Karşılıklı bardak fırlattık

Özel ders insani zaten cook yorar,o yorgunlukla yemeğinizi yapmışsınız yine de..eşinizin bunları gormeden bi yoğurt için verdiği tepki yanlış olmuş,siz de yorgunluk veya önceki kırıp dökmelerinin verdiği birikmislikle tepki vermişsiniz galiba ama bu tarz tepkiler alışkanlık haline gelebiliyor,o evliliğinize daha çok zarar verir.. eşiniz hatasını anlayınca "sen anla diye öyle tepki verdim" falan der geçersiniz,inşallah eşiniz de anlar da bir daha tekrarlamaz

Nerden bildin ben mesela acayip alttan alırım ama bide beni burda sallarken gör
Valla üzülüyorum böylelerine nasıl hayatlar yaşıyorsanız

Nerden bildin ben mesela acayip alttan alırım ama bide beni burda sallarken gör
Valla üzülüyorum böylelerine nasıl hayatlar yaşıyorsanız
Prensesler gibi yaşıyorum kocam sağolsun.

ben bu tip durumlarda ilerinin ilerisi olur kafasindayim.soyle ki birgün kapıya fırlatılan nesneler birbirinize de firlatilmaya ve artık sonunda horoz dövüşü formatına gelebilir.olay kadın ya da erkek olma meselesi değil tabiki .olay kişilerin birbirini bu bozuk davranis şekline alistirmasi.tipki eşinizin yaptığı gibi.olagan haline gelmesin bence bu durum. sağlam şekilde konuşup nokta koyun.baktiniz işler çığrından çıkıyor ortam değiştirin..banyoya gidip yüzünüzü yıkayın ama üslubunuzu bozmayın.hele cocuklar varsa bu cok çirkin bir görüntü olmustur.

Bu saçma sapan sistem de ne zaman değişecek ya.. bazen gerçekten cinnet geçirecek oluyorum.
Yoğurdu koymuş önüne, sanki yoğurttan sorumlu bakan kadın, yoğurt ekşimiş kadının suçu (sen ekşidiğini bilmiyorsan ben nereden bileyim?!), onu bir de kaldırmak yine kadının görevi. "Sağol aşkım ama bu baya ekşimiş" diyip kenara koymak varken bir de hanzoluk yapıp el kol hareketi yapıyor.

O kadar iyi yapmışsınız ki, içimin yağları eridi ta' burdan. Toplamayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…