Çok teşekkür ederimBu saçma sapan sistem de ne zaman değişecek ya.. bazen gerçekten cinnet geçirecek oluyorum.
Yoğurdu koymuş önüne, sanki yoğurttan sorumlu bakan kadın, yoğurt ekşimiş kadının suçu (sen ekşidiğini bilmiyorsan ben nereden bileyim?!), onu bir de kaldırmak yine kadının görevi. "Sağol aşkım ama bu baya ekşimiş" diyip kenara koymak varken bir de hanzoluk yapıp el kol hareketi yapıyor.
O kadar iyi yapmışsınız ki, içimin yağları eridi ta' burdan. Toplamayın bence.
Çok yıllandıysa zaarŞarap şişesini neden kırmıştı peki?
bakın burada da var bir yanlış.kendi sayenizde yaşamalısınız prensesler gibi.Prensesler gibi yaşıyorum kocam sağolsun.
Sonra bir dahakine tabagi kafasina gecirsin adam.ay ne gerek var bardak tabak firlatiyorsunuz oylemi eskimismi gormemisim gotur geri. Allah baska dert vermesin.
Kocamın kükredigini nerden biliyorsun .Afedersiniz kocanıza hem kanuniymiş gibi hizmet edip o kükreyince susup hem de nasıl prenses olabiliyorsunuz sadece meraktan soruyorum
Tamam sen kendi düzeyindekilerle eğlenDaha neden eleştirdiğimi bile algılayacak düzeyde değilsiniz, ne diyeyim ki şimdi size
Aynen bağyanTamam sen kendi düzeyindekilerle eğlen
Şarap yıllanınca güzel olur yoğurt da ekşiyince sodalı ayran güzel olur adamın ağıztadı yok masayı kemirsin böylesiÇok yıllandıysa zaarekşimiştir.
Ya siz nasıl ataerkil Bi ailede büyüdünüz de bu kadar kadın düşmanı oldunuz? Bütün yorumlarınız böyle. Erkektir yapar, kadın alttan almalı, aldattı diye hemen boşanılır mı, kadın susmalı, kadın kocasının gönlünü yapmalı. Hep böyle erkeği bir nimetmiş gibi gören, kadını alçaltan yorumlar yapıyorsunuz. İşten gelince eşinizin ayaklarını da yıkıyor musunuz? Yapın lütfen. Kadının en kutsal görevidir bu.Siz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi
Masa neymiş, devirsin gitsin. Eskilerde vardır bu hikayeler. Yumurta katı olmuş diye ters çevirirler sofrayı, atarlar yumurtayı kadına. İnsan türü gelişmiyor, her devirde medeniyetle mağara insanları çatışıyor işte.Şarap yıllanınca güzel olur yoğurt da ekşiyince sodalı ayran güzel olur adamın ağıztadı yok masayı kemirsin böylesi
Biri beni bıçaklasinNiye içimizde erkek olarak mi geziyorsun da ciddiye almıyosun .
Yorum yapmak için yorum yapma cinsi belirsiz
büyük üstadım sen ne tavsiye ederdin?yoğurdu zorla yedirsemiydi kafasından aşağı mı boşaltsaydı yoğurdun içine kocanın telefonunu mu bassaydı?en doğru çareyi sen bilirsin?bekliyoruz yorumlarınıBardağa yazık :)
Her şey ateş pahası,bardak firlatilir mi bacim şu zamanda .
8'li şu su bardağı bile kaç TL olmuş.
cıkss olmaz.senin bebeye kim bakacak o zaman?Biri beni bıçaklasin
Sana yollarim herseyin fiyatindan şikayet ediyon bebemin moklu bezine kremine damlasina ver binleri de gör gününücıkss olmaz.senin bebeye kim bakacak o zaman?
allah sana uzunnnn sağlıklı bir ömür versin jesss.bir de senin bebene baksam tırlatırım sonum akıl hastanesi olur.kalsınn.Sana yollarim herseyin fiyatindan şikayet ediyon bebemin moklu bezine kremine damlasina ver binleri de gör gününü
Ben tepki vermezdim,elinin tersiyle ittiriyorsa ; hemen üzerine giyinip bir yoğurt al derdim.büyük üstadım sen ne tavsiye ederdin?yoğurdu zorla yedirsemiydi kafasından aşağı mı boşaltsaydı yoğurdun içine kocanın telefonunu mu bassaydı?en doğru çareyi sen bilirsin?bekliyoruz yorumlarını
Ne yani kocanız kızdığında (kükremek) susmuyor musunuz? Ağırbaşlı(?) olup peki ağam paşam demiyor musunuz?Kocamın kükredigini nerden biliyorsun .
Sizinki yorum değil ki ama.Bi yorum yapıyorum beni linç ediyorsunuz bu nedir ya