Karşılıklı bardak fırlattık

Yaptım vallahi 😂
Bazı kavgalar öyle ani gelişir ki istemeden de olsa olabiliyor bu durumlar demekki 🙈
Yalnız şimdi olsa o bardak kaç para deyip ellerinden alırım 😂
Annemin eltisi sinirli bir kadındı.Kaynanasına kızdıkca anneme gelir anlatirken kendinden gecer kriz gecirirmis.Annemin telefonunu kırmıs bir keresinde.Bir gün de kocasıyla gelmisler kavga etmisler ve koltuğumuza kendini öyle bir atmis ki koltugun iskeleti kırılmıs :KK70: annem 3.gelisinde Allah askına size gidelim orada kır demis:KK70:
Kadın o günden sonra kırmayı birakti..

Merhaba sevgili kizlar, az önce olan olaylar yüzünden hala elim ayağım titriyor ama yazmadan duramıyorum.
Eşime yemekte yoğurt ister misin diye sordum olur dedi gittim getirdim götür ya götur bunu diye eliyle tersledi sen ye bunu dedi meğer biraz eskimiş ama onun kalan yarım yogurduydu.
Ben de o hareketine sinirlendim güzel bir şekilde söylemedi yüksek sesle ve elinin tersiyle ittirdi. Ben de bardağı koyarken sertçe koyup al ya al işte dedim. Onun yaptığı hareketin aynısını yapmak istedim. O da aldı bardağı fırlattı kapıya doğru. Bardak tuzla buz oldu ben şok oldum zaten mayonez vardı masada ben de onu attım bacağına geldi sonra su şişesini attım sonra kupayı ve o da kırıldı en son elime sürahi geldi bunu da atayim mi diye bağırdım sen bardağı sert koydun ben yemek yiyoeum burada gerizekalı falan dedi. Ben de sen al götür bunu ya götür diye bagirmadin mi dedim sonra çıktım odadan.
Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum.
daha önce de böyle bir şarap şişesi kırmıştı ve bir iki şey firlatmisti ben bir şey yapmamıştım çıkıp gitmiştim. Sonra özür vs ama yine bu raddeye geldi artık ben de madem öyle ben de bunu yapabiliyorum diye fırlattım ne geldiyse... Ama bu hale nasıl geldim. Ailemde de hiç görmedim. Onda gördüm bu hareketleri şimdi ben de yaptım... Eskiden olsa gidip ağlardım şimdi ben de attigimdan mıdır içim buz gibi oldu ağlamıyorum bile.
Bence iyi yapmışsınız

Bardak fırlatmaya yorumum yok takım bozulması ayrı sinirimi bozar çünkü
Eskimiş yoğurdu bende yemem üstü kurur sulanır iştahım kaçar
Genelde kabı sofraya getiririm tabağımıza kaç kaşık yiyeceksek alırız artık olmaz
Dibinde kaldığında da sarımsak baharat ekler çırpar patates biber üzerine dökerim
Konuya farklı bi yorum olsun buda😬

Ikiniz neye dolup birden delirdiniz ki? Yani bu aralar gercekten bir cok kisi gergin. Ama konu tek bir kase yoghurt degildir diye düsünüyorum. Ama söylemeliyim: Iyiki "Affet pasam hemem kendi ellerimle sana yoghurt yapip, sonra ayaklarini yikarim" moduna gecmemissiniz. Temas etmesi kötü olmus tabi, ama böyle sindiremeyecegini gördü en azindan
Yetersiz seks

Stres atıcı şeyler iyi oluyor dönüşü size patlamayacaksa😂
Elinize sağlık 😋
Dönüşü bana patlamadı. Hatta üç ayrı uçak bileti aldı bana:) ilkinde kardan çıkmadı araba, gidemedik. Ateşkes imzaladık, eve geçip PlayStation oynadık. Ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. İkincisinde iki kere yola saplandik, birinde zar zor çıkarmayı başardı, ikincisinde kar küreme arabası yardıma geldi. Falan filan uçağımi kaçırdık. Üçüncüsünde neyse ki gidebildim:) olay ülkenin en doğusunda bir yerde bir dağ mezrasında geçiyor 😂
Ama komik bir tarafı da vardı ya, o da ara ara gülerdi. Hatta (tabii ki tasvip etmiyorum ve artık öyle tepkiler asla vermem) şiddet gösterdiğim yerler ilginc, yeşilimsi bir renk olmustu. Beni çağırıp 'aaa baksana ne komik olmus' falan diye göstermişti:)
Ayrıldıktan yıllar sonra da 'savasan ülkeler bile barışiyor,biz de barisabiliriz' demişti ama tabii ki barismamistim.
Yine de beni büyük hayal kirikligina uğratsa da çok iyi biriydi. İnşallah daha normal biriyle evlenip sakin ,mutlu bir hayat kurmuştur😇

Konu sahibi eleştirilmiş ama bence iyi yapmış, önce kaç kez sessiz kalmış, adam aynı devam etmiş. Belki delinin deliyi görünce sopasını saklaması gibi eşinin de biraz gözü korkmuştur

Ikiniz neye dolup birden delirdiniz ki? Yani bu aralar gercekten bir cok kisi gergin. Ama konu tek bir kase yoghurt degildir diye düsünüyorum. Ama söylemeliyim: Iyiki "Affet pasam hemem kendi ellerimle sana yoghurt yapip, sonra ayaklarini yikarim" moduna gecmemissiniz. Temas etmesi kötü olmus tabi, ama böyle sindiremeyecegini gördü en azindan
Bu kırma dökme eğilimiyle karşılaşıldığında sessiz kalındığı zaman alışkanlık yapma olasılığı çok yüksek. Ağır el şakalaşmaları da öyledir. Argo kelimeler de böyledir. Tepki vermenizi yerli buldum. Tepkisiz kalındığında çığ gibi büyüyor malesef. Çevremde çok şahit oldum. Bence buradaki önemli çizgi kendinize başlatılan saygısızlığın nasıl bir duygu olduğunu karşı tarafa doğru aktarabilmek. Eğer ikinizde tepki olarak bu hareketi her sinirlendiğinizde devam ettirirseniz evde eşya kalmaz diyim. İlk tepkinizi vermişsiniz, sonrasında tekrarlanmaması için geri adımı ilk atan olmayın derim.
Evet daha önce sadece çekip gittim. Günlerce konuşmadım. En son şarap şişesinden sonra bir daha olursa affetmem gibi ultimatomlar verdim. Ama 10 ay sonra bu olay yine yaşandı. Bu sefer ben de ilk defa yapmis oldum belki bundan sonra nasıl olduğunu anlar ve yapmaz.

Evet daha önce sadece çekip gittim. Günlerce konuşmadım. En son şarap şişesinden sonra bir daha olursa affetmem gibi ultimatomlar verdim. Ama 10 ay sonra bu olay yine yaşandı. Bu sefer ben de ilk defa yapmis oldum belki bundan sonra nasıl olduğunu anlar ve yapmaz.
Bence sizin evde daha çok tabak bardak kırılacak gibi duruyor huylu huyundan vazgeçmez

prens olan kızlar mı yani?emin misin? :işsiz: :KK53:
Evet evet eminim.
Biri demişti, sanki başkası size diyor "preslerimin annesi" diye, insan kendi için "prenslerinin annesi" falan der. Yanlış olmuş diye.
Öyle konuşurken iki kızı olduğunu söylemişti
Hatta (bu dediğimde yüzde on yanlış hatırlama payı bıraktım) iki kızı oldigu için üçüncü erkek çocuk yapmak istiyordu

Annemin eltisi sinirli bir kadındı.Kaynanasına kızdıkca anneme gelir anlatirken kendinden gecer kriz gecirirmis.Annemin telefonunu kırmıs bir keresinde.Bir gün de kocasıyla gelmisler kavga etmisler ve koltuğumuza kendini öyle bir atmis ki koltugun iskeleti kırılmıs :KK70: annem 3.gelisinde Allah askına size gidelim orada kır demis:KK70:
Kadın o günden sonra kırmayı birakti..
Ama yazık annenize yahu. Kırıp dökün eyvallah da başkasının evini eşyasını alet etmeyin 😖

Dönüşü bana patlamadı. Hatta üç ayrı uçak bileti aldı bana:) ilkinde kardan çıkmadı araba, gidemedik. Ateşkes imzaladık, eve geçip PlayStation oynadık. Ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. İkincisinde iki kere yola saplandik, birinde zar zor çıkarmayı başardı, ikincisinde kar küreme arabası yardıma geldi. Falan filan uçağımi kaçırdık. Üçüncüsünde neyse ki gidebildim:) olay ülkenin en doğusunda bir yerde bir dağ mezrasında geçiyor 😂
Ama komik bir tarafı da vardı ya, o da ara ara gülerdi. Hatta (tabii ki tasvip etmiyorum ve artık öyle tepkiler asla vermem) şiddet gösterdiğim yerler ilginc, yeşilimsi bir renk olmustu. Beni çağırıp 'aaa baksana ne komik olmus' falan diye göstermişti:)
Ayrıldıktan yıllar sonra da 'savasan ülkeler bile barışiyor,biz de barisabiliriz' demişti ama tabii ki barismamistim.
Yine de beni büyük hayal kirikligina uğratsa da çok iyi biriydi. İnşallah daha normal biriyle evlenip sakin ,mutlu bir hayat kurmuştur😇
Dövdümn mu cocugu 😔😭

Evet evet eminim.
Biri demişti, sanki başkası size diyor "preslerimin annesi" diye, insan kendi için "prenslerinin annesi" falan der. Yanlış olmuş diye.
Öyle konuşurken iki kızı olduğunu söylemişti
Hatta (bu dediğimde yüzde on yanlış hatırlama payı bıraktım) iki kızı oldigu için üçüncü erkek çocuk yapmak istiyordu
Nickini düzeltsede herkes rahata erse 😂😂

Yani insallah olmaz. Genelde gördügüm: ilk esyalara zarar veren gün gelir karsidaki insana da vurur. O yüzden sakinlesince bu konuyu tekrar konusmaniz lazim. Ikinizden birinie ciddi zarar gelebilir. Ve asil sorun ne onu cözmeye calisin

X