose şarap miydi bide
Kızlar eğer ben de kirmasaydim yatak odasında içim şişe şişe aglayacaktim. Çok rahatladım İyi oldu o yapıyorsa ben de yapabilirim. Ama bi yandan da üzülüyorum durup dururken böyle oldu bı anda. Kendisi çok çabuk parlar söner ama bende sabır kalmadı sanırımStres atıcı şeyler iyi oluyor dönüşü size patlamayacaksa
Elinize sağlık
Yine beynin mi uyustu acaba, hani gecen boyle bir problemin oldugunu soylemistinSiz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Biraz abartmamis misiniz?!? Oldu olacak surahiyi kafasina filan gecirseydiniz!Merhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.
zaten evden atacağımız şeyleri kıralım arkadaşlar.hatta o tür eşyaları evin muhtelif yerlerine yerleştirelim ki el altında olsunlar.bir sinir anında bi tık uzakta olsunlar.şakkk diye kıralım rahatça.Bir ara eşimle kavga ederken ,sinirden televizyonun kumandasını firlattimm ,firlattim ama o anda kavgayi unuttum,acaba calisiyor mudur diye aklım kumanda da kaldı.hem istediğim kanalı açamayacam hem de masraf.neyse sadece 1 defa olmuştu ama icim gitti
Hic haketmese yapar mıyım :)))Haketmiş hepsini
Salak , cahil zamanlarım ya. O zamanlar böyle tepkiler verirdim. Ama 7 sene kadar önce ani - dürtüsel tepkilerime engel olsun diye yoga-nefes eğitimi falan aldım. Artık birkaç saniye sakin kalıp uzaktan 'deger mi' diye düşünebiliyorum ve kötü bir laf edip/harekette bulunup sonra pişman olup bir de hakliyken haksız duruma düşeceğime sakin kalmayi başarıyorumDövdümn mu cocugu
o da doğru.Bu durumu bu noktaya getiren bir kase yoğurdun Eşki olması değildir. Birikmiş bir yorgunluk vardır bu da tek taraflı değil iki taraftan da kaynaklidir. Ama her ne olursa olsun kırıp dökülmemeli bu iki taraf içinde geçerli
Hahaha ayy şimdi kocam kahve istedi, "al sana kahve alll" diyip fincanları fırlatmak geçti içimden, o kadar güzel anlatmışamma eğlenceli anlattı herkes.evdeki tabak çanak ne varsa kırasım geldi gece gece .