Karşılıklı bardak fırlattık

Sirtakiyi tercih ederim
Tabak filan kiriyosun şakır şakır

Bence yerdekileri de temizleme,evde bebek ya da evcil hayvan yoksa. Üstüne bas gec. Madem iş bu raddeye geldi.
Evde iki barut fıçısı gibi duruyorsunuz, bu evlilikten bir cacık olmaz. Ama olayda hatalı olan adam. Ben olsam gerekirse on gün kalsın, evde ayakkabıyla gezer yine de onun kırdığı cami toplamazdim.

Bişey sorcam ya şarap şişesi dolu muydu Rose şarap miydi bide

Üniversitede sizin gibi bir çift arkadaşım vardı bizim yanımızda başladılar bir şeyler kırmaya güzel mi oluyor böyle yapınca rahatlıyor musunuz diye biz de 2 bardak kırmıştık.
Sonuç:Rahatlatması bir nevi ama toplaması onları, bütün attığın stresi geri getiriyor. Tek başınıza toplamayın bari

Bi yorum yapıyorum beni linç ediyorsunuz bu nedir ya
E bi oturup düşünün o zaman acaba benim düşüncemde bir yanlışlık mı var diye, bu düşünce yapısı en çok size zarar, topluma da bu zihniyetle yetiştirilmiş insanlar kazandırıyorsunuz. Yoksa bize ne, isterseniz şiddeti affedin bizi ilgilendirmez.

Şimdi koridora odaya yayılmış bir şekilde bardak kırıkları duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum
Toplamayin.O bardak yayıldıysa tek taraflı olmadı.Birlikte toplanir toplanacaksa.Ben kocama toplatir bir de ayaklarima masaj yaptırırdım barısma şeysi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…