Karşılıklı bardak fırlattık

Yaptım vallahi
Bazı kavgalar öyle ani gelişir ki istemeden de olsa olabiliyor bu durumlar demekki
Yalnız şimdi olsa o bardak kaç para deyip ellerinden alırım
Annemin eltisi sinirli bir kadındı.Kaynanasına kızdıkca anneme gelir anlatirken kendinden gecer kriz gecirirmis.Annemin telefonunu kırmıs bir keresinde.Bir gün de kocasıyla gelmisler kavga etmisler ve koltuğumuza kendini öyle bir atmis ki koltugun iskeleti kırılmıs annem 3.gelisinde Allah askına size gidelim orada kır demis
Kadın o günden sonra kırmayı birakti..

Bence iyi yapmışsınız

Bardak fırlatmaya yorumum yok takım bozulması ayrı sinirimi bozar çünkü
Eskimiş yoğurdu bende yemem üstü kurur sulanır iştahım kaçar
Genelde kabı sofraya getiririm tabağımıza kaç kaşık yiyeceksek alırız artık olmaz
Dibinde kaldığında da sarımsak baharat ekler çırpar patates biber üzerine dökerim
Konuya farklı bi yorum olsun buda

Yetersiz seks

Stres atıcı şeyler iyi oluyor dönüşü size patlamayacaksa
Elinize sağlık
Dönüşü bana patlamadı. Hatta üç ayrı uçak bileti aldı bana:) ilkinde kardan çıkmadı araba, gidemedik. Ateşkes imzaladık, eve geçip PlayStation oynadık. Ertesi gün kaldığım yerden devam ettim. İkincisinde iki kere yola saplandik, birinde zar zor çıkarmayı başardı, ikincisinde kar küreme arabası yardıma geldi. Falan filan uçağımi kaçırdık. Üçüncüsünde neyse ki gidebildim:) olay ülkenin en doğusunda bir yerde bir dağ mezrasında geçiyor
Ama komik bir tarafı da vardı ya, o da ara ara gülerdi. Hatta (tabii ki tasvip etmiyorum ve artık öyle tepkiler asla vermem) şiddet gösterdiğim yerler ilginc, yeşilimsi bir renk olmustu. Beni çağırıp 'aaa baksana ne komik olmus' falan diye göstermişti:)
Ayrıldıktan yıllar sonra da 'savasan ülkeler bile barışiyor,biz de barisabiliriz' demişti ama tabii ki barismamistim.
Yine de beni büyük hayal kirikligina uğratsa da çok iyi biriydi. İnşallah daha normal biriyle evlenip sakin ,mutlu bir hayat kurmuştur

Konu sahibi eleştirilmiş ama bence iyi yapmış, önce kaç kez sessiz kalmış, adam aynı devam etmiş. Belki delinin deliyi görünce sopasını saklaması gibi eşinin de biraz gözü korkmuştur

Evet daha önce sadece çekip gittim. Günlerce konuşmadım. En son şarap şişesinden sonra bir daha olursa affetmem gibi ultimatomlar verdim. Ama 10 ay sonra bu olay yine yaşandı. Bu sefer ben de ilk defa yapmis oldum belki bundan sonra nasıl olduğunu anlar ve yapmaz.

Bence sizin evde daha çok tabak bardak kırılacak gibi duruyor huylu huyundan vazgeçmez

prens olan kızlar mı yani?emin misin?
Evet evet eminim.
Biri demişti, sanki başkası size diyor "preslerimin annesi" diye, insan kendi için "prenslerinin annesi" falan der. Yanlış olmuş diye.
Öyle konuşurken iki kızı olduğunu söylemişti
Hatta (bu dediğimde yüzde on yanlış hatırlama payı bıraktım) iki kızı oldigu için üçüncü erkek çocuk yapmak istiyordu

Ama yazık annenize yahu. Kırıp dökün eyvallah da başkasının evini eşyasını alet etmeyin

Dövdümn mu cocugu

Nickini düzeltsede herkes rahata erse

Yani insallah olmaz. Genelde gördügüm: ilk esyalara zarar veren gün gelir karsidaki insana da vurur. O yüzden sakinlesince bu konuyu tekrar konusmaniz lazim. Ikinizden birinie ciddi zarar gelebilir. Ve asil sorun ne onu cözmeye calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…