Bu kadar derin zihniyet farkına hiç sanmam, aynı ortamda bile olmazlar muhtemelen :) yolu açık olsun minişinbu düşünce yapısıyla 2 prens de yetiştiriyormuş.inşallah o prenslerle birgün benim kız karşılaşmaz .
Ne alaka?
neyse kızmış çocuklar kurtulduk.sizin bebek de dikkat etsin ama .kaynanaya dikkatttt.Bu kadar derin zihniyet farkına hiç sanmam, aynı ortamda bile olmazlar muhtemelen :) yolu açık olsun minişin
Önce o bardağı fırlattı ben değilBiraz abartmamis misiniz?!? Oldu olacak surahiyi kafasina filan gecirseydiniz!
Esiniz de tersleyerek ayip etmis de, yani insaf
Ahahaha o zamanlara yaklaşıyorum di mi ya, her şey yolunda gibi bakalım doğum zamanı çıkar yine kavgalar sjskd allahım esirgesinneyse kızmış çocuklar kurtulduk.sizin bebek de dikkat etsin ama .kaynanaya dikkatttt.
Nerden bildin ben mesela acayip alttan alırım ama bide beni burda sallarken görBu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Nerden bildin ben mesela acayip alttan alırım ama bide beni burda sallarken gör
Valla üzülüyorum böylelerine nasıl hayatlar yaşıyorsanız
Prensesler gibi yaşıyorum kocam sağolsun.Nerden bildin ben mesela acayip alttan alırım ama bide beni burda sallarken gör
Valla üzülüyorum böylelerine nasıl hayatlar yaşıyorsanız
Ben her gun hosgeldin seyhim diye ayaklarini da yikiyorum. Havluyu boynuma atiyom sonra hemen kurulayip kenara koyuyorum o muhterem ayaklariniBu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Desene nick yazarken bile doğru düzgün yazamıyor yorumları gibi aynıYanlışlıkla prens olmuş, değiştirme süresini bekliyor. Kızları var.
İyi Allah kabul etsin hayriniBen her gun hosgeldin seyhim diye ayaklarini da yikiyorum. Havluyu boynuma atiyom sonra hemen kurulayip kenara koyuyorum o muhterem ayaklarini
Kocanı mı övdün kendinimiPrensesler gibi yaşıyorum kocam sağolsun.
O yorumu beğenmeyen kadınlarla ilgili “bayan” diyen birinin yorumu ne kadar ciddiye alınır bilemedimBu bayanın yorumunu begenmeyenlerin çoğu evinde kocasını alttan alıyordur
Afedersiniz kocanıza hem kanuniymiş gibi hizmet edip o kükreyince susup hem de nasıl prenses olabiliyorsunuz sadece meraktan soruyorumPrensesler gibi yaşıyorum kocam sağolsun.
Niye içimizde erkek olarak mi geziyorsun da ciddiye almıyosun .O yorumu beğenmeyen kadınlarla ilgili “bayan” diyen birinin yorumu ne kadar ciddiye alınır bilemedim
Daha neden eleştirdiğimi bile algılayacak düzeyde değilsiniz, ne diyeyim ki şimdi sizeNiye içimizde erkek olarak mi geziyorsun da ciddiye almıyosun .
Yorum yapmak için yorum yapma cinsi belirsiz
AğırlıkSiz kadın olarak biraz ağır olmanız gerekmez mi